Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_petrus_

12826 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Premierfilmek The Forest 2016.01.31 22:37:00
 ..
A nagysikerű Támadás a Fehér Ház ellen című film folytatása, amely Londonban játszódik. A brit miniszterelnök rejtélyes körülmények között meghal, temetése kötelező minden nyugati vezető számára. De ami a világ legjobban őrzött eseményének indul, kiderül, hogy egy jól tervezett halálos támadás a…..
Az X-Men – Az eljövendő múlt napjai a kritikusok és a közönség kedvence volt, most Bryan Singer rendező a közvetlen folytatással tér vissza: jön az X-MEN – APOKALIPSZIS! A civilizáció hajnala óta istenként imádták. A Marvel-univerzum első és leghatalmasabb mutánsa, Apokalipszis sok más mutáns erejét…..
Eilis (Saoirse Ronan) többre vágyik, mint annyi jutott neki. Elhagyja hát az anyai otthont, és Írországból New Yorkba költözik. 1950-ben ez egy magányos, kíváncsi lány számára ez olyan, mintha egy másik bolygóra került volna. Hamar magával is ragadja a nagyváros forgataga, és a honvágyat gyorsan…..
Milyen hősre van szüksége a világnak? Gotham City védelmezője úgy érzi, hogy Metropolis megmentője már istenként tekint magára, senki és semmi nem korlátozza, így szembefordul vele. De a világ nem törődik velük, mert más kérdésekre keresi a választ: senki nem tudja, mit szeretne: mindenható…..
Todd Phillips (Másnaposok I-II-III) Jonah Hill és Miles Teller főszereplésével készítette el az Arms & the Dudes című filmet, mely két cseppet sem hétköznapi fegyverkereskedőről szól...
A ‪Snoopy‬ és Charlie Brown - A ‪Peanuts Film‬ előtt is látható MOTKÁNY - BOTRÁNY AZ ŰRBEN című ‪Jégkorszak‬ rövidfilm. via MoziCom..
Premierfilmek Neighbors 2 képkocka 2015.12.31 18:53:23
Nyáron folytatódik a Rossz szomszédság, melynek első képkockája az EW-ben jelent meg. Nicholas Stoller filmjét május 20-án mutatja be a Universal Pictures. Főbb szerepekben pedig Seth Rogen, Zac Efron, Rose Byrne, Chloe Moretz, Selena Gomez, valamint Dave Franco lesz látható...
Két új Fantastic Beasts and Where to Find Them képkocka...
Zootropolis, a modern emlősök fővárosa, különleges hely. Olyan részekből áll, mint az elegánhttp://premierfilmek.blog.hu/admin/post/edit/8217318s Szahara tér vagy a zord Tundraváros. Ebben a színes kavalkádban a világ minden tájáról származó állatok élnek egymás mellett…..
Premierfilmek ‘Bourne 5’ still 2015.12.31 16:13:00
Matt Damon látható az egyenlőre cím nélküli Bourne Sequel képkockáján, mely Paul Greengrass rendezésében készül. További szerepekben Julia Stiles, Alicia Vikander, Tommy Lee Jones, Vincent Cassel, Scott Shepherd, valamint Riz Ahmed lesz látható...
A négyszeres Oscar-díjas Joel és Ethan Coen (Nem vénnek való vidék, A félszemű, Fargo) új vígjátéka Hollywood aranykorába repít minket, és egy nagy stúdió problémamegoldójának egy napját követi nyomon, amikor számos probléma vár megoldásra. A Coen-fivérek által írt és…..
Az EW és az Empire magazin közölte az alább látható Assassin's Creed-film képkockákat. Justin Kurzel adaptációját jövő decemberben mutatják be...
Scott Derrickson rendezi az új Marvel-szuperhősről szóló filmet, melyben Benedict Cumberbatch egy agysebészt alakít, aki egy szörnyű autóbalesetet követően felfedezi a mágia rejtett világát és különböző alternatív dimenziókat. A 2016. november negyedikén bemutatásra kerülő…..
Megérkezett a Deadpool‬ film új előzetese..
Premierfilmek A Főnök - előzetes 2015.12.22 23:11:20
Az Oscar-jelölt Melissa McCarthy (Koszorúslányok, Női szervek) egy iparmágnást alakít, aki börtönbe kerül bennfentes kereskedés miatt. Amikor kiszabadul, és Amerika legújabb kedvenceként akarja újra piacra dobni magát, a korábban átvert áldozatai közül nem mindenki igyekszik…..
Elkészült Justin Lin (Halálos iramban - Tokiói hajsza, Halálos iram, Halálos iramban: Ötödik sebesség  Halálos iramban 6.)  Star Trek: Mindenen túl (Star Trek Beyond) című filmjéhez...
Júniusban térnek vissza a Tini Nindzsa Teknőcök a mozivászonra, íme a szinkronos előzetes...
Semmi kétség: a világ legjobb titkos ügynökeit a britek szállítják. Ott teremnek azok az elegáns, bátor és kiismerhetetlen férfiak, akik hanyag eleganciával és nyugodt mosollyal szállnak szembe a veszéllyel, és megküzdenek a világuralomra törő őrült ellenséggel. De néha…..
Poszter és előzetes Richard Linklater filmjéhez, melyben Blake Jenner, Tyler Hoechlin, és Wyatt Russell kapott szerepet...
2016-ban harmadik részével tér vissza a világ egyik legnépszerűbb filmsorozata, a KUNG FU PANDA, és viccesebb lesz, mint valaha! Váratlanul felbukkan Po rég eltűnt apja, és magával viszi a fiát egy titkos panda paradicsomba, ahol számtalan vicces és pocakos panda él. De egy…..
A két plakátkép mellé még Empire címlap is érkezett a szókimondó képregényfigurához...