Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Huple macskája

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Butter Brothers 2013 nyarán nyitotta meg kapuit a minőségi reggelire éhező ferencvárosi nép előtt. Népszerűsége azóta is töretlen, vásárlóik között a turistáktól elkezdve a nyugdíjasokon át mindenki megtalálható. Ha röviden kéne jellemeznem a helyet, akkor azt mondanám rá, hogy egyszerűen…..
Huple macskája 2017.03.02 15:10:39
@Eltévelyedés: attól, hogy kézműves ugyanaz a lisztjavító van benne, mint a sparosban, a különbség inkább a "jóvanazúgyis" elhanyagolásából adódik. Jól néznek ki az biztos.
Alig 40 vagyok, nem vagyok öreg. De bármilyen hihetetlen, a nálam egy évvel korábban született poénok még mindig ugyanolyan frissnek és fiatalnak hatnak, mint a bemutató idején, pedig azóta már ezerszer kaptunk heveny nevetőgörcsöt Monty Python-ék agymenésein. Az angol humor legjelesebb képviselői…..
Huple macskája 2016.05.28 20:24:45
Az elmúlt év alatt számos pékség termékeit kóstoltuk meg. Mindegyik helyre többször visszamentünk, hogy meggyőződjünk a kimagasló és állandó minőségről. Az ételek mellett, azért szemügyre vettük az üzletek atmoszféráját és a kiszolgálást is, csakhogy kerekebb legyen a…..
Huple macskája 2015.06.13 09:39:59
@vuvuvu2: Nem kell kétségbe esni, vannak még szakmájukat tudó pékek. Ez a "jó kenyér" eléggé szubjektív, ízlések ugye...
Nainggolan egy brutális becsúszás során eltörte Mattiello lábát. A videót csak erős idegzetűek tekintsék meg! A Juventus fiatal tehetségét a nyárig kölcsönbe küldték a Chievohoz, ahol eddig rendszeresen szerephez jutott, ám a szezonja az idióta római középpályás miatt…..
Stadionláz söpör végig Magyarországon. Úgy tűnik, ha van kellő akarat, akkor van pénz és van lendület is ahhoz, hogy bizonyos dolgok gyorsan elkészüljenek az országban. Magyar ugaron szerzett tapasztalatainkhoz képest hihetetlen gyorsan elkészült és átadás előtt áll a Fradi…..
Huple macskája 2014.06.28 19:37:14
@Csumpitáz Béla: eztet mostan jómegaszontad.
Amikor kíváncsiságból "fellapoztam" egy online értelmező szótárt a "mester" tudományos definíciója után kutatva, végül majdnem görcsbe állt az ujjam, mire legörgettem a lista aljára, amely azt sorolta fel, ki mindenki tartozhat ebbe a fogalomkörbe, az egyszerű asztalostól kezdve a sportedzőn át…..
Huple macskája 2014.04.21 17:30:49
Létezik, hogy egy megyében még NB2-es csapat sincs? Sőt, még NB3-as sem? Nógrádban bizony ez a helyzet. De ez a tarthatatlan állapot már csak bő fél évig tart, mert nagy terveket szövögetnek a Karancsalján. A megyei pontvadászat első két helyezettje kvázi egyesül, érkezik Marek…..
Hát akkor beszéljük meg ismét ezt a dolgot, mert az érdeklődés nem szűnik - részünkről sem. Sokadik rész. Elsősorban lépjünk túl a szokásos alaptételeken: Félmillió: vagy igen, vagy nem - akár több is lehet az új állampolgárokkal együtt, mindegy. Kitűnő: na ez már…..
Szándékosan aludtam pár napot a magyar kupacsapatok szégyenletesen gyors kupabúcsújára, de így se tudok más címet adni ennek az írásnak, mint amit a sorsüldözött debreceni ultrák megfogalmaztak kórusban a jó nevű norvég Strömsgodset elleni szívás (0-3) utolsó perceiben. Ez a…..
Huple macskája 2013.07.29 13:05:13
@freehckr: Német,Futács Simon nemzetközileg jegyzett?Na ne nevettess...
Huple macskája 2013.07.29 17:09:10
@freehckr: nemzetközileg jegyzettnek az számít aki valamely nagy bajnokság (gyk.:Angol,Olasz,Német,Spanyol talán még Holland élcsapatok) csapatának meghatározó de legalább kiegészítő embere tud lenni pár évig.Akiket te felsoroltál na egyik sem ilyen.Talán nem is kellene veled vitázni csak ellátogatni pl az ultrasliberi honlapjára és megnézni mi számít felétek értéknek.Na azokra írták itt hogy balkáni.Szerintem.
396     Április 19. Vasárnap   Én vagyok valamiért a délelőttös. Reggel megint jött a Koltay ellenőrizni, de semmit nem talált, pedig igen nagy kosz volt a konyhán. Ebből látszik, hogy csak a kedvükön múlik, mikor szopatják az embert, nem kell ahhoz semmit…..
Az osztrákok büszke népek. 1955-ös függetlenségüket máig nem hajlandók magukkal szemben feladni. Nyugati szomszédaink népszavazást tartottak a sorkatonaság kérdéséről, a szociáldemokraták észérvei azonban kevésbé hatották meg a lakosság nemzettudatos kicsi szívét, mint a…..
Huple macskája 2013.01.21 19:17:39
A comment:com hitvallásának, ha úgy tetszik, küldetésének egyik markáns eleme, hogy saját szerény eszközeivel igyekszik segíteni a médiadzsungelben eltévelyedett szerencsétleneken. Jó, ez legyen mondjuk az új, emberközelibb, 2.0-s c:c hitvallása, de nehogy az legyen már, hogy mi…..
Subba Szép lakás, jó szomszéd 2012.09.24 16:17:11
..
Huple macskája 2012.09.24 23:05:30
2011-ben a Miss Universe Hungary Lipcsei Betta, a Sport TV műsorvezetője lett. Ennek apropóján megnéztük, más szépségkirálynők hogyan kötődnek az élsporthoz.              Lipcsei Betta munkában        …..
Huple macskája 2011.07.16 20:48:43
„Egy rongyot sem rázott ki, se egy kávét nem főzött, vízzel sem kínált, kaját nem rendelt, és a nap végére ezek az apró kis figyelmetlenségek összeadódtak” – sose bízz az ex-csajodban, ha felhív a lakására egy kicsit takarítani, mert valószínűleg te jársz…..
Huple macskája 2011.07.16 17:13:21
Azoknak, akik nem tudják ki az a Dzsenesz: Ez itt egy őrült naplója! (Még egy kis segítség: őt emlegette anno Gangxsta is.) Azoknak, akik tudják ki ő: Ez itt az őrült naplója! Régi történet egy korszak meghatározó személyiségéről, Dzseneszről. A kilencvenesévek budapesti…..
Huple macskája 2010.02.08 20:20:46
Lassan elkezdődik az év futballeseményének kikiáltott torna, amelynek keretében Európa legjobb csapatát legpihentebb és legmotiváltabb játékosállományát koronázzák meg. Bár szkeptikusak vagyunk a mostani megmérettetés várható színvonalát és a látványos játékot illetően,…..
Huple macskája 2008.06.03 18:56:04
Melyik jelenleg a világ legerősebb csapata? A spanyolokat legelvakultabb rajongóik sem tennék most az első öt közelébe sem, az olaszoknál égszakad és földindul éppen, a Bayern ellenőrzőjéből pedig kilóg az oroszból kapott hatalmas karó, a többiek pedig szinte szóra sem…..
Egy korábbi posztban már utaltam rá (sajnos több kommentező által félreértett módon), hogy bár mélységesen egyetértek azzal, hogy a BKV nem akarja engedni a bliccelést, nem biztos, hogy a 21. század Európájában erre a legcélravezetőbb, leghatékonyabb, legszínvonalasabb…..
Ma reggel Árpa Attila, az ország ügyeletes vérbunkója azzal kezdte, hogy panaszkodott egy jót, hogy izé, őt ezek az úgynevezett bloggerek baszlatják, hogy milyen szar amit csinál (ő mondta), majd erre belepillantott a kamerába amolyan rózsasándoros, kicsit kihívó tekintettel, hogy…..