Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Harcimarci

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Örök kérdés, amire nincs jó válasz. Egyes vélemények szerint az egyszerű élet ott kezdődik, hogy kiköltözünk tanyára. De nem ott kezdődik és nem is ott ér véget. Egyes vélemények szerint falun még egyszerűen élnek az emberek. Akiknek ez a véleményük, azok még vagy nem…..
Harcimarci 2014.05.07 08:59:03
@protézisesh: Nem, csak HTünde a reggeli hashajtó bevételekor mellényelt, ezért tollmenése lett :-)
Engem már nem érdekel. Tudom, hogy még javában tart a tél de ez a napos idő tavaszi hangulatba hozott. Jó, az mondjuk igaz, hogy még nem zöldborsóhoz nyúltam, de ezzel a citromos-petrezselymes ízesítéssel ezt a "nehezebb" krumplifőzeléket is frissé és igazán tavaszi hangulatúvá…..
Háromból kettő dohánybolt veszteséges - itt az idő tehát, hogy a kormány ötletbörzét tartson, mivel is lehetne kihúzni a veszteséges trafikokat a slamasztikából? "Információink szerint a kormány a trafikok megsegítésére újabb termékkörbővítésre készül, amivel a…..
Meseszoba Ujjlenyomat képek :) 2013.12.15 16:34:08
nagyon egyszerűen csinálhatunk kedves képeket, vagy üdvözlőlapokat ajándékba. Csupán az ujjacskákra van szükségünk hozzá és pici utómunkálatra. Íme pár ötlet: Ha már papíron begyakoroltuk, tehetünk díszekre is egy-egy nyomatot: és ha már úgy is befestettük…..
Az Indiana Jones, az Elveszett ereklyék fosztogatói vagy például a Múmia-filmeken felnövő nemzedék szívébe a tévéképernyőkön át költözött be a kalandos, fordulatokkal és veszélyekkel teli régészet iránti szeretet. Manapság egyre többet olvashatunk különleges ereklyék…..
Egészen a közelmúltig ez a terület nem szerepelt a térképeken, a szovjet és az orosz kormányzat tagadta a létesítmény létét és persze a nukleáris katasztrófák tényét is, melyek méretükben és hatásaikban is felértek Csernobillal...
Testimese Nyali 2019.04.06 10:05:00
Szeretem ha szopnak. Kevés csaj volt az életemben aki  nem akart szopni, és a többség jól is csinálta. Tudom, nem szép dolog, de a nyalás nekem nem okoz extra élvezetet, ezért nem művelem túl gyakran, sokkal jobban kedvelem ha szopás közben a kezemmel játszhatok a puncival. Az…..
Harcimarci 2013.11.12 06:43:44
@az_igazi_trebitsch: Igazad van! Hálát adok a sorsnak, hogy hajdan két bi lányka maguk közé berángatott, nos ők megtanították, hogy kell egy érzékeny női testen játszani. Évtizedek óta ebből profitálok. A mai fiataloknak szívből tanácsolom, hogy próbáljanak meg összejönni kellemes 40 es, 50 es korosztállyal, akik már igazi NŐK, nagyon-nagyon sok mindent megtanulhatnak. Ez a latin amerikai országokban teljesen normális, bevett szokás, ott a középkorú hölgyek úgy járnak palizni, mint én hajdan csajozni!
Mosolygós, negyven év körüli asszony keresett fel azzal, hogy házassági kapcsolatának rendezésében kér segítséget. De ha úgy látja, érdemes járni hozzám, más, ennél is fontosabb dolgokról szeretne velem gondolatot cserélni. A „férj-ügy” viszonylag gyorsan rendeződött.…..
Az engedéllyel tartott éles lőfegyver vajon csak kevesek kiváltsága? Hazánkban egyelőre úgy tűnik igen! Izraelben jelenleg 156 ezer állampolgárnak van hivatalos engedéllyel - míg becslések szerint  hatezer személynek illegálisan -  otthon lőfegyvere. Ezzel szemben hazánkban…..
Harcimarci 2013.06.16 18:11:36
Az előttem hozzászólóknak mind van részigazsága, a fegyvertartásnak, fegyverviselésnek viszont erős történelmi gyökerei - jogi háttere van. Európa nagy részén az ún porosz típusú államrend van: "megvéd engem az erős állambácsi, és megmondja, mit tegyek" míg a másik, az angol - szász típusú: "mi az, hogy elveszik a fegyveremet, ha már nem tudom megvédeni magam, akkor avatkozzon be az állam" A két gyökeresen eltérő szemlélet, kultúra nem igazán hasonlítható össze! Nekem is volt elgondolkodtató esetem. A szomszédom egy nagy országos cég gazdasági vezetője, amúgy intelligens, kulturált egyén. A kutyám átment hozzájuk, és kinyírta a gyerekei cicáját. Amikor hazaértem, és vártam, amíg kinyílik a motoros gk bejáró kapum, oda rohant hozzám csavarhúzóval a kezében, és le akart szúrni. Ha ennek a jószágnak van fegyvere, akkor tésztaszűrőt csinált volna belőlem! Soha nem lehet tudni, ki mikor "kattan be", nem véletlenül kell szigorú szabályok szerint elzárni a sport célból tartott fegyvereket is, amíg előveszi az ember, betáraz, addig van ideje lehiggadni. Pár évvel ez előtt USA ban több mint 12.000, a kontinensnyi Ausztráliában 140, Svájcban 13 "fegyverbaleset" volt egy év alatt. Pedig ez utóbbiban a főiskolát, egyetemet végzettek szinte mind tartalékos tisztek, és otthon tartják a marok lőfegyverüket!
A tanyákon élő kisnyugdíjasokat viszont elsődlegesen a rendőröknek kéne megvédeniük, nem várható el ezektől a potenciális áldozatoktól, hogy megtanuljanak fegyvert használni. Én feltétlen híve vagyok a fegyvertartásnak, de számtalan - nem engedélyköteles - fegyver létezik, amivel garantáltan helyben lehet marasztani, aki véletlenül hajnali kettőkor baltával kopogtat be, sőt 10 - 12 lépésről a golyóálló mellényt is ki lehet lukasztani!!!
Alapos szemléletváltásra, korlátozásra, szigorú szankcionálásra és jogi szabályozásra lenne szűkség a szabad fegyvertartáshoz. Ma például simán szembe röhögi az izomagyú a rendőrt hajnali háromkor, ha fegyver van nála: pont most megy az éjjel - nappal nyitva tartó lőtérre, stb. Nagy Britanniában is korlátozták, vagy korlátozni akarják, hogy önvédelmi célra max 0.22 LR kaliberű fegyvert lehessen tartani. (Körbe kell nézni a lőtereken: a megalomániás barmok hajóágyúkkal lövöldöznek önvédelmi fegyverek helyett, holott ~10 % al pontosabban lehet a fent említett 0.22 LR al lőni!)
Én is türelmetlenül várom a népszavazást!!!
Harcimarci 2013.06.17 02:14:12
@midnight coder: A fent említett gyerekek a kerítésen átnyúlva naponta simogatták a kutyámat, és a csontot ki lehetett venni a szájából, mint minden rendes szánhúzónak!
A hozzánk átjáró macska együtt napozott a kutyával, lefotóztam párszor, de a macska egyszer játszás közben belekarmolt a szemébe, itt lett vége a barátságnak.
Az viszont intelligencia kérdése, hogy ki mire használja a kommentelési lehetőséget: van aki értelmes, gondolatébresztő dolgokat vet fel, van aki simán csak a másikat köpködi!
Harcimarci 2013.06.17 02:24:43
@különvélemény: Ezért kell megtanulni lőni, valamint alapvető anatómiai ismeretekre szert tenni! (hogy, hogy nem: a lövészetvezetői és a fegyverkereskedői vizsgám is megvan)
Külügyér A norvég luxusbörtön 2013.02.26 07:00:00
A norvég Bastoy körülményei inkább egy nyaralásra, mintsem börtönre hajaznak. Nincs szigor, ám mégis a legkevesebb a visszaeső lakói közt. Norvégia csaknem 4000 büntetését töltő elítéltje szinte tényleg csak a szabadságát veszíti el, amikor leültetik. Általában a…..
Nesze!szer Mire gondolt a költő? 2012.11.21 15:32:23
Random fotóztuk ezt a Mammutban. Téli dekoráció,  vitrinben a folyosón - hátul az utcát látod. Eléggé nevetünk ezen egy ideje... érdekes dísz, az egészen biztos. Mi járhatott a dekoratőr fejében éppen, amikor megalkotta ezt a kompozíciót így? Nem, nem szeretnénk tudni a…..
TComment Így buknak le a csalók 2012.07.04 10:12:00
Azt mondja, elrántotta a kormányt, mert megijedt valamitől. Megrendezte a karambolt, kihívta a rendőrt és hazudott a bíróságon. Aztán megúszta az egészet. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Harcimarci 2012.07.06 11:24:05
@dieselrocket524: Tanulj meg helyesen írni
AZTA K... Zselés mélytorkos! 2011.05.07 23:13:00
Ilyet tud a csajod? ..
Harcimarci 2011.05.09 07:27:58
AZTA K... Jézus bosszút áll! 2011.04.30 20:18:00
Jézust saját népe keresztre feszítette. De visszatért és bosszút állt. ..
Harcimarci 2011.05.09 07:20:17
A rendes lányok mind csúnyák és kövérek ..
Az egyesült gyorséttermek sötét szövetségéről ejtettünk már pár szót, íme néhány kép okulásul, mit csinál az emberrel a mekis kaja.McMilfMcMarilynThe BigMacsSubliminalA képeket Chad Coombs követte el, aki szeret játszani a világmárkákkal...
Bigyóblog Hordozható dinnyehűtő 2010.07.20 10:49:02
Imádom a dinnyét, nyáron szinte csak azt ennék. A dinnyét pedig hidegen kell enni. Ez otthon meg is oldható, csak félbe kell vágni és betenni a hűtőbe. De dinnyét enni piknikezés közben is jó, de a nagy melegben nem lehet lehűteni. Hacsak nincs egy ilyen hordozható dinnyehűtőnk. A…..