Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jizzler

0 bejegyzést írt és 125 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Marihuána terjesztős, nyomozós, korrumpálós. Miguel Angel Felix Gallardo rendőrként kezdte a pályát, de aztán rájött, hogy a rendszer korrupt. Oldalt váltott, és egy tehetséges termesztővel létrehozott egy saját magot. Erősebb anyag, kisebb súly. De a sikerhez több kell: össze kell fogni a…..
Jizzler 2019.02.25 15:28:46
Már a végét járja a szempillaspirálod? Bárhogy próbálod felkenni már nem az igazi? Ma megmutatom nektek, hogy milyen egyszerű türkkel varázsolhatjátok vissza a szempillaspirálotokat, hogy jobb legyen, mint új korában. A trükkhöz nem is kell más csak egy kis szemfestéklemosó.…..
PszichoBeauty Tűzpiros cipellők 2015.03.18 05:36:27
Ezt a bejegyzést élveztem a legjobban, alig vártam, hogy eljussunk a sorozatban a piros cipőkhöz. Ehhez a darabhoz aztán kell bátorság és önbizalom, minél pirosabb, annál több. Nem is szaporítom a szót, jöjjenek a képi inspirációk. Egyszerűen nem tudtam rendezetten sorba szedni…..
A fekete szín ezúttal nem volt különösebben népszerű, de azért akadt egy-két hölgy, aki erre szavazott, többnyire roppant unalmas összeállításokat produkálva ezzel. Margot Robbie  Fekete, mélyen dekoltált Saint Laurent ruhában.    Meryl Streep Egy elegáns, fekete…..
Kevéssé ismert tények híres emberekről, történelmi személyiségekről, és Brekiről a békáról. Akit mi Kleopátraként említünk, valójában a hetedik volt a sorban. VII. Kleopátraként uralkodott és apja a saját nagybátyja is volt egyben. Apja XII Ptolemaiosz, saját nővérét vette feleségül és tőle négy…..
Jizzler 2014.11.17 22:09:18
@Babette.: Na végre valaki kibökte a tutkót! :D
A magyar Mediterráneum fővárosában nem egy szuper ingatlan kerül kalapács alá a közeljövőben. Ha valaki hosszabb távra tervez, most lehet válogatni. Kertek, teraszok, panoráma...ki ne élne szívesen egy ilyen házban. Extravagáns, egyedi és talán már kissé furcsa (pozitív…..
Jizzler 2014.10.21 13:06:57
@phranxinatra: Ühüm, szerintem is az.
Tehát a zavarok, itt hagytam abba a múltkor. Többen legyintenek most, hogy csak kitaláció, megint a gyógyszeripar lenyúlása van a háttérben és tök fölösleges dolog velük foglalkozni. Neki azért zárójelben megemlítem, hogy az anorexia és bulimia az esetek 20 (!) százalékában halálos. Tehát minden…..
Jizzler 2014.09.26 11:01:17
@darkmirjam_light: A kötekedés szándéka nélkül... Az általad felsorolt egyéb szabadidős tevékenységek kivétel nélkül lusta és káros elfoglaltságok. Más nem jutott eszedbe ezeken kívül? Ez nem túl toleráns szemlélet a nem (csak) sportoló polgártársainkkal szemben. Léteznek kreatív hobbik is, amik nem járnak sem szénhidráttal, sem kátránnyal.
1940-41. tele. Német Wehrmacht katonák hógolyóznak Franciaországban...
Jizzler 2014.06.20 18:52:57
Figyelem, az alábbi írás szigorúan szubjektív vélemény, nem akar megsérteni sem párokat, sem vőfélyeket! Ezzel nagyjából be is vezettem, hogy engem kiráz a hideg ettől a vőfélyesditől. Én igazából felfogni sem bírom, hogy miért fizet valaki azért, hogy élete legszebb…..
1944. Amerikai pilóták pihenőn egy japán katona koponyájával...
1989. Ronald Reagan egykori amerikai elnök, nem sokkal a koponyaműtétje után a sapkáját lekapva intett a tömegnek elfelejtkezve fél oldali kopaszságáról (vagy poénból?). Nancy Reagan a felesége próbálja takarni...
Jizzler 2014.05.09 12:42:56
A partiszemöldök feltalálója és ismert fürdőruha-modell. A nagy(szemöldökű) ember 1906-ban született ukrán területen, ám mindig orosznak vallotta magát. Szocsiban nyaral, de a munka az első...
Macskából rengeteg fajta van, ám a legtöbbje megfelel a bennünk, a macskákról kialakult általános képnek. Azt pedig, hogy milyen fajta is pontosan, általában nem tudjuk megmondani első…..
Smoking Barrels Bronson (2008) 2013.12.16 00:01:00
Ahhoz képest, hogy mindig az angol színészek voltak a gyengéim, hangyányi fáziskésésben vagyok Tom Hardy tekintetében. Azon kevesek közé tartozom, akit nem nyűgözött le sem az Eredetben, sem a Batman filmben. Egészen a Warrior-ig tartott ez a dicstelen állapot. Eljött az ideje, hogy…..
A Dalí Atomicus c. kép a fotó történet egyik meghatározó alkotása. A világhírű fotót a LIFE magazin megbízásából a lett származású Philippe Halsmann készítette. A fotográfus zsenialitásának köszönhetően, épp olyan szürreális kép született, mint Dalí festményei.…..
Jizzler 2013.09.20 10:21:57
A híres popsztár immáron második alkalommal tervezett a brit divatmárkának. Az őszi kollekciót merész stílus, military részletek, és drámai csíkozás jellemzi.   Az egyes darabok bár ugyanúgy a városi életérzést közvetítik, akárcsak az előző kollekciónál, de ezúttal…..
Jizzler 2013.08.14 09:07:50
ANNENN Törpe sarkak 2013.08.07 08:03:00
Az idei nyári befutók közül most egy másik kedvenc, szintén kissé megosztó trendet mutatok nektek, ez pedig nem más, mint a törpe sarok. Szintén nagy visszatérőről van szó, ahogy a haspóló, ez is a 2013/14-es nyári kifutókról jutott el hozzánk. Egyáltalán nem hordok…..
Az amerikai színész még 2002-ben vette meg a 5 hálószobás házat, és egy ideje már szerette volna eladni. Most sikerrel járt, de előbb még vethetünk egy pillantást arra, hol is pihente ki Hollywood fáradalmait a komikus. A majd' 300 négyzetméteres (azaz sztármércével mérve…..
Ami korábban történt, az itt elolvasható, a mostani részről elöljáróban csak annyit, hogy ez a jelentőségteljes pillantások epizódja volt, Tyrion, Tywin, Cersei, Shae, Sansa, Arya, Stannis és Dany is nézett olyanokat, hogy csak lestünk, a Ser Davost alakító Liam Cunningham pedig…..
Jizzler 2013.05.22 12:53:08
@zizi77: Pedig már a második évad végén is meg voltam róla győződve, mikor vonultak, Sam meg majd berosált, mikor meglátta őket. :)
A 90-es években Anyukámnak volt egy cipőboltja és annyira emlékszem a sok-sok cipőklipszre, amivel egy átlagos cipőt is ünnepivé lehetett varázsolni a válltöméses blúzhoz!:) Most hogy újra divat a topánka cipő, azt gondoltam, hogy ezeket remekül lehet dekorálni cipőklipsszel.…..
Jizzler 2013.05.06 16:20:02
140 karakter sosem elég, hogy rendesen kifejtsem, miért mászom falra (szinte) az összes magyar divatbloggertől. Természetesen senkit nem akarok megbántani és mély tiszteletem mindenkinek, aki 3 sornál többet szokott írni a blogjára kibaszott posztolt editorialok, lookbookok…..
Mi a frászt csinálnak a férfiak karácsony előtt? Mit? Mert ajándékot nem vesznek nekünk, az sima ügy, holott olyan apróságokat, semmi csekélységeket kértünk volna, mint egy-két ujjbegynyi brill, meg ilyenek, aztán mégis mindig edényfogó kesztyű lesz belőle, mire a fa alá ér.…..
Kis híján elaludtam, amikor Madonna első Truth or Dare cipőinek a képeit nézegettem. Az összesen 60 darabosra tervezett kollekcióból eddig körülbelül 30 látott napvilágot, de sajnos alig találni köztük meggyőző kreációkat. A szabások egyszerűek: klasszikus tűsarkúk itt-ott…..
... a Miu Miu 2012-es tavaszi/nyári kollekciójából. Tény, hogy ez a fajta kockázás egyértelműen a terítők, illetve konyharuhák bevett mintázata (sőt mi több, nekem van is asztalterítőm a piros verzióból), de attól még tetszik és hordanám örömmel :) Ti? ..
Jizzler 2012.04.07 18:12:09