Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tuschinszky

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Stika régi jó ismerősként köszön vissza blogom hasábjain, ugyanis nem egy, nem két alkalommal méltattam már burgereiket, melyek bár nem erre épül a kínálatuk, mégis megjelenik benne. Bár már az év közepén járunk, nemrég fejeződött be egy megújulási szekció náluk, és természetesen ez egy újabb…..
Még közel sem értem a végére a gyerekkorunk mesehőseit bemutató sorozatnak, így a mai napon újabb lehetőséget tudok nyújtani nektek a nosztalgiázásra.Ezúttal néhány hazai rajzfilmre emlékeztetlek benneteket, amit szerintem most akár újra is nézhettek a gyerekekkel közösen. Garantáltan nagyszerű…..
Tuschinszky 2020.03.24 21:58:42
Baján fél éve jártam először, de már akkor is sejtettem hogy nem az lesz az utolsó látogatásom a városban. Most az akkor felkeresett és méltatott Hús-Megálló második, belvárosi helyszínére jutottam el...
Nem is olyan rég robbant be a First elég jó kis craft söreivel a város köztudatába. Ennyivel nem is álltak meg, ugyanis a jó öreg ex-DOB3 helyén nyitották meg vendéglátóipari egységüket...
Tuschinszky 2018.01.22 20:08:05
A Victoria's Secret angyala, Doutzen Kroes egy holland fehérneműket és fürdőruhákat készítő cég, a Hunkemöller számára tervezett egy, a saját nevével fémjelzett bikinikollekciót, amiket természetesen magán be is mutat. A szexi, tengerparti fotók Kubában készültek...
Tuschinszky 2018.01.17 21:04:31
Az egyre jobban fejlődő orvostudománynak hála az emberek  soha nem látott életkorokat élnek meg, de a természet sem rest és igyekszik mindig valami újdonsággal meglepni minket. Régen a demencia nem volt annyira látványosan megjelenő betegség a népesség körében, mint napjainkban, hiszen a demencia…..
Tuschinszky 2018.01.17 19:27:57
Őszinte leszek. Ez az étel nem sokban különbözik attól, amikor összekeverjük a tésztát a mártással, megszórjuk sajttal és már kész is. De, azért mégis csak vannak meghatározó különbségek. Hiszen itt a mártáshoz nem darált húst használunk, hanem sütnivaló kolbászt.Ez azonban olyan pikáns, különleges,…..
Nemrég olvastam egy bejegyzést (ezt) és nagyon megragadott belőle egy mondat (az egész cikk jó, de ez a gondolat különösen), miszerint:  “Márpedig ha a te csapatodból ki lehet lógni, akkor nem elég nyitott a csapat.” Eszembe is jutott rögtön, hányszor utasítottak el már jelöltjeimet azzal, hogy…..