Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hms362

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ebben a nedves, szomorú, borongós, se hús, se hal időben nincs is jobb, mint egy kicsit álmodozni egy strandról, egy gyönyörű, vadregényes partszakaszról, ahova nem is biztos, hogy olyan nagyon könnyű eljutni. A nyitóképen a Hawaii Kaihalulu vörös homokos strandja látható,…..
Katusék találtak egy gyanúsan olcsó idei Ford modellt a neten, amiről egy gyors kereséssel kiderült, hogy természetesen kamu. Méghozzá annyira kamu, hogy egy nemzetközileg széles körben ismert csalót sikerült kiszúrniuk: Néhány héttel ezelőtt autóvásárlásra adtuk a…..
A március 15-i tüntetéseket a kormány úgy próbálta megakadályozni, hogy Budapest összes tüntetésre alkalmas terét lefoglalta. A felháborodás után február 17-én a KIM, a Főváros és az Egymillión a magyar sajtószabadságért civil mozgalom megállapodtak, hogy mégis megkaphatja…..
hms362 2012.03.03 20:15:40
Zsolték a Hatlépcsős Borozó híres velős pirítósát akarták megkóstolni, azzal azonban nem számoltak, hogy az ínyencség mellé bunkó pincér is jár.Engedjék meg,hogy a hétvégi " kellemes " tapasztalatomat megosszam Önökkel. Tiszteletünket tettük a balatonfüredi 6…..
hms362 2011.09.01 07:02:56
@Beru: Az, hogy ti is, az még nem változtat a dolgon. Az igazi és eredeti velőskenyér akkor is marha csontvelővel készül. Mint ahogy a töltöttkáposzta is rizzsel és nem burizzsel, mint ahogy azt a szegényebb időkben csinálták. Kóstold meg marhavelős kenyeret, és megtudod a különbséget. Sokan azért csinálják sertésvelővel, mert az sokkal könnyeben beszerezhető.
A Hajdú Online cikkében igazi alföldi westernre bukkantunk. Jó, nem marhákat hajtottak el, hanem disznókat loptak, de a férfias bosszú nem marad el. Hajdúsámson a magyar Tombstone! Hajdúsámsoni disznótolvajokat vertek meg Debrecenben. Ketten súlyos, egy ember pedig könnyű…..
„Még sokat kell menni. Kifelé.” Demonstráció lesz ma este a sajtószabadságért a Kossuth téren. A fővárosin. A debreceni Kossuth téren nem lesz, mert itt nincs rá igény. Ebből az alkalomból idézem ide Kósa Lajos 2005. januári vezércikkét. Kósa már akkor is igen…..
autózz! Na most akkor merre? 2011.01.10 22:17:00
Miki jó kis fotót küldött. Ilyen helyzet normális esetben nem fordulhatna elő, hisz ilyen szép kék táblát kevéssel a kereszteződés elé szoktak kitenni és feltűnő, ha pár méter különbséggel két egymásnak ellentmondó utasítást tolnak az autós arcába. Ebből adódóan úgy…..
Angelika egy bájos csokorral küldött mindenfélét.A Rex felügyelő című sorozat egyik darabjában a következő mondat hangzott el: "Az úr Majlandból érkezett." Az igaz, hogy a németek Mailandnak mondják e szép olasz várost, de az olaszul mégis Milano, magyarul meg…..
Kiss Norbert a KEH Társadalmi Kapcsolatok Hivatalának vezetője. Az esztergomi ferences gimnáziumban végzett, harmincas éveiben jár. Kamaszkorában kosárlabdázott, majd sportdiplomáciai pályára készült, így került kapcsolatba a Magyar Olimpiai Bizottságot 1989 óta irányító…..
Örülünk, Vincent? Nevet? 2010.12.24 01:30:00
A kormány azt tervezi, hogy Liszt Ferenc repülőtérre nevezik át a Ferihegyi repülőteret - értesült az MTV Híradója. A kedd esti Híradóban elhangzott, hogy információik szerint a kabinet már tárgyalt is a kérdésről, de mivel a magyar állam csak kisebbségi tulajdonosa a…..
A kiadmányozás dátuma és a határozat tényleges meghozatala dátuma körüli eltéréssel sok hivatal játszik. Ettől még nem lesz semmis a határozat.Tisztelt Zugügyvéd!Tavaly lakott területen belül *gyorshajtottam*. (Ha 2 km/h sebességgel lassabban megyek, a bírság összege 0 Ft.…..
hms362 2010.11.28 08:46:44
@MaCS_70: Válasz az összesre: Érdekes megközelítés. Nagyjából azonos azzal, hogy "Azért puha, hogy ne fájjon"
hms362 2010.11.30 19:55:59
@Z E: Jobban jársz, ha fizetsz. De nem azért mert, Metal (aki egyébként egy frusztrált suzukis, esetleg rendőr, vagy suzukis rendőr) azt mondja, hogy légy férfi, hanem azért, mert ezekkel nem lehet kukoricázni. Előttük nincs józan érv és logika, se méltányosság. Nekik pénz kell. Ha nem kapják meg, akkor kijönnek érted hajnal 2-kor és bevisznek. Tőled azt várják, hogy légy férfi, ők viszont nagylegény módjára bokrokba bújnak és onnan lesnek rád, ott szolgálnak és védnek.
A boltok egy hónapja tele voltak a kétnapos megemlékezési verseny kellékeivel: ízléses tobozkoszorúkkal és olcsóbb, bilikék klónjaikkal; vágott, cserepes, és PET-palackokból készült krizantémokkal; szolid, filléres mécsesekkel, és mindenféle bibliai figurával telikovácsolt,…..
Folytatódik a kiegyensúlyozott állami gazdálkodás megteremtése a költségvetés bevételi és kiadási oldalának összhangba hozásával, az állami jó és a magánvagyonok közötti egyensúly továbbformálásával – jelentette be a tizenkilencedik akciótervének ismertetésekor…..
Mindenkivel előfordul, hogy siet, mert sürgős dolga van, épp a hátsó ülésen folyik a magzatvíz, de valahogy mindig akadnak olyanok, akik ész nélkül rohannak, mint ahogy az a swiftes hülye is, akiről András írt és aki nem nagyon gondolkodott rajta, hogy vajon miért is áll előtte…..
Olaszországban volt a magyar láncnélküli kerékpár világpremierje a hét végén. A Schwinn-Csepel a padovai bringavásáron mutatta be a Stringbike-ot, és az azonnal bekerült a világ műszaki sajtójába. A magyar találmány a merevlemez-meghajtók mechanikájától…..
hms362 2010.09.22 19:20:44
@Karipapa01: Ebben a konstrukcióban - az olcsó és hosszú élettartamű lánctól eltekintve - sokkal több a kopó alkatrész, mint a régiben. A címet olvasva azt hittem, hogy valami örökéletű fogaskerék áttételes hajtással oldották meg a dolgot, mint némelyik motorkerékpáron.