Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Füles01

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eladó a 2004-es év háza. Az ingatlanos szerint ilyenben lakott James Bond (im) Konyhapultba épített gótikus templom kaputelefonnal Állítólag “reneszánsz hangulatú” lakás, de nekem a falra akasztott képekről más jut az eszembe... + bónusz: kalitkába zárt…..
Füles01 2011.10.13 13:15:01
Vigyázat! Eszméletlen ötlet következik! Férfiak! Ha ez beválik, akkor itt a megoldás az összes vásárlás kibekkelésére! Nincs több ácsorgás a női ruhaboltok próbafülkéi előtt, nincs több malmozás a szépségápolási kellékek előtt amíg kedvesünk púdert választ magának,…..
Füles01 2011.10.12 15:51:19
@penelope garcia: Segíts légyszíves! Pontosan milyen "közös családi életre vonatkozó döntésre" gondolsz?
Füles01 2011.10.13 08:53:54
@tea fan: Mielőtt leharapnád a fejem :): az előző hozzászólásaimból azt hiszem látszik, hogy én sem tartom jó ötletnek. A párommal együtt választjuk ki az általad is írt dolgokat (sokszor még a kis biszbaszokat is).
A kérdésem egyébként csupán arra vonatkozott, hogy mit tekinthetünk olyan "közös családi életre vonatkozó döntésnek", melyből ha az egyik fél kivonja magát, az mélyen gáz. Ezek szerint ide tartozik a szex, illetve azok a dolgok, amiket a másik fél lényegében nem használ. Ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem: a dolgozószoba berendezésénél miért csak bútorválasztásilag "illeti" meg a döntés joga az érintett felet, illetve mire gondoltál, mi az ami nem illeti meg?
Még egy dolog: ha a férfit nem érdekli a franciaágy, és a saját dolgozószobája/sarka, akkor tekinthetjük Őt óvodásnak?
Füles01 2011.10.13 11:33:12
@tea fan: Értem. További szép napot! :)
w In memoriam dr. D. S. K. 2011.05.17 06:00:00
Mielőtt a nyugati civilizáció erkölcsi összeomlását készpénznek vennénk, érdemes Dominique Strauss-Kahn esetét egészében vizsgálni. Ugyanis pont az ellenkezőjét bizonyítja. D. S. K. lehet, hogy molesztálta a szobalányt, de még nem biztos. Mivel van rá esély, hogy igen, D. S.…..
Füles01 2011.05.17 15:20:04
@ca2: Szerintem semmiről...Ő egy öntudatos nő, akinek mindenképpen csak igaza lehet.
@pcr: a lehetőség adott, jelöltesd magad képviselőnek, ha rád szavaznak, lesz több (!) nő a parlamentben (ne személyeskedésnek vedd, értelemszerűen minden nőre vonatkozik). Mint már elmondták, a kereszténységen belül is vannak kevésbé férfiközpontú (ahogy Te mondod)vallások, hol itt a probléma? S még valami: a hitgyakorlás teljesen független a nemtől. Ha a külsőségekben látod a legnagyobb problémát, szerintem pont a lényeget nem sikerült megfognod.

Bocsánat, de csak olvasok-olvasok, és nem bírtam nem hozzászólni...
Füles01 2011.05.17 15:43:02
@pcr: és mire is gondolsz tulajdonképpen ezzel?
Füles01 2011.05.17 15:45:17
@pcr: vitaképes vagy hallod :)))
Beszédes nicknevű hozzászólónk levelével megnyitjuk a Zugügyvéd alkotmányjogi szemináriumát. Dark Future azt kérdezi magától és nyilván mindnyájunktól, hogy hogyan kell értelmeznünk, és milyen konzekvenciái lehetnek az alábbi, az új alkotmány…..
 Bár májusi beiktatása óta az Orbán-kormány több, könnyen vitatható és támadható, kritikával méltán illethető döntést hozott, az ellenzéki pártok mégsem tudták kihasználni sem az azóta eltelt félévet, sem a kabinet döntései körül kirobbant társadalmi vitákat…..
Füles01 2010.12.17 09:51:05
@Vitéz Kőbányai Világos: Ott a pont. Az emberek nagy többsége eddig lát. közben bármilyen intézkedést meg lehet hozni...
Kedves olvasók!  Ezen az oldalon szinte kizárólag a kihasznált, megalázott, ellehetetlenített munkavállalók történeteit lehet megtalálni. Nincs is ezzel semmi gond, szerintem nagyon hasznos a blog, de én szeretném elmesélni saját történetemet, amely talán egy más…..
Füles01 2010.12.14 15:05:53
@Spanish VVax: Nem egészen erre gondoltam. A kommentjeidből ez derül ki, se több, se kevesebb. Amikor arról van szó, hogy 120e bruttó kevés fizetés, te elkezdesz arról beszélni, hogy márpedig igenis a munkavállaló vállalta és nem lébecolunk, lopunk (amiben spec. igazad is van) és közben arrogánsan osztod az észt, meg te milyen tökös főnök vagy, figyelmen kívül hagyva a munkaerő kereslet-kínálatról a többiek által írtakat. Aztán mikor választ kapsz erre, belököd, hogy te hány százezres fizetést adsz, tehát neked ilyet ne mondjanak, te megfizeted a beosztottaidat. Khm... máris másról beszélünk, és nem arról, hogy bizony sok helyen (hidd el láttam már pár dolgot) az az álatlános, hogy a m. vállalónak kuss a neve, örüljön, hogy dolgozhat és csak brahiból is szívatják ha éppen úgy van. Igenis Te vagy a falkavezér, aki összetartja a falkát, aki kilóg annak fel is út, le is út..
Tudod, még ha esetleg igazad is van, a szövegkörnyezetet a blog témáját és a többi hozzászólást összevetve sajnos (az általad adott fizetéseket leszámítva) alaposan ráerősítettél a m. tatókról kialakult, nem éppen alaptalan sztereotípiákra.
Ezért nem értettem, miért erőlteted ezt, és jutottam oda, hogy direkt csinálod...
Bocs a hosszú kommentért.
Füles01 2010.12.14 15:16:29
@phaszfej: Te humorista vagy? :))
Füles01 2010.12.14 15:21:04
@RAMBO: Sok mindent megtehetsz és te élsz a lehetőséggel. Ezt így hívják ugye? A többi részén nem kell gondolkodni..:)
Én bírom a srácok dumáit... Még úgy is, hogy előttük sokáig Győzikééket kellett volna nulla hangerővel végigülnöm... Aztán magát Benkő Dánielt, a lógó tökű lantművészt, aki veszettül keresete a maga feleségét... Nem értem, miért…..
25%-os kvótával színleg lesz csak több a rádióban a magyar könnyűzene: leginkább azokból az előadókból lesz több, akik annyira hazaiak, mint az itthon gyártott Big Mac. A hétfőn a Parlamentnek benyújtott új törvénytervezet minden magyar rádiónak előírná, hogy „a…..
Füles01 2010.11.24 14:58:21
@Daihelyon:
Szerintem a műsorszerkesztőknek nem kell keresni a magyar zenét, ismerik ők azt jól, csak eddig gazdaságilag nem volt érdekük játszani. Feljövő fiatal zenekarok, alternatívnak indult, de már szélesebben ismert zenekarokról van szó. Egyáltalán nem biztos, hogy X-faktoros, Megasztáros előadókat játszanak majd.
Az ismétlésről pedig: szerintem a többség nem fogja hallgatni óránként 5-ször ugyanazt. És ez tényleg piaci törvény. Nem lesz érdekük pl. 5 számból választani, hanem szélesítik a kínáltot.

Persze lehet, hogy egyáltalán nem így lesz, és neked és a hasonló véleményűeknek lesz igazatok.
De legalább változik valami. És még valami: Ha Franciaországban működik, nálunk miért ne működhetne?
Parlamenti tudósítás - 2010. október 20. Az Andrássy úti bérpalota harmadik emeletén, a szerkesztőség ajtaja előtt öt-hat fős csoport ácsorgott. A karikás szemű, borostás, lógó nyakkendőjű zsurnaliszták jókedvükben voltak. Egyikük, a köpcös Elekes lelkesen mesélte a…..
Pontosan mi is az egésznek a háttere, hogy erotikus masszázsra adtam a fejem, most nem fontos. Régóta gondolkodtam ezen, mert nekem is voltak erkölcsi aggályaim. Feleségemnek óvatosan szóba hoztam, és kifejezetten jól reagálta le. Még egy kis vívódás, de aztán eldöntöttem,…..
A Tv2 végül elszánta magát, és mégis péntekre menekíti a Megasztárt az X-Faktor elől. Persze nincs ebben semmi meglepő, hiszen már két hete szombaton elindult az evakuációt felvezető kampány: Friderikusz Sándor csak úgy, mellékesen felvetette, hogy miért is kéne választaniuk a…..
Füles01 2010.10.12 12:59:43
@derelye vágó: Igen, de a döntés csak a te kezedben van. Ha alapvető dolgok (itt nemcsak aljasok voltak, hanem a Megasztár eredeti arculatával is szembe mentek)miatt nem tetszik a műsor, akkor nem nézem. Senki nem nyom pisztolyt a fejemhez, hogy nézzem. Vagy neked bármi lemegy a torkodon?
addict Új nevet kapott az NB1 2010.10.07 11:25:00
A névadó pedig nem más, mint az MLSZ nemrégiben megválasztott elnöke, az OTP vezére, Csányi Sándor. Csányi úr persze nem a hasára csapott, és nem is család kedvenc pónijáról nevezte el a professzionális bajnokságot. Ennél eggyel elegánsabb megoldást választott, amikor…..
„Fiúk, miért hiszitek azt, hogy a lányoknak annál jobban bejöttök, minél részegebbek vagytok? Ez tévhit…” - A stoppolás nem magányos lányok műfaja, pláne ha alkalmi sofőrünk utána üldözni kezd. Pedig a lány először szándékosan félrevezető helyet ad meg…..