Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tütüke

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aaron Blumm, Ambrus Lajos, Balázs Attila, Balla István, Bende Tamás, Csapody Kinga, Csepregi János, Cserna-Szabó András, Csobánka Zsuzsa, Debreceni Boglárka, Dunajcsik Mátyás, Garaczi László, Hász Róbert, Horváth Bence, Jenei Gyula, Kemény…..
Kísértetváros élő problémákkal Simontornya, egy hely, ami külföldi természetvédők szerint Európa legszennyezettebb területei között eddig magáénak dobogós helyet mondhatott. Tiszta horror, nyilván ezen nincs mit magyarázni.Az ember azt hiszi, hogy az élete…..
A köztéri szobrok hozzájárulnak lakókörnyezetünk képéhez, a rendszerváltás óta töretlen hazánkban a szobor- és szökőkút-állítási hév, nem mindegy hát, hogy lakásunk ablakából Lenin és elvtársai helyett milyen alkotásokra látunk.    Szeged a napfény és a…..
tütüke 2010.10.04 18:42:11
"Úgy élünk, mint az indiánok..." − Mit lehet csinálni? Lezüllik, piás vagy szipus lesz az ember, esetleg belehülyül, hogy hiába élt normálisan, ennek az országnak már egyáltalán nem kell, esetleg csicskát csinálnak belőle valamelyik szállón vagy halálra verik a…..
tütüke 2010.09.28 08:47:42
Biciklis-aktivisták másztak be a budapesti városháza parkolójába a kerítésen keresztül, tiltakozva az ellen, hogy Budapest szívében nem park, hanem városházi park(oló) van, na meg hogy a tegnapi Critical Mass előtt jól felhívják magukra a figyelmet. Jól van, megszokhattuk már a…..
tütüke 2010.09.23 09:57:14
@norbert79: Igazad van, nagyon kellene valami, ami lendít a KRESZ-nemoktatáson, de gondolj csak bele, mindannyian Gazdálkodj okosant játszottunk abban az időben, és mégis csődbe ment az ország, meg a háztartások fele :)))