Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szakika

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csáregáddzó (vagy valami hasonló),Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de szerintem eddig csak buliztunk, partyztunk. Arra a kérdésre, hogy, ”Miért, mi mást lehetne még?”, a válaszom: mulatni.Így van Mélyen tisztelt Hölgyeim és Uraim, tegyük kicsit félre a…..
                     Kedves egybegyűltek! Tósztot mondok. Örömhír ez a mai, csütörtökön megint party. Nem is akármilyen: Retro. A rendezvény időpontja: 2010. október 21-e, nem hiszed…..
Minden jónak vége szakad egyszer, így a szervezők és versenyzők minden igyekezete ellenére az idei Kolimpiával sem lett ez másképp. Annyi mindent írhatnék róla, de feleslegesnek tartom. Aki ott volt, tudja jól, aki nem, az pedig sose fogja. Ezt át kell…..
  Remélem nem gondoltátok, hogy egyetem lévén csak ivásról, partyról, ivásról, versenyekről, ivásról, másnapról és ivásról lesz szó az idei Kolimpián. Mert nem. A mélyen tisztelt szervezők kultúrális programokról is gondoskodtak a Ti szórakoztatásotokra. Nem kell…..
Ez így nem mehet tovább. A napok, hetek csak telnek, a zh-k, beadandók csak gyűlnek, mi meg csak pusztulunk összevissza. Valahogy helyre kell rázódni emberek, ne essünk szét! Ide nem elegek már a megszokott egynapos bulik, azok már nem töltenek fel eléggé. Ne aggódjatok, nem hagyunk…..
Október 3-8. (vasárnaptól csütörtökig)     Kolimpia Október 14. csütörtök    …..