Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dombovariistvan

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még 2015 vége felé határoztam el, hogy a blog történetében először itt az ideje, hogy én is készítsek egy toplistát. Hogy kicsit egyszerűsítsem a dolgot, leszűkítettem a kört Budapestre, de bizony így se volt azért könnyű dolgom. Első körben összegyűjtöttem körülbelül 40 helyet, ahol vagy nagyon jó…..
dombovariistvan 2017.01.11 17:38:37
Azt hittem, sosenem lesz vége. A derék szerkesztőknek ugyanis sikerült cirka 15, nagyjából három perces produkcióból egy három és fél órás adást kanyarítani. Rétestészta X-Faktor módra...
Nem akarok olyan országban élni, ahol 4 millió embert képes  akkora gyűlöletre nevelni a kormánypropaganda, hogy képes legyen felülírni a „minden ember egyenlő” elvét. Aki nemmel szavaz, azt mondja, a muszlimoknak kevesebb jár, mint másnak, vesszenek el a háborúban, nincs joguk menekülni. Ami a…..
A Blikk információi szerint Nádai Anikó és Dombóvári István lehetnek az X-Faktor ősszel induló szériájának arcai, az RTL Klub ugyanis nemcsak mentorok nagy részét, hanem a műsorvezetőket is lecserélné. Nádai és Dombóvári Istenes Bencét válthatja majd, aki azonban nem maradna munka nélkül, hiszen ő…..
dombovariistvan 2016.06.03 01:30:25
:D
A Comedy Central az egyik magyar kábeles sikertörténet, hiszen a Viacom-portfólió csatornája úgy hoz az összesített nézettségi versenyben az első tíz helyezett közé jogosító számokat, hogy egy itthon elég mostohán kezelt műfajra, a humorra épít. Jó, röhögni mindenki szeret, de a magyar mainstream…..
Újabb két Dumaszínházas távozik a műsorból azok után, hogy nemrégiben kilépett az egyik legismertebb stand-upos, Bödőcs Tibor. Most Lorán Barnabás „Trabarna" és Rekop György távozik a színházból, kimondatlanul mind a kettőjüknek valószínűleg a társulatvezető Litkay…..
dombovariistvan 2013.07.18 18:41:48
@berger90: Veszem én a kritikát,de amit eddig olvastam nem kritika volt,csak üres fröcsögés!Köszönöm a jóslatokat,de talán ne te döntsd már el, hogy a nézők mikor fognak elkapcsolni rólam. Hagyjuk meg nekik!

Én azért titkon remélem, hogy borulátásod ellenére jó sokan eljönnek a műsoromra,ahogy szerencsére 8 éve folyamatosan.

Azt pedig végképp nem értem miért minősíted le a falunapokat és főleg azt, hogy mi alapján helyezed föléjük magadat.
Az ilyen "műértő" meg vájtfülű dolgaiddal meg elmehetsz a sunyiba, ugyanis egy valamire való előadónak csak és kizárólag KÖZÖNSÉG létezik és nem a foglalkozás vagy az anyagi helyzet dönti el azt hogy "milyenek" és nem is az, hogy a pocsolya melyik oldalán laknak. Nekem meg ez a véleményem! :)
dombovariistvan 2013.07.18 20:13:18
@álfirkász: Dehogy sértődök vérig,hidd el...nekem mindegy. Csak az bánt hogy mindenki belerúgott egy csomó kollegámba akit /ahogy kiderült/ nem is ismer, így nem is ért.
Nem trollkodok csak szeretek beszélgetni. Az én véleményem tapasztalatokon alapszik. Akkor lepődnék meg ha nem oltanának szarrá minket azok,akiknek a műsorokat készítjük.
A Hofihoz meg Carlinhoz hasonlítgatáshoz pedig nem tudok mit hozzászólni.
Nem csak én vagyok szar...a világ is az. :)
dombovariistvan 2013.07.23 07:40:13
@chico: Tudom, hogy igazad van. De én ilyen vagyok,ennyi vagyok. A stand-up comedy nemcsak arról szól hogy vicces legyél, arra ott a közönség, hogy eldöntse. A lényeg az hogy önmagad legyél. Ez a szórakoztató funkción kívül egy önkifejező eszköz is.Pontosan ezért felesleges az egymáshoz hasonlítgatás.Én nem vagyok Kőhalmi,se más, de nem is szeretnék az lenni. Mindannyiunk fókuszpontjában más dolgok állnak,azokon kattogunk. A társulat szerintem legértékesebb tulajdonsága az, hogy sokszínű.

Én sosem tűztem ki magasztos célokat magam elé, nem vagyok művész, ezeket a skatulyákat meghagyom másoknak. Elmesélem azokat a dolgokat,amiről úgy vélem hogy másnak tetszeni fog. Van amikor bejön van amikor nem. Ahogy mindenki másnál is.

Az hogy nem foglalkozom politikával,nálam személyes döntés volt. Nem tartom értelmét. A 8 év alatt rengeteg visszajelzést kaptam. A fórumokon és az öregeken kívül senki nem akar hallani sem az egészről. Szórakozni jönnek és nem szeretnének még összekacsintva sem tranzakciós illetékről és felcsúti focimeccsről hallani. Szóval lehet hogy becsúszik néhány falunap és hányás, de ez van. Legalább nem árulok zsákbamacskát. :)

...és külön köszönöm a kultúrált hozzászólásod!
Tavaly volt az Óbudai Művelődési házban egy futóverseny szervezőkkel (BSI, Ultrabalaton, Velencei tókör) rendezett beszélgetős esemény. A nagyon jó hangulatú beszélgetés kicsit visszahozta a téli hidegbe a nyári versenyek hangulatát. Azóta érlelődött bennem a gondolat, hogy a…..
dombovariistvan 2012.10.21 22:54:58
@fuck.the.system:
Fogalmam sincs, honnan veszed a mocskos vádjaidat. "Primitív jobbikos félnáci??? Gondolkozz már el,mielőtt álnéven ilyen faszságokat irkálsz másokról!!!

Soha,semmiféle politikai irányzattal nem szimpatizálam és nem is fogok. Hacsak az ilyen teféléid rá nem visznek.

Nem gáz,hogy nem kedvelsz, de ettől függetlenül a jelzőidet megválogathatnád.

Ez egy futóblog,ahol futásról van szó,eleve nincs helye ilyen megalázó beszélgetésnek. Ide tudsz írni:
www.facebook.com/Dombovari
Hamarosan kezdődik a DumaFüred fesztivál. Tudjátok… nevetés, zene, humoristák, vendégművészek, humorórák, helyszínek, bikinis lányok, sportos sortos fiúk, Sun City, miegymás… Találkozunk 6 nap múlva! Dombóvári István megrázó élményéről már volt szó itt a…..
Kovács "Enyhénszőrös" András Péter vezényletével csak egy kicsit pirítottak Nagy Ferón a Roast első adásában. Kiss "Mindenhúszéveslányálma" Ádám, Dombóvári "Életébencsakkétpuncitlátott" István, Rekop "Kiafaszom" György, Zalatnay "Sittes" Cini,…..
dombovariistvan 2012.04.22 17:51:52
@Ljungbergh:
A műsorral semmi baj nem volt. Ha a személyemmel van bajod,vállald rendesen és ne beszélj mellé.
A hozzászólásaimból az kellene hogy kijöjjön,hogy engem érdekel a közönségem véleménye.Bármit is mondasz, a kritikát is bírom,de a RENDES normális kritikát és nem a svéd álneveken történő "úgyis csak egy szar vagy" típusú okoskodást, te pedig mást nem tudsz. Na vajon ki is itt a lúzer?

Az bánt csak,hogy elakadtatok a monológ első mondatánál. Azt hiszem sejtem miért,de nyugodtan hallgathattátok volna tovább, még az is lehet hogy lett volna ami megtetszik.

7 éve járom az országot és szórakoztatom azokat,akik szeretik azt amit én csinálok. Ráadásul ők hús-vér emberek és nem fantomok,akik itt sértegetnek engem. Köszönöm a jótanácsokat,de nem kérek belőle, ahogyan díjak sem kellenek.

Ha beképzelt lennék,nem is válaszolnék ilyen trolloknak, de nekem ez nem okoz gondot. Kommunikációpárti vagyok.
Kívánom hogy mihamarabb találd meg a lelki békédet és nyugodj bele, hogy a dolgok márpedig így vannak.

üdvözlettel! :)
Nem elegáns úgy beszólni a konkurenciának, hogy közben a saját csatornánkról még véletlenül sem mondunk negatívumokat, és az sem feltétlenül szimpatikus, ha valakit úgy buzizunk le burkoltan, hogy nincs jelen - az RTL Klub Roast című műsora ráadásul hiába igyekezett vicces vagy…..
dombovariistvan 2012.04.20 01:35:12
@GaZe: Nehogy az a segglyuk ráüljön a szádra! :)
Nézzetek már utána mi is az a Roast aztán tegyétek fel magatoknak a kérdést! Ha adott egy ilyen feladat,akkor azt nem csinálnád meg az eredeti mércéhez képest a lehető legjobban??? Divat azzal előjönni, hogy "mi még nem értünk meg erre a humorra" Nosza hát, nőjünk fel inkább hozzá. Ha pedig ÉRDEMI kérdésed lenne hozzám, akkor keress meg felnőttek módjára,NÉVVEL a facebookon.