Regisztráció Blogot indítok
Adatok
glycerin9 (törölt)

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem felel meg az Eurovíziós Dalfesztiválra való jelentkezés szabályainak a Bebe and The Change Fans will be Friends című száma, így az MTVA és a Magyar Televízió Zrt. kizárja a dalt az Eurovíziós Dalfesztivál hazai elődöntőjéből - áll közleményükben. A versenyt szervező…..
glycerin9 (törölt) 2012.01.22 18:40:55
@Villy: :))))))))))))
glycerin9 (törölt) 2012.01.22 18:47:52
@kételkendő: Az jó ember lehet,de tudok egy jobbat:Scatman.
A Való Világ hatalmas meglepetésre ebben az évadban is elővezetett egy(?) olyan versenyzőt, akinek valamelyik testrészére a kamerák kereszttüzében is került ondó, tavaly ugye VV Jerzy próbálkozott a melegpornóval, idén VV Vera volt kénytelen pornóval kiegészíteni kis…..
glycerin9 (törölt) 2012.01.22 18:37:04
@glycerin9: - Azt mondta anyukám, ha bármivel próbálkoznál, mindenre mondjak nemet! - mondja a lány.
- Aha... És nem bánnád, ha most megdugnálak?
"Gábor Zsazsa férje, Frédéric von Anhalt gyermeket fogad örökbe. A gyámolításra szoruló lány nem kisded, huszonéves bomba nő. Kilencvennégy éves, nagybeteg neje, Zsazsa is egyetért a döntéssel", írja a mai Bors a szokásos álszemérmes, béna humorral, ráadásul az…..
A nyugdíjba vonult kvízmesternek, Vágó Istvánnak azért kellett csütörtökön bíróságra mennie, mert még mindig ragaszkodik a véleményéhez: politikai okokból rúgták ki a Tv2-ből, harsogja címlapján a mai Blikk. A bulvárlap szerint "jókedvűen, mosolyogva érkezett tegnap…..
Az AGB Nielsen Médiakutató Kft. 18-49-es korosztályt érintő mérései alapján az RTL Klub a Fókusszal a 19 és 23 óra közötti főműsoridőben rendre leverte a konkurenseit, még a Tv2 legnagyobb őszi műsorának szánt ÖsszeEsküvőket is. A legnépszerűbb közéleti, közszolgálati…..
comment:com DTK lenyomta a TV2-t 2012.01.14 10:30:00
Hip-hip hurrá, íme a tuti bizonyíték arra, hogy a vámpírmozik ideje lejárt, a csütörtöki DTK show (itt nézhető meg), benne Geszti Péterrel, Osvárt Andreával és a freestyle foci magyar világbajnokával megalázó vereséget mért a TV2-n futó Vámpír Brooklynban című Eddie…..
A bulvárlapok egymásra licitálva rémisztgetik a jó népet. Szerdán a Blikk asztrológusa fokozta a világvége hangulatot azzal, hogy a csillagokból nukleáris katasztrófákat, háborúkat és forradalmakat jósolt 2012-re, de így visszaolvasva lófasz volt ahhoz képest, amit a…..
A Magyar Televízió és az MTVA pályázatára több mint 200 dal érkezett, ebből egy kilencfős szakmai zsűri választotta ki a legjobbakat, írja a hirado.hu. Tíz-tíz szerzeményt január 28-án és február 4-én az m1-en és a Duna World csatornán élőben sugárzott elődöntőkön…..
glycerin9 (törölt) 2012.01.12 15:50:19
@Emanuelle: Igazad van
A Bors szerint Attila veleszületett képessége, hogy jól tud másokat befolyásolni, ennek köszönhető az is, hogy a napokban a villa két szőkeségét is rávette, hogy takarítsanak."Seherezádé és Kinga nem volt túl lelkes, inkább ágyba bújtak, de Attila azt hazudta, hogy…..
glycerin9 (törölt) 2012.01.12 15:45:02
Elkezdődött a Megasztár6 beharangozása, és mivel mással is tenné a TV2, minthogy mutogatja a boldogságtól lefogyott Liptai Claudiát. Ez a vezető anyag a Blikkben, a Borsban, a hir24-en, és még sok helyen. És természetesen mi is sok boldogságot és soványságot kívánunk! (A képet…..