Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CsLacc

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Trükkös hólánc 2015.01.19 16:59:05
Azt mondják, egy újszülöttnek minden vicc új. Én a tejfogaimat is rég elhullajtottam, de úgy tűnik, a hólánc-iparban nem nehéz nekem újat mutatni. Stump Bandi csak hümmögött, mikor extázisban mutattam neki az alábbi videót, mert ő már látott hasonlót, ráadásul legalább hat…..
  Mi a jobb? Homokba dugni a fejünket és eljátszani, hogy a jelenség nem létezik, vagy ellenkezőleg: ha már valaki csinálja, vagy ki akarja próbálni, akkor amennyire lehet, segíteni és tanácsot adni neki saját (és más) testi épségének minél jobb megóvása érdekében? Na…..
A szerencsétlenül járt motorost Tim Sleethnek hívják, és Ausztráliából jött. Burma, Kambodzsa, India, Indonézia, Irán, Laosz, Malajzia, Nepál, Omán, Tájföld, az Egyesül Arab Emirátusok és Törökország után érkezett Budapestre, ahol tegnap ellopták 2006-os Suzuki DRZ400S…..
Rendszeres olvasóink közül talán sokan emlékeznek még Aoki Kunio történetére. A japán világutazó kettőötvenes Suzuki Djebeljével átmotorozott többek közt Szibérián, Ukrajnán és Románián is. Magyarországra érve a Király utcai hostelben szállt meg, ám motorját reggelre…..
CsLacc 2014.01.22 20:09:52
Minden városban kb 1-2 család tagjai élnek üzletszerűen elkövetett kerékpárlopásból. (de Őket kötelezően szeretnünk kell!!!)
Mindenkinek ajánlom a youtube-on a tolvajkergetők
www.tolvajkergetok.hu/
sorozatát. A magyar rendőrség leköpi és mindenben hátráltatja őket, de van ahol néhány felderítéssel 90% csökkent a bringalopások száma.
A japó csákónak is kötelző szeretni őket!!!(elő van írva)
Belsőség Nincs elég tesztautó 2013.03.19 05:51:24
Régi partnerünk, a Dension kért meg minket, segítsünk, hogy a lehető legjobb minőségű termékekkel elégíthessék ki a vevők igényeit. Ehhez nincs szükségük másra, csak pár tesztjárműre. A termékfejlesztés önmagában is nehéz kenyér, hát még, ha többféle gyártó,…..
A szerdai pályabejárás során rosszul lett, és kórházba kellett szállítani Spitzmüller Csabát. A román rallybajnokság hatodik futamára készült a navigátorával együtt, amikor folyamatos szédülés fogta el, ezért kénytelen volt az út szélére húzódni. Az állapota azonban a…..
Robogó 20 lóerős Simson? 2012.01.09 18:13:00
Simán nem hinném el: feláll a mérőpadra egy jó karban lévő régi Simson S51, elkezdi húzni a kiscsávó, és a teljesítménymérő padon pont háromszor annyi jön ki, mint amit egy halálratuningolt NDK dögtől várnál: majdnem 20 lóerő!   Látszólag egy szépen…..
Reklámarchívum VW öreg motorral 2011.11.25 11:42:00
"Akinek ezt a reklámot el tudják adni, az meg is érdemli a Jettát." - Csikós Zsolt. ..
CsLacc 2011.11.26 09:29:20
@csintapala: egyetértek! Kb 300.ezret mentem motorral és autóval is úgy 400 körül járok. De egyetlen autós utam sem maradt meg bevésődött igazi élmény ként, amit még nagypapper koromban is emlegetnék! Amíg nem csúszol keresztben egy kanyarban féktávon vagy kigyorsításon csak azért, mert jól esik, addig a négykerekű lemmingek tömegébe tartozol és pont.
Vroom Rossi saját pályája 2011.11.22 17:01:00
Valentino Rossi megirigyelte idősebb Kenny Roberts rancsát, s úgy döntött, saját motokrossz pályát építtet. A szükséges engedélyeket meg is kapta szülővárosa, Tavullia feljebbvalóitól, így nincs akadálya az 1800 méteres, Kigyó nevű komplexum megépülésének. A név…..