Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zordon Blue

0 bejegyzést írt és 101 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Karácsony közeledtével nem csak Kiszel Tünde és Bódi Sylvi dobja le a textilt egy naptárfotózás kedvéért, hanem a szupermodellek is. Lent éppen Daria Webowy pózol a Vogue 2011-es naptárához, mindössze Louis Vuitton ékszereket és fél pár harisnyát viselve. A fotókat Mikael…..
Zordon Blue 2010.11.26 07:53:19
Kedves kommuna, szerettem volna mást írni ide ma – hiszen ma van a blog harmadik születésnapja –, de bizonyos körülmények miatt egy elég rossz hír az idei születésnapi ajándék. A KMK mostantól határozatlan ideig szünetel. Lehet, hogy napokon belül újraéled, lehet, hogy…..
Zordon Blue 2010.03.18 15:04:01
@mediakurva: elég érdekes a tárgyalási stratégiád.
Az ilyeneket szokták szétlőtt fejjel találni a fekete mercikben...
Végre megtaláltam az oldalon a Retrospective szettáskát. Még mindíg azt mondom, minél egyszerűbb, észrevehetetlenebb, annál kevésbé lopják el, vernek meg. Akkor pár kép a rendszerről. Nem nagy a táska, vagy egy gép, egy 2 objektív, vagy egy gép, egy 1 objektív,vagy 2-3…..
w Kérem kapcsolja ki 2009.10.29 05:30:00
Mivel a gyerek lelkileg vashiányos, viszonylag gyakran kell őt gépek közelébe vinni; az mindegy neki, hogy mozdony, autó vagy hajó, csak nehéz gép legyen. Erre szerencsére sok lehetőség van a kisvasúttól a múzeumon át a veteránautó-kiállításig, csak azt sajnáljuk, hogy katonai…..
Tudom, hogy csak nemrég volt a Piroskás különbségkereső, de most még egy ilyen következik, annyira nincs felhozatal most új játékokból! Szörnyű, mennyire nyár van a fejlesztőknek is, az általam kedvelt műfajokból alig van egy-két példány, azok is harmatgyengék, kénytelen…..
A Kongás hiszti óta először érzem úgy, hogy külön posztban kell kezelnem a kommuna érzékenyebb részét, nagyrészt ennek a posztnak a kommentjei indítottak erre. Három témát szeretnék tisztázni egyszer és mindenkorra (mindegyikre vonatkozik, hogy akinek nem inge, ne vegye magára).…..
Zordon Blue 2009.08.14 12:51:24
@opposition:
A stílussal kapcsolatban kaptad a pontot.
Én is itt játszok napi szinten, mióta elindult a blog, azért próbálok konstruktív lenni.
Szerintem kellene egy "Szivar szoba", ahol elmodhatja a véleményét a Játékos és nem offolja szét a posztokat. Persze annak az olvasása és megválaszolása megint rengeteg időt visz el. De akkor sem tartom jó ötletnek a segítőket, mert ez nem egy olyan játékgyűjtemény, min a konga vagy az armor. Ez egy blog, vagy mifene.
Zordon Blue 2009.08.14 12:57:37
@toto92:
Mit miért?
Zordon Blue 2009.08.14 13:20:48
@toto92:
Mert azoknak az igényeknek akarván megfelelni jutott odáig, hogy bevallottan összecsapja a posztokat és elhajtja az elégedetlenkedőket. Én legalábbis így értettema mondandóját.
Lehet, hogy túl szentimentális dolog a régi szép időkön merengeni, de valahogy jobb volt.
A helyettesek ellen pedig nem személyis kifogásaim vannak, hanem az egész intézménnyel nem értek egyet. Ha toto vagy nyauu blogjára leszek kiváncsi, akkor azt fogom látogatni. Hangsúlyozom, nem személyeskedés.
Merem állítani, hogy a Crunchball 3000 jelenleg az egyik (ha nem a) legjobb sportjáték az interneten. Maga a háttértörténet (ami ebben a műfajban egy kicsit szokatlan) is érdekes: a harmadik évezred végére betiltották az összes sportot a Földön, de az embereknek hiányzott ez a…..
Nagyon eredeti logikai játék a Neon Maze, bár kissé unalmas. Adott egy sok kicsi szobából álló labirintus, amiben a szobákat színes falak választják el. A szobákban az űrhajószerű főhősünk színét megváltoztató bigyók vannak, ezeket kell felszedni annak figyelembe vételével,…..
Igen, akkor tehát megkezdődött az iWiW átalakulása. Az első felvonásban két dolog változik. Az egyik a dizájnt érinti. Mint korábban már írtunk róla, a ráncfelvarrással a közösségi szájt régi adósságát törleszti: a sokéves, megfáradt dizájn kap most…..
Zordon Blue 2009.04.16 08:45:57
@yarisugi:
Értem a gondolatmeneted, csak nem arra reagáltál, amit én leírtam. Igazad van, komoly reklámértéke lehet az oldalnak, de akkor ne a felhasználó akadékoskodjon, ha nem működik valami, hanem az aki a reklámokért fizet.
Ha pedig majd regisztrációs díjat kérnek a felhasználóktól (ami szerintem jó ötlet lenne), akkor lehetne háborogni, hogy sokszori próbálkozás után sem tudok belépni, és megint nem tudom elolvasni az üzenetemet. Mert akkor fizettem valamiért amit nem kaptam meg. De így teljesen alaptalannak érzem a reklamációkat. Mindenki eszi amit kapott, mert képtelen nemet mondani.
Igazad van, a fejlesztő nem küldheti el a népet, hogy ha nem tetszik menjetek máshová. A felhasználónak kellene azt mondania, hogy köszönöm, ezt nem kérem, megyek máshová.
Zordon Blue 2009.04.16 09:01:08
@Lótepertő:
...és ha a Sztaki mégsem működne, nem lehetne egy szavad sem.
Ez a helyzet az iviv-vel is.
...a legkúlabb fotóstól, akit ismerek.Az esküvő ez egyik legemlékezetesebb dolog az életben, de az esküvői képek általában dögunalmasak. Egysíkú, beállított pózok, témák és hátterek - menyasszony fával, vőlegény a háttérben a menyasszonnyal, vőlegény térdel,…..
Zordon Blue 2009.03.31 09:19:40
@mihalytoth: ...ezért dolgozunk mi úgy, hogy a fotózást nem az esküvő napjára tesszük. A Nagynapon már csak dokumentumfilmes/fotós munka folyik.
A nagygép pedig azért kell, hogy ne villogjon a vaku.
Tisztelt Részvényesek! Örömmel köszöntök mindenkit a NoWork Zrt. második éves taggyűlésén. Mint tudjuk, nehéz év áll mögöttünk, hiszen gazdasági világválság dúl, de ezúton cáfolnám, hogy erről fő termékeink, a játéklinkeket tartalmazó postok tehetnének. Sajnos ez a…..
Akkor is folytatják a vasutasok a sztrájkot, ha teljesítik követeléseiket - mondja Gaskó anyád István. Merthogy szolidárisak a reptéri alkalmazottakkal. Aztán majd a pedagógusokkal meg a közszolgákkal. Teljesen mindegy, csak dolgozni ne kelljen, csak címlapon legyenek.A családban…..
Remek ötlet gyatra kivitelezéssel – így lehetne jellemezni a Color Infection című logikai játékot, amiben sárga golyókkal kell megfertőznünk barnákat és fordítva. A lényeg a golyók mozgásának megfelelő időzítése, amit a rózsaszín falak megszüntetésével érhetünk el.…..
Szeretem, amikor valaki úgy küld be egy egyébként zseniális játékot, hogy leírást is mellékel hozzá. Gyu így tett, amikor beküldte a Wooden Path-ot: „Ez annyira zseniális, hogy nem is bírtam letenni, amíg az összes pályát meg nem csináltam. Az irányítást meg kell szokni…..
Kétüléses autót sokféle megfontolásból választhatunk. Például azért, mert meguntuk az uniformizált kocsikat, és valami formabontót, valami különlegeset, valami nagyon szépet szeretnénk. Vehetünk kétülésest azért is, hogy a vezetés mindig jó érzéssel töltsön el.…..
Van egy oldala az Indafotónak, amivel egyikünk sem szeret találkozni - ez a 404-es hibaoldal.Ez jelenik meg a böngésződben, ha rossz linkre kattintottál, ami az Indafotóra vezet, vagy rossz címet gépeltél be.Az Indafotó indulása óta ugyanaz a kép van az oldalon, amit szeretnénk most…..
A karosi japán szó, és a létező legrondább halálnemet jelenti: a túl sok munka miatti elmúlást. Ezek után talán érthető a Karoshi: Suicide Salaryman címe, ebben a játékban ugyanis egy besokallt alkalmazottal kell kinyírnunk magunkat. A cucc egyébként egy nem túl szép…..
Gabe egy tévériportban érdekes dologra lett figyelmes, mégpedig arra, hogy a motorosok szépen felsorakoznak szabálytalanul a két sáv között a rendőr háta mögött. Többször felvetődött már, hogy legalizálják a kétkerekűek számára az előrecsorgást, de kérdés, hogy végül…..
comment:com Nagyot kapott a Tv2 2008.10.08 19:11:00
Megdöbbentő vereséget szenvedett tegnap a Tv2 az RTL Klubtól. Nem az a különös, hogy főműsoridőben a Fókusz és a Barátok közt is a tévé előtt ülők 39 százalékát kötötte le, amíg a Hal a tortán közönségaránya csak 29,6 százalékos volt. (Bár azért ez is szokatlan,…..
Minap érkezett egy olyan kritika, hogy a KMK kezdi tükrözni a Kongregate (aka. "Konga") nevű játékoldalt. Ez nem véletlen: ha csak lehet, igyekszem kongás linkeket rakni – a mai játékot például itt találtam, de miután megvolt a Kongán is, inkább onnan linkeltem. A…..
Az utóbbi idők legzseniálisabb, legösszetettebb logikai játéka a Blocks With Letters On. A feladat kettős: először ki kell gondolni, milyen angol szót kell kirakni (ez sokszor nem könnyű, a CARROTS-ból például könnyen lehet TRACTOR), majd a szó betűit a helyükre kell mozgatni a…..
Zordon Blue 2008.10.08 15:07:24
Zordon Blue 2008.10.08 15:08:54
Folytassuk a munkakerülést az állathajigáló játékok vonalán. A Rabbid Droppings főszereplői a Ubisoft több játékban is szererplő figurái, a veszett nyulak, őket kell egy állatkínzó eszközökkel telipakolt flipperen végigpöcögtetni. Több szint, új pályaelemek, csúcsra…..
„Ritka az ilyen játék, stratégia és akció, jó hangeffektek, mindkét oldalnak van végigjátszható küldetéssorozata, de van skirmish, azaz azonnali játék véletlenszerű terepen is. Az Armorgames-en 9.2/10, pár napja került ki, de máris félmilliószor játszottak vele”…..
Zordon Blue 2008.09.30 11:25:27