Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PeTTeR

10 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
édesanyja valakinek. ..
Gyors poszt. Eddig is ismertem ezt a számot, de irtóra nem figyeltem oda a szövegére... Most megtettem és ha van szöveg, ami most kb. 100%-ban illik rám, akkor ez-az... Na jó, azért innen onnan vegyünk el, illetve adjunk hozzá, de akkor is óriási. Mindenkinek szép napot mára! ..
Igen. Tudom. Azt írtam, hogy nem lesz több, de van. Nehéz napokat élek át, hála a magasságos jó Istennek nem vagyok beteg, illetve semmi ilyenről nincs szó, de maga az érzés nyomaszt. Megpróbálok a hétköznapokban nagyon-nagyon normálisan viselkedni, hogy senki ne lássa azt rajtam,…..
Nem vagyok depressziós, illetve az előbb azt írtam, hogy ez-az utolsó, de akkor legyen ez, és tényleg ez!   ..
Nem volt egyszerű a hétvége. Furán indult, de jól éreztem magam, annak ellenére, hogy voltak pillanatok, amikor magát az ördögöt is a falra festettem, vagyis festették. Aztán olyan dolgok történtek, amik sajnos az érzéseket nem, hogy törölték volna, hanem picit…..
Mivel már nagyon belejöttem, a videók linkelgetésébe, így megpróbálok megosztani egy videót, az egyszerű blogszerkesztési móddal is közzé tenni az oldalon egy videót. A ma esti gondolataimat legjobban Mező Misi és a Magna Cum Laude egyik nagy sikerű száma fejezi ki a legjobban,…..
Istent kérdeztem hol lehet? Azt mondta keresd tovább! EMBER MINDIG REMÉLJ! BENNED A FÖLD ÉS AZ ÉG! ..
Mivel tegnap jól esett kiírni magamból, azt ami kavargott a fejemben, így ezután a nap után is valami hasonlót teszek, illetve próbálok tenni. Kicsit irigylem ilyenkor a Harry Potter filmek legbölcsebb emberét, Albus Dumbledoret, mivel az a szerkezete, amibe naponta kitudta üríteni a…..
Fura az élet. Mindig akkor, hoz, illetve okoz meglepetést, amikor az ember nem várná. Nem vártam a pénteki üzeneteket, mert úgy éreztem, hogy azt az előző dolgot már 100%-ban lezártam. Félreértés ne essék, lezártam. De elgondolkodtatott, hogy vajon a karma, vagy a sors, vagy a…..
Niki élete gyakorlatilag egy hét alatt fordult meg, bár már régóta tervezgette a határátkelést, az szinte egyik napról a másikra történt meg vele. Így jutott ki Németországba, ahol sok minden kiderült, például az, hogy a nyelvtudása nem sokat ér. Az első időszak nehézségei…..
Őszintén szólva én csodálom azokat az embereket, akik a jól bevált munkából képesek valami teljesen másra váltani és kockáztatva új életet kezdeni. Így tett mai szerzőnk, Franky is, aki szállodai irodai munkát cserélt a vasútra (mondhatnánk, hogy megcsapta a mozdony füstje,…..
Határátkelő Az éjszaka ura 2014.08.29 06:43:00
Az éjszaka ura esetünkben nem egy dúsgazdag nagymenő, hanem egy kis észak-yorkshire-i hotel éjszakai portása, és ez az úri lét persze kemény munkát jelent, ráadásul egyedül. Korábban már olvashattátok Gábor írását angliai hét évének tapasztalatáról, ma kicsit mélyebben…..
PeTTeR 2014.08.29 11:09:58
Moser86 2010 év elején döntött úgy, hogy nekivág Angliának. London nagyon drága csalódás volt, és már majdnem visszaköltöztek Magyarországra, amikor jött egy lehetőség Coventryben. Ahol jó is volt minden addig, amíg egy meglepő fordulat nem következett… (A képért külön…..
PeTTeR 2014.08.19 09:18:07
@rezsöatya: Magyarországon is láthatsz "svédeket", "dánokat", "norvégokat" a különböző tömegközlekedési eszközökön mindenféle dolgokat csinálni (szerelmeskedés, csecsemő, kis gyerek szoptatás, verekedés, szemetelés, hangoskodás, Bódy Guszti nevű előadó zenei remekeinek utasokkal való megismertetése... :D )

bocsi az offért! :)
A határátkeléshez mindig elszántság és bátorság kell, de valamiért azt gondolom, fokozottan igaz ez 50 éves kor fölött. A mai poszt szerzője, Kata 53 évesen még csak most kezdi németországi életét, Magyarországon fejlesztőpedagógus volt, most egy idősotthonban…..
A minap jelent meg egy poszt arról, a mai fiatalság (vagy legalábbis egy része) milyennek látja a mai magyar valóságot. A mai történet némileg erre rímel, hiszen Peti ugyan még Magyarországon van, de úgy látja, a lehetőségei nagyon szűkösek, ezért úgy döntött, ha augusztus…..
PeTTeR 2014.08.07 22:39:32
@LittleG.: ne kérdezd... :) hóbort a hó és ilyen angol sorozatokból, filmekből valamiért roppantul megmaradt az angol tél.. :) megjegyzések mellőzését kérnem, de gondolok itt ilyen 101 Kiskutya, Harry Potter, Sztárom a Párom (bár ebben nem feltétlenül rémlik havas rész...), Downton Abbey stb-stb... :)
PeTTeR 2014.08.10 09:45:34
@monddazigazatmar: ami nem öl meg, az megerősít! Sok olyan dolog történt már rövid éltem sorján, ami még egy komoly jellemet is megtud erősíteni, így egy esetlegesen sikertelen "kaland" sem venné a kedvem attól, hogy keressem a boldogságot!
Újra elérkezett a szombat, így ideje, hogy újra kinézzünk az ablakon. Köszönöm szépen a folyamatos képutánpótlást, aminek köszönhetően újra közreadhatok egy igen szép válogatást a határátkelők kilátásaiból. Ma egy kicsit észak felé kirándulunk Norvégiába, Izlandra,…..
Reggel 9:00. Borzasztó másnap,büdös száj, rossz közérzet szóval egy átlagosnak mondható péntek reggeli ébredés, de már ebben az emelkedett pillanatban is csak az jár az ember fiának fejében,hogy vajon melyik hétvégi meccsre kéne feltenni nem is létező pénzét. Zsebürítés…..
Most már biztos, hogy a bukaresti Mol Liga csapat a tavalyi alapszakaszgyőztes mumusa. A Dab.Docler nemrégiben kétgólos vezetést adott le hazai jégen, ezúttal pedig már 4-1-re vezetett idegenben, onnan fordítottak sorozatban lőtt öt góllal Georgescuék, a vége 6-5 lett. Nem járt…..
PeTTeR 2010.10.11 11:19:00
@csatoimi: Akkor min túráztatod magad ennyire? Fogadd már el, hogy képesek vagyunk megverni a Brassót, a kis Volánt, sőt, alkalomadtán még Titeket is.
PeTTeR 2010.10.11 11:24:26
@Szoljanka: Ott volt a palánk mellett. Nem szeretem én se Varjúékat, de ott a spori nem nagyon tudott volna hova menni, hisz kb. 3-4 játékos vette őt ott körbe, a büntetőpadra, meg ugye csak nem mászhatott ki.