Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gaabor

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Permakultúra                  "Jöjj dúsan termő vad füvek közé, makktól roskadótölgyekhez, a felszántatlan föld édes gyökereihez..."  (Come among the unsown grasses bearing richly,  the oaks heavy…..
PermakultúraSokféleképp lehet az erdőBEN kertészkedni. Ilyen lehet a természetes erdő megújítása, az ökológiai erdészet, a mező-erdészet és az alapvetően esztétikai célokat kielégítő természethű kertek. Mi most nem ezekről és nem más olyan kertészeti módszerekről…..
PermakultúraÉdenkert: Jól hangzik, de milyen a gyakorlatban ? Szívesen gondolunk az erdőkertre, mint az Édenkert újrateremtésére, de valójában lehetséges egy ilyen bőséget árasztó és kis karbantartási igényű kert kialakítása?Igaz, az erdőkert gondolata sok szempont ősi, de a…..
PermakultúraErdőkertek előfordulhatnak mindenféle méretben, alakban és élőhelyen, lehet vidéken és városban, nyílt bozótos területen vagy egy sűrű erdő mélyen. Szeretnénk néhány változatot bemutatni, ami alapján ki tudtok alakítani valami belső képet, de inkább…..
 Ha lineárisan nézem a waldorftalanodást, akkor a kérdés: van-e élet utána? Na de én nem így nézem persze. Miért lenne teljesen vége?Kellemesen be vagyunk hálózva, ágyazódva ha úgy tetszik emlékek és kapcsolatok szövetébe. Emlékszünk: minden nehézség dacára olyan…..