Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nyikola Suhaj

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  - Avagy mi az isten az a kanonok alapítvány és mit akar tőlünk?  A távirati irodák központi víruselosztóként dolgoznak, de azért a hírportálok összebújásából is születhet egy-egy jó kis hírfertőzés. Nagy újságírói munkát nem feltételezhetünk egyik…..
 Nem nagy újdonságot árulok el azzal, ha azt mondom, hogy olyan témáról érdemes írni, ami közszájon forog. Ennek felderítése is rém egyszerű. Fellapozzuk a nyomtatott sajtót, elolvassuk az online lapok híreit, bekapcsoljuk a rádiót, megnézzük a híradót. Aztán felbukkan…..
Reviczky4 Hírmondó Metál! 2010.12.03 12:19:00
Nem szeretném elvenni Pali bácsi kenyerét azzal, hogy én is keresztes háborút indítok a magyar nyelv védelmében. Ugyanakkor nem tudom felfogni, miért kellett átkeresztelni szegény Állami Pénzverőt és miért a Metal-Art Zrt. felirat díszíti az Üllői úti épületet. Tudom, Jules…..
Budapesttel kissé zűrös a viszonyom. Eleinte csak úgy külsőre tetszett. Lőrinc, Erzsébet, Kispest, Soroksár, Rákos, Kőbánya. Persze, hülye egy ízlésem van. Aztán lassan megismertem belülről is. A zilált külső páratlan belső értékeket rejtett. A külvárosi kocsmázások…..
Reviczky4 Hírmondó Dobozolás 2010.11.19 00:54:00
Talán keveseket foglalkoztatott az a probléma, hogy hogyan is kerülnek dobozba egy DVD sorozat lemezei. Bevallom, korábban én is durva közönnyel viszonyultam ehhez a kérdéshez. A változást egy visszautasíthatatlan ajánlat hozta el. Diákmunka. Raktári pakolás. Ötezer forint. Nyolc…..
Már több mint két évtizede annak, hogy leomlott a fal. Éljen, mondhatnánk és mondjuk, ha már mondani illik. Ezalatt a húsz év alatt pedig folytattuk a határbontást. Képletesen és ténylegesen. Folytattuk? Ez kissé talán túlzás. Folytatódott. Most pedig úgy állunk itt a nagy…..
Reviczky4 Hírmondó A publikutya 2010.10.28 10:12:00
„- Hát mivel őrzi kend a nyájat?- Hát a pulival – mondja a juhász- Hát a puli nem kutya? – kérdezi a bíró.A juhász meglepetten néz rá.- A puli? Hát persze hogy nem kutya.- Hát micsoda?- Hát puli. …” Tömörkény István A puli egy szőrcsomó, nem…..
Reviczky4 Hírmondó Munkatörök 2010.10.22 13:59:00
A német páriák nem akarnak németek lenni. Ami roppant kellemetlen. Mondhatni aggasztó. Egyben érthetetlen. A németek viszont pária munkát nem szeretnek végezni. Ami persze érthető. Mindezek fejében talán mégsem lenne jó ötlet egy németgyártó gépbe dobni a törököket és…..
Bizonyára már mindenki találkozott azzal a jelenséggel, amikor a hold felsejlik a nappali égbolton. Erre mondhatjuk az ártatlan szemlélődő meglepettségével: „Ej be nagyon érdekes, most is látszik a hold!” Vagy elítélően, mint aki valami hamisságra figyel fel. „Hogy…..
Szeretne egy közösséghez tartozni? Úgy érzi, nem tudja megvalósítani önmagát? Megunta jelenlegi nemzeti identitását? Nincs különösebb elfoglaltsága az elkövetkezendő négy évre? Megvan a megoldás: csináljon Ön is kisebbségi önkormányzatot! Válogasson a különböző…..
Vitaindítónak kissé talán erős volt az a kezdeményezés, amely a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár átkeresztelését célozza meg a majd újonnan megalakuló közgyűlésben. Így nem meglepő, hogy a bejelentés nyomán született hisztériahangulatban csak véd-és vádbeszédek…..