Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zoliboy94

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!Lehet hogy kicsit morbidul fogalmaztam a címben. A Minap olvastam az 1000 film amit látnod kell..című könyvet és egyetlen anime szereplt csak benne. Tehát gondoltam készítek egy animés lsitát is hasonló témában igaz az 1000-et mindössze 20-ra csökkentve.Kezdjünk…..
Sziasztok! "ELKÉSZÜLT A NAGY MŰ! IGEN! "   Member mester mindig tud valami meglepetést okozni,ezúttal a Sword Art Online-ról csinált alkotást! Megjegyzem a videó lényegében tükrözi az én véleményemet is a sorozatról. Na de extázisra felkészülni,sisakokat felvenni mert indul…..
Szegasztok! Ahogyan xx18Rolanxx is írta, idén 2013.03.30-án befejezik/szüneteltetik a Fiary Tail című animét is. Azért "is", mert vicces módon kb ugyanekkor fejezték be, illetve kezdték el szüneteltetni a Bleach-et is. S mivel eme téma igen jó alany egy hónap témájára,…..
Sziasztok! 175  rész után a Fairy Tail ideje is leáldozott. A 2009 óta futó sorozat utolsó részét Március 30.-án fogják sugározni Japánban,szinte napra pontosan akkor amikor a Bleach utolsó részét is vetítették. Ég veled Fairy Tale! ..
Sziasztok! Member mester ismét megmentett minket egy újabb záptojás és zsákbamacska animétől. A Poszter jól nézett ki és már azon voltam hogy egyszer elkezdem de Member mester még idejében megmutatta hogy ez az anime egy szennyhalmaz. ..
Sziasztok! Ezt az animét Palacsintaxx ajánlotta nekünk, köszönjük szépen. Mivel nem valami hosszú ezért gyorsan végeztem vele és most beszámolok nektek róla. Mai alanyom a Golden Boy című anime. A Golden Boy egy 1993-98 között futó Hárem-Slice Of Life-Komédia manga…..
Szegasztok! Itt van hát ötödik bátor jelentkezőnk is a második nyereményjátékunkon, aki egy ma is futó, s ezáltal nyugodtan neverending shonen-nek mondható manga anime adaptációjáról ír nekünk! Köszöntsük hát Palacsintaxx-ot és a Hajime No Ippo kritikáját! Jó…..
Sziasztok! Jelmezbál, Bleach-hez hasonló random no name mellékszereplők, Egy 10 rész már marha idegsítő dal és NGE gay version. Na vajon mi lehet az? Hát Member mester legújabb videós alanya a Star Driver. Nézzétek és ámuljatok! ..
Rozália a szingli bicepsz épp hazafelé sétált a munkából egy kicsit feszült volt, ekkor Géza a kanos Tüzép telep előugrott egy bokorból és leteperte. Ebből a gyönyörű nászból született mai hősünk Steve Austin, aki első blikkre olyan, mintha egy rakás téglára ráhúzták…..
Sziasztok! Member mester ismét elkápráztat minekt egyujabb sorozattal ami nem másról mint számomra talán a legunalmasabb dologról a horgászásról szól. És akármennyire is szeretem Member videóit sajnos még ez se szeretette meg velem ezt a sportot. De ez után egy olyan sorozat…..
zoliboy94 2012.07.05 11:52:35
@Member: Csak hihetetlennek tűnt, hogy ide a semmi közepére költözöl. :)
Mielőtt elolvassátok, kattintsatok a Filmelemzőkre, ahol röviden leírtam, milyen az új Mission Impossible, kicsit megelőlegezve a holnapi holnaputáni élménybeszámoló hangulatát! :)Már az első G. I. Joe-t is sokan borzasztónak titulálták, pedig nem volt vele komoly baj. Tény, hogy…..
Egy nagyon korrekt háborús film. Bár annyi erénye nincs, hogy igazán nagyszerű és emlékezetes legyen, ettől függetlenül kellemes élményt nyújt.A linkblogba pedig egy új, elég érdekes témájú blog került be. Az Energiaitalok A-tól Z-ig - ahogy a neve is mutatja - az…..
zoliboy94 2011.10.20 21:51:07
@BlackSheep89: Hát igen sajna nagyon nehéz rátalálni. Szerencsére nekem sikerült hosszú-hosszú keresgélés után. Igaz, warez oldalon. Ha érdeklődtök iránta, akkor letöltöm és valamilyen módon elküldöm nektek. A kép és hang minőségről nem tudok nyilatkozni. A kommentelők nem panaszkodtak rá.
Szegasztok! A címben szereplő szöveg még a Harmadik Konzol Háborúból maradt hátra a SEGA jóvoltából. Eredetileg így nézet ki: "Genesis Does What Nintendon't". Akkor a SEGA Megadrive (Genesis), SNES (Nintendo) és TurboGrafx-16 "harcoltak" egymás ellen. A SEGA a…..
Szegasztok! Először is a fontosabb hírekről: I.2011 Őszi Mondocon:                                          Igen, idén ősszel is lesz Mondocon, és megint a Hungexpo-ban lesz megtartva…..
Zöld Lámpás, Verdák 2 és Amerika Kapitány a terítéken!..
Szegasztok!Miután hazajöttem, csak kíváncsiságból megnéztem az e heti Bleach és Naruto mangákat, és gondoltam, elmondom a véleményemet tömören, persze itt vannak a linkek is az új fejezetekhez (angolul vannak).Bleach 460-ik fejezetNaruto 551-ik fejezetNaruto:Ez igen.... 10 prediction…..
Anime Manga Palota Member boxing 2011.08.08 07:50:00
Ez nem vicc. Beteg elmémmel és minimális játékkészítői tidásommal létrehoztam egy játékot, amelyben Member mestert kell püfölni... húha... Aki kiakasztja a játékot, kap tőlem egy sportszeletet! Link: PlayMyGame[Mangekyo022 véleménye:  "Jó kis játék, Leó! Bár…..
Szegasztok! Úgy gondoltam, miután megírtam a Naruto Shippuuden-ről a véleményemet, érdemes lenne akkor már a másik "nagyérdemű kult-animét" is bemutatnom. Igen, a Bleach anime adaptációjáról beszélek, mely érdekes módon sokkal igényesebb lett a "Szőke farok…..
Ez a 2000-ben készült sci-fi sokak szerint minden idők legrosszabb filmje. És rászolgált erre a címre.A filmelemzők blogján pedig megnézhetitek Sparrow legújabb videóját, amiben a 20 kedvenc filmjét mutatja be.  ..
zoliboy94 2011.08.06 22:54:47
@Sparrow: Hát természetesen rá ment volna a lidérc banda. Viszont a végén a sasok gyakorlatilag lealázták a lidérceket. Ebből arra következtetek, hogy nagy eséllyel sikerült volna a dolog. Jobb ötletnek tűnt volna mint gyalog elindulni. Persze ez csak szőrszál hasogatás. Ettől még ugyan úgy imádom a Gyűrűk Urát.
zoliboy94 2011.08.06 22:59:59
@tpeti97: Szeretem néha nézni az ilyen Film+ gyöngyszemeket. Meg én nem kritikus szemmel ülök le a filmek elé. Pl: a Fort Knox-os dolgot nem is vettem volna észre. Szóval néha a maguk beteg módján szórakoztatni is tudnak engem. :)
zoliboy94 2011.08.07 10:08:09
@tpeti97: Jaj, ez nagyon nagy film. Láttam már vagy 3-szor. :)
Egy közel nézhetetlen német paródia...
Régóta tervezett videót sikerült most bepótolnunk, amiben az eddig bemutatott filmek közül összeszedtük a tíz legidegesítőbbet, amikre a legkevésbé akarunk emlékezni. ..
Elérkeztünk egyik kedvenc karakterünkhöz a kiégett zsaru főhősig. Ő a főszereplő, a numero uno. Vizsgájuk meg közelebbről.A kiégett zsaru egy senki, egy lúzer, mindenki utálja, de a végén mindig ő győz. Leszar mindenkit és mindent, de ha egy cica veszélybe kerül a fán akkor…..
Figyelmeztetés: a filmrészletek megnézése közben fennáll a veszélye az érzelmi bevonódásnak! Ez a kincs nemrég bukkant fel és máris beírta magát véleményem szerint a blog történetébe. Itt van Sámson az indonéz barbár, aki felveszi a harcot mindenféle dolgok ellen, úgy mint…..