Regisztráció Blogot indítok
Adatok
karosszékely

0 bejegyzést írt és 762 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Weekendek kedvelt programja az európai fővárosok felfedezése. Ha Londonban, Párizsban vagy Madridban már jártunk, vagy egyszerűen másra vágyunk, vegyük célba Elzászt! Franciaország nem könnyű turistacélpont: drága és a helyiek nem a kedvességükről híresek. Ráadásul az ország keleti részén fekvő…..
karosszékely 2018.09.08 09:45:19
@studkell: Ha már okoskodunk, tegyük helyesen: Easyjettel. Attól még, hogy idegen név, nem kell mindenhová kötőjel. Kár, hogy terjed ez a hülyeség.
Idén tíz éve, hogy az Egyesült Királyságban betiltották a nyilvános zárt helyeken a dohányzást (Magyarországon 2012 január elsejétől lépett életbe a tiltás). Vajon milyen eredményeket hozott ebben az évtizedben a tiltás?..
karosszékely 2017.06.30 14:02:16
@subtotal: Ja, ott még lehet sajnos, tényleg furcsa és megdöbbentő élmény volt átélni pár hete, annyira megszoktuk már itthon (meg máshol) a jót. A csehek most tértek jó útra egy hónapja, most már ott sem lehet szerencsére. Már csak az osztrákokat kellene észhez téríteni.
karosszékely 2017.06.30 14:05:17
@karosszékely: Most nézem, 2018 májusától ott sem lehet majd. Végre.
Kénytelenek vagyunk trilógiává bővíteni az autóbérlés rejtelmeiről szóló poszthalmazt, mert nem könnyű kettőbe se besűríteni azokat az infókat, amelyek alapján ellen lehet állni a szaftos lehúzási próbálkozásoknak. A fapadosok vadkeleti trükközése a jegyárakkal, illetékekkel, meg mindenféle extra…..
Egyetlen napocska se kellett hozzá, máris kiötlötték a megfelelő kommunikációs választ a 444 riporterének megtámadására az újbudai Fideszben...
karosszékely 2017.05.07 23:06:39
@Csaba Preisz: Ezt a hülyeséget meg honnan a fenéből szedted?
Folytatódik a Duna TV Egynyári kaland című sorozata; a hat részből álló második évad május 13-tól lesz látható szombat esténként. A második évad története egy év elteltével ott folytatódik, ahol az első befejeződött, azaz a fiatalok most már elsőéves egyetemistaként térnek vissza…..
karosszékely 2017.04.06 21:48:41
@ScooHu: A tini (tizenéves, tinédzser, teenager) megnevezés 19 éves korig érvényes, tehát egy egyetemista is lehet tini. Ez nyelvi dolog, nem biológiai.
Érdemes egy pillantást vetni a köztévé szombat esti híradójának diagramjára, melyből első ránézésre az látszik, hogy pénteken, február 17-én a határon elfogott migránsok száma hirtelen megsokszorozódott a korábbiakhoz képest. Aztán jobban megnézve már csak az látszik, hogy csak három tucattal…..
karosszékely 2017.02.19 16:25:09
@Tom66: Lehet?!
Egészen parádés gyűjtést csinált a Hvg.hu a köztévé Híradójának hétfői adásaiból. Meszes Boglárka bemondónő még annyira a hatása alatt volt a rendkívül szoros osztrák választásoknak, hogy szoros küzdelem helyett véletlenül szaros küzdelemként vezette fel a témát. Nem ez volt az egyetlen baki, egy…..
karosszékely 2016.05.24 20:20:40
@uraoi1969: Direkt csinálja. Belülről bomlaszt.
Legalább is a Telekomnál, ami valami rejtályes oknál fogva nem támogatja, hogy Gabi telefonon tartsa a kapcsolatot az észt barátaival. Sziasztok, Mivel már több, mint egy éve húzódik, nem mondhatják, hogy nem voltam türelmes. Telekomnál van 2 éves hűségidőm, ami pár hónap…..
karosszékely 2016.04.20 23:07:53
@Hátrányos helyzetű kaviár: Tényleg te nem érted, ebben neki van igaza. Ha beszerzett egy észt mobilt, és azt Magyarországon használja, akkor az észt mobil Magyarországon roamingol. És ha az észt barátja mellette ült Magyarországon, akkor az észt barát észt mobilja Magyarországon roamingolt.
Úgy tudjuk iparági forrásainktól, hogy Dirk Gerkensnél tegnap telt be az a bizonyos pohár, és ugyan ő volt az aki az RTL-es Jakab Ádám (sikertelen) elcsábítási kísérletét levezényelte a háttérből (erről itt írtunk), de a tegnap a TV2 hírműsorához, a Tényekhez felelős szerkesztőként kinevezett Miki…..
karosszékely 2016.04.05 19:57:48
@inebhedj - szerintem: Valóban rossz volt kicsit a megfogalmazása. Az eredeti felvetésben Fidesz-közeli szerepelt, és ennek a kritériumnak megfelel az Index tulajdonosa.
Pár éve még a neten rendelt, de személyes átvételnél 1600 forinttal súlyosbított jegyek miatt ostorozta egy olvasónk a Ticket Expresst. Most már akár 900-ért is megkaparinthatja az ember az irodában a jegyeit, idő közben viszont megszületett az otthoni nyomtatás lehetősége - és az ehhez kapcsolódó…..
A címbeli huszáros megoldással próbáltak segíteni olvasónk problémáján a Telekomnál. Ha tényleg ez a hozzáfűznivalójuk az adatforgalmat előevő Spotify-ra, esetleg beírhatnák a Music XS csomag tarifaismertetőjébe is. Csak hogy ne kelljen annyiszor elmondani a panaszkodó előfizetőknek.  Kedves…..
Mi??? Lassan itt a tavasz, mi meg még mindig egy elmaradt adventi vásár miatt dünnyögünk? Nagyon is! Ugyanis a sztori kb. halotti tort vízionáló lezárása ellenére a benne szereplő utazási iroda él és virul, ontja az aktuális ajánlatokat Velencétől Mohácsig.  Olvasónk lenne a Különösen Szerencsétlen…..
A Bors szúrta ki, hogy az MTVA a feperlzselt föld taktikával esett neki Jakupcsek Gabriella emlékének és még az írmagját is kiirtotta az MTVA archívumából. A Ridikül előző műsorvezetőjének nevére rákeresve valóban csak pár hírcikket talál az ember, képet és videót pedig csak úgy, hogy a Magyarország…..
karosszékely 2016.01.14 21:54:40
@dr. mesterseges szinezek: "A szakkollégisták sikertelen összeköltözési kísérlete után végül hosszas erőfeszítéseknek köszönhetően a Szakkollégium 1983 szeptemberében megkapta az engedélyt arra, hogy beköltözhessen az akkor még félkész állapotú Ménesi úti épületbe, amely mind a mai napig otthonul szolgál a bentlakásos szakkollégistáknak. Ezzel a hivatalos szakkollégiumi státusz elnyerésének utolsó komoly akadálya is megszűnt és ennek köszönhetően Stumpf István igazgató vezetésével megalakulhatott a Jogász Társadalomtudományi Szakkollégium, hogy 1985-ben aztán felvegye Bibó István nevét."

Most 2016 van. Lehet számolni.
Felejtsétek el a forróságot és lazuljatok el a hideg italok szürcsölése közben a hétvégi koncerteken! Péntek Péterfy Bori & Love Band, Óriás Péntek este a Budapest Parkban lép fel Pétery Boryi & Love Band. A Bori rajongók most is igazi csemegékre számíthatnak, a jó…..
A 19 éves Mirjana Puhar holttestét egy Charlotte-i házban találták meg a rendőrök két másik társaságában kedden este. Egyelőre csak annyit tudni, hogy egy 19 éves férfit, bizonyos Emmanuel Jesus Rangelt a rendőrség letartóztatott, és a gyilkosságok "kábítószerrel…..
karosszékely 2015.02.26 23:27:50
@gabors: Olvasni, olvasni, olvasni, mielőtt megszólalunk, kedves elvtársam!
Ez nem az első írás lesz Iván tollából a blogon (aki kíváncsi a korábbiakra itt és itt olvashatja el), azt hiszem, azt el lehet mondani róluk, hogy minden esetben felkavarták az „állóvizet”. Most Ausztriáról, közelebbről Bécsről írta meg tapasztalatait, praktikus részekkel,…..
Igazán kreatívak a költségcsökkentésben az MKB Ált. Bizt. Zrt.-nél!  Kedves Homár! Ettől a levéltől, amelyet az MKB Általános Biztosító ZRt. küldött, egészen biztosan tapsikolni fogsz az ollóiddal. A lényege röviden, hogy az eddig automatikusan, a befizetett kötelező…..
Egészen elképesztő sztori tegnapról. Ami csak a levélíróval való levelezésből derült ki: a Keletiben szállt fel, a jegye Kelenföldtől szólt, mert van BKK-bérlete (csatolta is, érvényes). Egyből jött a kalauz, aki inkább hitt a kütyüjének, mint bármi másnak, többek közt a…..
karosszékely 2014.12.12 10:18:44
@vanek ur: A kiegészítéssel sem változott a helyzet, az van, amit korábban is mondtál. Hivatalosan nem volt gyorsvonati pótjegye arra a szakaszra, a készülék sem mondhatott mást.
karosszékely 2014.12.12 10:19:55
@Muad\\\'Dib: Kelenföldtől már volt érvényes jegye, úgyhogy ez nem befolyásol semmit.
Bemutatták A Dal 2015 első tíz elődöntős produkcióját: Szécsi Saci és Böbe: Our Time (szerzők: az előadók és Fodor Máriusz) Tóth Vera: Gyémánt (Hrutka Róbert) Csemer Boggie: Wars For Nothing (Sebestyén Áron és Bori Sára Heléne), Bogi - Dallos-Nyers Boglárka: World of…..
karosszékely 2014.12.09 20:51:57
Elég meghökkentő párbeszédet küldött olvasónk. Ezzel a szöveggel egy mezei étterem sem tenné túl szimpatikussá magát a leendő vendégek szemében, de az ország egyik legmenőbb, egy oldalnyi - ráadásul haveri beszámolók alapján tök joggal - bezsebelt díjjal büszkélkedő,…..
Olvasónk kezdetben lelkes, aztán csalódott, viszont nyilvánvaló alaptulajdonsága a makacsság és a kitartás. El tudom képzelni, ahogy naponta felhívta a Btelt az ügyével. Tisztelt Szerkesztőség, Tisztelt Tékozló Homár fogyasztóvédelmi blog! Azért írok önöknek, hogy…..
karosszékely 2014.11.21 21:02:23
@atpijkamo: "e-mail-re"?! Ezt komolyan gondolod? Papi, Papi, többet vártam tőled. Szerencsétlen posztoló véletlenül leírt egy mondatot helyesen, és azt is el akarod tőle venni?!

Az is vicces (vagy inkább szomorú), hogy szerencsétlen a kötbért sem érti. Ő kapott 877 forint kötbért a cégtől, és azt hiszi, hogy ha felmondja a szerződést kötbérrel, akkor ezt a 877 Ft-ot kell fizetnie. Aztán csodálkozik, amikor megkapja a tizenötezres számlát.
Egy pénteken kezdődött MÁV-pályafelújítással kapcsolatos Gyöngyi levele, ezért lett hétvégi poszt belőle. A benne foglaltak annyira valószínűtlennek tűntek még a csatolt hirdetmény ellenére is, hogy kivételesen a poszt megjelenése _előtt_ próbáltam valami választ…..
Tékozló Homár Eheti OrangeStays 2014.07.18 08:40:00
Minden héten jön egy OrangeWays-ügy. Na jó, hazudtam. Múlt héten kettő jött. Már mi is unjuk, de kitesszük, hátha meg tudunk óvni néhány utazót a nyári nagy jövés-menés idején. És ehhez például ritka szép fotódokumentáció érkezett vidékimentől, plusz feltűnik benne…..
Marci számol, de szerintünk rosszul. (És nemcsak azért, mert, ha 21 800 ft 2 db jegy, akkor 1 db nem kerülhetett 10 990-be.) Hanem, mert fesztiváloknál bevett dolog, hogy minél előbb vesz valaki jegyt, annál olcsóbb, de ez a kedvezmény a jegy árára vonatkozik, tök független a jegy…..
karosszékely 2014.07.10 22:02:17
@igi1: A posztban ott a link, de csak neked:

www.eventim.hu/hu/szallitasi-modok-dijak/

Normális helyekkel ellentétben itt minél többet költesz, annál több postaköltséget/átvételi díjat fizetsz.

De az otthon nyomtatás a legdurvább.
És még azt is sikerült elintéznie, hogy az interjút fordítva jelentessék meg, mintha Szőnyi Szilárd interjúzna a színésszel. Teljesen érthető, ha valaki nem emlékszik, de a Heti Válasz tavalyi, A tolerancia diktatúrája feliratú címlapja után több melegekkel foglalkozó cikket…..
karosszékely 2014.07.10 18:41:00
@Holle anyó: Már volt róla szó korábban, minimanó "vezetékneve" van letiltva, azért nem tudsz a hozzászólásaira válaszolni.