Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsipe

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Az amerikaiak idióták 2009.07.30 10:09:00
A fenti sommás véleményt nem én fogalmaztam meg - nem is mondanék ilyet, mert az az ország, ahol a Dr. Pepper nevű üdítőitalt feltalálták, nem lehet idióta - hanem Bill Maher, az HBO késő esti talkshowjának műsorvezetője, főállású megmondóember és humorista. A CNN-en…..
Dacára a hétfőnek, vigyorgó arccal robogtam reggel a BKV-n, mert ezt a dalt hallgattam. Úgy gondolom, aki ismeri, az tudja, miért vidított fel ez a szám. Aki pedig nem ismeri, annak remek alkalom meghallgatni a 80-as évek egyik legjobb dalát, ami ugyan kicsit diszkómetál, de azért…..
Tagadhatatlanul a legnagyobb Szuperpumánk eddig ez a két elefánt. Meló közben, egy rakás majommal a hátukon. Na ez a legnagyobb lazaság! Klikk a képre a részletekért!  ..
Subba Pákó pácban 2008.01.15 09:06:00
Már megint Pákó! Ígérjük, hogy nem szerepel majd itt hetente, de ez a történet igazán különleges. Történt, hogy Pákót meghívták Szlovákiába fellépésre. Meg is érkezett annak rendje módja szerint, de meglepetésére a színpadot nem találta, csak egy…..
Az utóbbi napokban elárasztottak bennünket - szerencsére csak közvetve - a Koltai-féle MyVip szpemek, így mostanra érkezett el az idő a tockos kiosztására. Feltehetőleg mindenki ég a vágytól hogy a Megy a gőzös klub tagja legyen, szóval akinek nem jutott a tréfás meghívóból,…..
W. Ferenc felszólító levelet kapott 1953 tavaszán: Értesítjük T. címet, hogy a fenti kormányrendelet végrehajtására alakult V. sz. Budapesti és Vidéki Egészségügyi felülvizsgáló bizottság az Ön magtalanítását rendelte el. Az elrendelésének oka, hogy nem tett eleget a…..
Félelemmel tölt el bennünket az alábbi videó nézése. Nem tudjuk eldönteni, hogy ez napjainkban készült, vagy kétszáz évvel ezelőtt. Antal Imre orrának állapota iránytű az évtizedek közötti homokviharban, de sajnos az a helyzet, hogy humor szinten semmit sem…..
Subba Vágási Feri 2007.09.20 06:25:00
Nem láttatok még semmit, ha nem láttátok a Disznóvágás.hu-t. Azt hittétek, hogy a faszkorbácsos nővérek betegek? Hát gondoljátok újra. Mi mindig is biztosak voltunk abban, hogy ha van egy hülyébb egyén a társaságban az óriási dolgokra képes rávenni a többieket, de ebben az…..
comment:com Ugratja? Ugratja! 2007.09.20 14:33:00
Ha valaki kimaradt volna a Rózsa Sándor című istenkirály sorozat ismétléséből, és nincs meg neki videón sem, itt megnézheti az összes adást. Oszter Sándornál Rózsább Sándort elképzelni sem tudunk, a tarantinós dialógusokat annak idején Hofi Géza is megénekelte egy zseniális…..
Ma már nem tabutéma. ..
zsipe 2007.09.16 18:10:48
A következő hír hallatán aztán már tényleg nem lehet mást tenni, mint artikulálatlanul üvölteni, hogy: faszkorbács, faszkorbács, faszkorbács! Hiller István a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkereszt fokozatát adta Dévényi Tibornak augusztus 20-a alkalmából. Indoklás…..
Na végre, megvan a kedvenc blogunk. Bár még csak két poszt, meg néhány kép, de nagyon ígéretes a kezdet. A helyszín - ha jól látjuk - a Kerepesi úti temető, illetve a mögötte lévő izraelita temető, a visszaszámlás pedig indul, várjuk az első Fókusz-riportot a témában. (Ps:…..
Subba Vegytestvérek reloaded 2007.08.14 17:26:00
Nem lehet eleget váladékozni a magyar írott és elektronikus média állapotáról, különös tekintettel az úgynevezett zenei újságírás mélységeiről, ezért most röviden emlékezzünk meg a Sziget egyik vidám mozzanatáról, a Chemical Brothers sajtótájékoztatójáról, amiről…..
Subba A Sziget arca 2007.08.13 12:17:00
Szuper dolog ez a szabadtéri bulizás, nem is ember az aki ma nem másnapos. Rengeteg energia és munka árán megtaláltuk a Sziget arcát, ismerjétek meg ti is...
Mindig is örömmel hajoltunk meg a japán pornóművészek kreativitása előtt, ezúttal is: ..
Ezerszer elmondtuk már, de nem baj: Verebes a tipikus antitévés arc, bödönhang, szuszogás, meg a jókora slájmos felköhögések - az ember szinte látja, ahogy a cigikátrány részecskéi vidáman és felszabadultan törnek elő a hörgőcskékből. És ugye eszméletlen hülyeségeket…..
Subba Manöken piss 2007.08.10 15:27:00
Egy autókiállítás képei című sorozatből emelték ki biztos kézzel orosz kollégáink az alábbi gyöngyszemet, amiből első körben csak egy kis kedvcsináló részletet mutatunk be. A többit a kattintás után. ..
zsipe 2007.08.11 19:03:17
Tegnap mindenki kedvenc cége sajtótájékoztatót tartott. Kollégánk is a helyszínen járt. Hamarosan fotókat is közlünk, amelyek rendkívül tanulságosak lesznek. Szóval összefoglalva a dolgokat. Dőlten a megjegyzéseink.  De előtte: "Üdv MÁV Utasok !"   "Mindennap…..
Mit is tanácsoltak annak idején a tapasztalt öregek a falusi bálba induló legényeknek? Fiam, várd meg, míg éjfélt üt az óra, és csak a végére érj a bálba. Mer' a sok táncba' leizzadt paraszttól addigra megundorodnak a finnyás leányok, és azonnal a frissen, illatosan…..
Subba Laza aktuálasszociáció 2007.08.09 16:43:00
A guar-gumi (E412) a guarbab endospermiumának őrleménye. Széles körben elterjedt adalékanyag, amit a sütő-, cukrász- és húsiparban stabilizálásra, állományjavításra használnak. Palcsó Tamás énekes, Lola énekesnő, Schobert Norbert fitneszoktató, Csollány Szilveszter olimpiai…..
Boncza, bazmeg, nem hisszük el, hogy nem jöttél rá önállóan, hogy ilyet nem rakunk ki magunkról a netre. Keservesen fogod ezt bánni pár év múlva. ..
comment:com Ötzi, a napifaszi 2007.08.09 16:30:00
A Filmmúzeum bekeményített, főműsoridőbe nyomta a Másfél millió lépés Magyarországont, az első rész 20:00-kor kezdődik, és aki azt hiszi, hogy ennyivel megússza, az téved. Rögtön utána leadják a második részét is a sorozatnak (20:45). Szeretjük nagyon a Másfél…..
Subba Fekete lakkcipő 2007.08.07 10:50:00
Sosem gondoltuk volna, hogy ezt is megéljük. Drum and bass tábor indul! Eddig zavartan toporogtál a táncparkett szélén? Szeretnéd együtt járni a fiatalokkal ezeket a rafinált tánclépéseket? Esetleg azt sem tudtad, hogy létezik olyan hely ahol ez menő? Azonnal jelentkezz!…..
zsipe 2007.08.08 23:00:32