Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anthony Other

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Született december 25-én 2007.12.24 12:00:00
Idegölő, kimerítő munka az ajándékvadászat, a fenyőfa utáni kajtatás, a díszítés, a rokonlátogatások szervezése, a menü összeállítása. Alig marad egy-egy perc, hogy megálljunk, és gondoljunk Rá. Aki Istentől született, megváltott minket, és felméne a mennyekbe. Hány…..
Most vagyunk a karácsonyi idegbaj hajrájában, rájöttek az emberek, hogy holnapután itt a csomagbontós este, nem árt beszerezni valamit, amit a fa alá tehetünk. És ugye miért ne most, innen szép nyerni. Van persze olyan ember, aki nem idegesíti fel magát azon, hogy nincs parkolóhely,…..
Nos, a korábbi coolspace-es poszt mondhatni csak figyelemelterelés volt, hogy amíg mi nyomozunk, addig a szemtelen* spammerek gyanútlanul örüljenek a magyar blogok teleszemetelése révén elért eredményeiknek. Node, elérkezett a bosszú ideje, íme az utóbbi idők most wanted magyar…..
Anthony Other 2007.12.18 15:39:15
Anthony Other 2007.12.18 15:44:08
Hiszékeny Úr / BelZebulon · zebulon.blog.hu/ 2007.12.18. 15:40:43

Most vagy valamelyik társkeresőn garázdálkodott, vagy én már nem tudom, de ez az arc... nehéz feledni.
Jefe megfegyelmezett egy rokihelyre parkoló autóst a hétvégén. Aki bunkó az bunkó, de kérdés az is, hogy a reakció mennyire jogos... Ti is ezt tettétek volna a levél írójának helyében? A mellékelt képet szombat délután lőttem Debrecenben. Az egyik lakótelep parkolójában…..
Anthony Other 2007.12.13 16:42:02
Törzskocsma Mitfahrgelegenheit! 2007.12.11 08:45:00
Nagy a baj! Reformok megszorítások tömkelege. Össze kell fogni, és csillapítani a csapásokat, amennyire lehet az élet minden területén.Hogyan? Trükkök százaival. Leghatékonyabban az információ megosztásával és minél nagyobb együttműködéssel. Szép példa erre a szabad…..
Pilu T. Magyar Gárda! 2007.12.10 19:55:00
 Na, most fogok kiiratkozni a nemzeti oldal sorai közül, de leszarom. Tisztelt Magyar Gárda! Elmentek ti a kurva édes anyátok picsájára, az egyenruhás felvonulósditokkal együtt!Annyi eszetek van, hogy ha tekegolyók lennétek, titeket borítana fel a bábú!Basszátok…..
w Ki fizeti a kérészt? 2007.12.10 05:30:00
Az, hogy a környezetvédők általában romantikus-idealista szövegekkel, fogalom nélkül lépnek fel, még nem jelenti, hogy a környezetvédelem hülyeség volna. (Hasonlóképpen: bár a militarista jelszavakat többnyire furcsa emberek adják elő, ebből nem következik, hogy honvédelem nem…..
  Asperján György vagyok, a Jézus és Júdás aktája című könyv szerzője. A kirobbant botrányról nem én tehetek, hanem a katolikus egyház jellemezően sunyi, fű alatt tevékenykedő magatartása. Az egyházi vezetés alkalmatlan arra, hogy a nyílt vitát vállalja, inkább Joseph…..
Anthony Other 2007.12.07 18:15:37
Rendszeres olvasónk, GOD!, sikeresen összetűzésbe keveredett egy zebrán parkoló bömissel. Mert nem volt máshol hely. Szegény... Tegnap találtam ezt a szép szitut a Visegrádi - Szent István körút sarkon. Az egészet csak azért kezdtem el lefotózni, mivel alig lehetett kikanyarodni a…..
Volt már ma egy bizarr véradásos poszt, de akkor itt van mégegy. Igazán brutális állapotba került Jehova egyik portugál tanuja, akinek 14 évesen támadta meg egy érdaganat a száját, viszont vérátömlesztés nélkül (amit ugye tilt a vallása) az orvosok eddig nem tudtak segíteni…..
A provokatívabb, Az Elnök és a Zsidók címmel akartam volt írni, de van jóízlés is a világon. (Előre jelzem, hogy a "sámán", az "igazmagyar" nicknevű kommentelőket azonmód kivágom). Egyszóval a történet ismert: Sólyom László alkotmánybírósági…..
w Édes Erdély, itt vagyunk 2007.11.28 07:00:00
No, akkor háromszoros hip-hip-hurrá az erdélyi magyarságnak, képviselve lészen Brüsszelben. Öröm, bódogság. Benne volt a pakliban, hogy két szék között pad alá. Megúszták. További eredmény, hogy kemény, távlatos munkával sikeresen exportáltuk hozzájuk hazánk messze…..
Ha egyeseknek baja támad munkaadójával, vagy a kormánnyal, akkor hogy jut eszébe minket, egyszerű állampolgárokat büntetni?Ez a gondolat merült fel bennem a mostanában szaporodó sztrájkokat tapasztalva és annak hatásait elszenvedve. A dologban még nem is ez a legszörnyűbb, hanem…..
Anthony Other 2007.11.22 17:07:49
Az ország legnagyobb plázájáról kiderült, hogy egy szeméthalom közepén lakik és tömegközlekedéssel nem lehet megközelíteni. Ráadásul a ma 10 órai megnyitót is elhalasztották:Ennyit a nyitásról. Még azt a 20 embert is elküldték aki ott várakozott, hogy csak 13.00.kor…..
Hölgyeim, Uraim, Testvéreim az Úrban, minden egyéb vallásos ember, állat, növény! JÉZUS KRISZTUS ÉL ÉS BUDAPESTEN JÁRT! Természetesen szigorúan titkos projektről volt szó, elkerülendő a médiát és a fanatikus rajongókat hívőket, csak pár nagyhatalmú vezetőnk…..
A kereskedelmi forradalmárok megint betömték a piaci rést, mert forgalmi dugóra aztán akkora igény van, mint Kelemen Annának a lófaszra.A minél nagyobb médiafigyelem reményében már jóval előtte világgá kolompolták, hogy a taxisblokád évfordulóján majd egy szürkemarhacsorda…..
Bármennyire furcsa, valódi öncélú flame (foskolódás) a vállalati levelezőlistákon kívül, a természetben is előfordulhat. A zseniális levélváltással Ricardo örvendeztette meg a Homárt, aki a nappalija falára próbált döglött gitárt vásárolni. Körbeküldött emailje a…..
w Szofi a vérzivatarban 2007.10.08 08:00:00
Nyilasok 1956-ban? Bizony, volt olyan is. De nemcsak olyan...
Anthony Other 2007.10.08 09:01:55
Ma ötven éve lőtték fel a Szputnyik-1-et, és ezzel megkezdődött az űrkorszak. A KMK klasszikus űrhajós játékokkal tiszteleg az évforduló alkalmából.Nyilván az Asteroidsszal kell kezdenünk a sort, mint az egyik legrégebbi játékkal (egyszer volt szerencsém egy eredeti, 1971-es…..
A várbeli borfesztivál első napján kapott a Homár egy panaszos levelet, amiben néhány apróbb gikszert dokumentáltak. A fesztivál szervezőinek az utómunkálatok miatt csak most sikerült választolniuk: A 16. Nemzetközi Bor- és Pezsgőfesztiválra a belépő idén 2200,- ft-ba került,…..
Anthony Other 2007.09.24 17:23:44
Akik nézegetik a nemzetközi reklámblogokat, biztosan belefutottak ma egy hirdetésbe, amelyen da Vinci falfestményének egy nem kissé kiforgatott verziója szerepel. Júdást még csak megérteném, na de Jézus és az apostolok mint patkányok? Háát...Nem tartom magam sem konzervatívnak,…..
comment:com A titok nyitja 2007.09.09 14:56:54
A comment:com titokügyi akciócsoportja megfejtette, hogy miért üvöltözik Palik László fábaszorult féreg módjára kéthetente, macskát, szomszédot és szunyókáló öregasszonyokat riogatva, kérem szépen azért, hogy ne aludjunk el a Forma-1-es versenyek alatt. Más oka nem lehet,…..
Hölgyek, urak, ismerkedjetek meg az ígéretes, haloszobatitkok.hu nevű amatőr és európai értelemben vett vidéki pornóoldallal. Figyelem, a posztban szereplő linkek a nyugalom megzavarására alkalmas aloldalakra mutatnak. Roxana úgy érezte, hogy meg kell mutatnia magát nektek.…..
Anthony Other 2007.09.05 23:06:20
Böff Evangéliuma Esőnap 2007.09.03 10:40:00
Nagyon szeretem, mikor okosok elmondják, hogy merre tovább és hogyan, te nagy magyar dzsídípí, meg gazdasági fejlődés. Mert dübörgünk, meg állatkodunk, mint például amikor épp puma mackóalsóban próbálunk valami imidzset adni magunknak, még ha pannon kivitelben is. Ilyenkor…..
Anthony Other 2007.09.03 19:38:27
Annyira logikus, hogy tényleg érthetetlen, miért nem csinált valaki már sok-sok évvel ezelõtt Pitbull nevû energiaitalt. (Ja, ha valaki bizonyítékot szolgáltat nekünk az állítólagos Red Bula létezésérõl, azért örökké hálásak lennénk.) De mindegy is, most végre a karmaink…..