Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SanMiguel

9 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még csak most került szabadlábra, de a neten már terjednek is a Viszkis poénok. Mint a jövő hétre már klasszikussá váló FILA-táskás, vagy akár ez itt: „‎03:20 Ambrus Attila (whiskys) regisztált a Facebook oldalára. 03:22 Ambrus Attila (whiskys) kedveli a(z) OTP Bank oldalát”…..
SanMiguel 2012.02.22 12:21:02
Idióta kacatok Öngyújtó kamera 2009.06.05 11:55:00
Még mindig kém cuccok, ez most egy öngyújtó, amire azért gyanakodni lehet, ha "rázós" tárgyalásra kerül a sor, főleg a matt fekete miatt. De azért nem olyan egyszerű kideríteni az ilyesmit. 2 giga memória, 640x480 pixel, 16 fps és ami a lényeg, olcsó, 66 dollár. Brando ..
SanMiguel 2012.02.05 00:05:57
Einstein rossz tanuló volt, matematikából például meg is bukott, mégis híres tudós lett belőle – érvelnek gyenge bizonyítványukkal a kezükben sokan. Fehér Péter tanulmánya ezt az ősrégi tévhitet járja körbe.Gyakran elhangzó kijelentés, hogy Einstein diszlexiás volt.…..
Reviczky4 Hírmondó Fekete-fehér 2010.12.15 18:06:57
Fekete-fehér, jó-rossz. Sajnos az átmenet nélküli, két különböző pórusra történő kategorizálás az élet minden területén jelen van. Emberi tulajdonságokban, anyagi helyzetben, értékrendekben és a zenében egyaránt. Most a legutóbbiról szeretnék szólni.Régen megvolt bennem…..
  Voltam ma egy könyvesboltban. A pénztárnál egy kigyúrt srác és a szőke, mini farmernadrágos barátnője ólálkodott, úgy 18 körül járhattak. Arcukon leginkább tanácstalanság, „mi tévő legyek”-ség mutatkozott. Kezükben Jeans Club-os és Devergo-s szatyrok.…..
Reviczky4 Hírmondó Bomba robbant 2010.12.10 13:10:35
Tegnap délelőtt a parlamentben Dr.Schmitt Pál köztársasági elnök szobájában bomba robbant. A két gyanúsított közül az egyik Orbán Viktor miniszterelnök úrnak adta ki magát, a másik személy pedig Matolcsy György gazdasági miniszternek. Egy megbeszélés…..
Régen a karácsony elképzelhetetlen lett volna az ünnephez kapcsolódó kedves szokások nélkül. Az elmúlt évtizedekben kissé elhalványult ezen szokások jelentősége.. Mindezekből mára hagyományörző  szándékkal  felelevenített kedves emlékek maradtak. A karácsony…..
Reviczky4 Hírmondó a Facebook 2010.11.19 13:39:00
Szeretnék írni erről az oldalról, hogy mit tapasztaltam vele először, és mikor hogyan vélekedtem a portálról. Mikor még nem is volt magyarnyelvű változata, regisztráltam rá. Ne kérdezzétek honnan jutottam el oda, talán valamelyik más oldalról láttam ,hogy ez is egy…..
A pesszimista minden lehetőségében meglátja a nehézséget, az optimista minden nehézségben meglátja a lehetőséget'' - hangzik Winston Churchill híres mondása.Valóban, ha a jövőbeli eseményekre gondolunk, a legtöbb embernek csak sötét gondolatai támadnak. A történelem folyamán…..
Reviczky4 Hírmondó A Duna aznap 2010.09.29 22:58:00
Sok szeretettel ajánlanám azoknak is akiket nem érdekel a Duna.:)A Magyar Alkotóművészek Országos Egyesületének fotográfiai tagozata idén, június 20-án fotósorozatot készitett a Duna budapesti szakaszáról. Régi divatot elevenítettek fel ezzel, hiszen egy-egy város bizonyos napon…..
Nyáron megismert, mostmár egyik kedvenc előadomtól szeretnénk bemutatni , illetve ajánlani egyik legjobb számát a Catgrooveot. De mielőtt meghallgatjátok írok róla egy keveset. Parov Stelar, azaz Marcus Füreder többéves kitartó lemezlovaglás után 2004-ben hozta létre saját…..