Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fiti

13 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC játékok sorozat Jön... 2007.11.07 18:05:00
Tudom, nagy volt a szünet az utóbbi napokban, de annyit elmondok nektek, hogy nem voltam tétlen. SŐT.Egy olyan bestiát fogok "rátok uszítani", hogy ez után senki nem fog már Big Rigs-el jönni...Eszméletlenül munkaigényes volt, olyan hosszú mint 2 videóm, tényleg nem akarom…..
Ahogy olvastam igencsak kiakasztottátok a fix.tv szerverét ;)De nem gond. Zsombor (a tegnapi műsorvezető) feltöltötte az egész műsort a Level Up honlapjára.De feltöltöttem én is youtube-ra négy részletben, itt az első, a videó alatti kis ikont nyomva továbbléphettek a következő…..
Múltkori felhívásom sikerrel járt, kaptam jó sok képet, ezek közül láthattok itt párat: Extrém tisztelgés Köszönet Lászlónak Mai METRO feladvány: Hány ember egyesült itt? Köszönet Jocinak Ezt a germán harcost elég keményen eltalálták!…..
Soundtrack: Good Charlotte - Once Upon a Time: The Battle of Life and Death..
Fiti 2007.09.22 02:02:33
Az az igazság hogy én tipikusan az az ember vagyok, aki nem káronkodik, és nem lehet kihozni a sodrából. Aztán, hála nektek, megnéztem ezt a videót:
www.youtube.com/watch?v=1iuKaw2aCJI
Nehogy megnézzétek, nem éri meg. Ezúton is szeretnék üzenni a készítőjének:
Te szerencsétlen szarrakás, dankóros fos, genetika hulladék, te melléktermék, te értetlen, te fogyatékos, te maradék....menj vissza a büdös kurva anyádba amelyik kifosott erre a világra. Hogy merészeled fikázni minden idők egyik legjobb multi fps-ér, amikor segghülye vagy hozzá. 1x kerülj a szemem elé, lelkiismeret furdalás nélkül megöllek.

Még1x mondom, én vagyok a nyugalom mintaképe, de emellett én se tudok elmenni szó nélkül
Eddigi legrémesebb EVM játék a "Wanted Guns" volt, de itt az új első helyezett. Megvenni ezt a játékot olyan, mintha kinyitnád a tárcád, kiveszel belőle színes papírpénzeket és bedobod a turmixba... Miután végignézted, olvasd el ezt: És most jöjjön az igazán…..
Sokat nevettünk már magyar szinkronokon, gondolok itt a mesterlövész halálhörgéseire, de elég csak a tegnapi "gázdáám"-ra emlékezni. Eljött az idő, hogy most rajtam lehessen röhögni, ugyanis egy lelkes csapat, aki teljes magyarosítást készít a Doom 3-hoz, felkért,…..
Ugye emlékeztek még a fantasztikus "Rossz PC játékok sorozat" nyereményjátékára? Ha nem, nézzétek meg először ezt a videót. Szóval "thomas" volt a szerencsés nyertes, agybeteg Stella álarcos LIDL képe bejött az 5 fős zsűrinek. Volt olyan kedves, és csinált…..
Csaba küldte nekem a képet a gazdaságos hipermarkatből.Mielőtt valaki azt hinné, az a poén, hogy mennyi saját szovtverük van, nem az ...Ha már a gazdaságos bolt, jó sok idő után újra voltam ott, látva jó pár bemutatott játékomat (Mesterlövészből már csak 1 volt, úgyhogy…..
Banán, Gomba és Retek Sziasztok 2007.08.27 14:30:00
Kicsit időhiányban vagyok. Ezen a héten meg túl sokat fog elvenni az életemből a munka. Azért a napi egyet próbálom tartani. Reméljük hogy sikerül...
Banán, Gomba és Retek Mai adag... 2007.08.22 10:41:00
Banán, Gomba és Retek Kezdődik! 2007.08.13 14:25:00
Sziasztok. Ezennel elkezdődik a Banán, Gomba és Retek címmel megáldott képregény sorozat! :)Tartalma, és szövege miatt nem ajánlott 18 éven aluliaknak.Egy kis előtörténet: Banán, Gomba és Retek gyerekkori barátok. Retek és Gomba elég érdekesen élik az életüket. Banán…..
Fiti 2007.08.21 10:28:48
Sokan kirtizáltak minket, hogy lopunk, és a poénok 50% a bash.hu-ról származik. Nos bevallom, 2 poén tényleg onnan szarmazik, mivel nagyon megtetszett. 50% azért több mint nevetséges kijelentés... Igérem hogy több ilyen nem lesz. ..
Sziasztok!Az a terv, hogy naponta két részt szeretnék felrakni. Kivéve hétvégén. Remélem össze fogom tudni hozni, és azt is hogy élvezitek majd Banán, Gomba és Retek kalandjait :)..
Valóban, újra megszokott gépem mellett ülök, és már nagyon vártam ezt :)Külföldön jó pár játékot vettem szerintem jó áron, remélem nem kell majd bemutatnom őket.Max Payne 2Doom 3CSI trilógiaCall of Duty expansion pack (united offensive)FahrenheitRainbow 6 LockdownNem a…..
Sziasztok!Még pár nap, és elkezdődik Banán, Gomba és Retek kalandjai.Hogy mi is lesz ez?Hamarosan megtudjátok!Addig is türelem...Üdv: Fiti, Szega..