Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kardvirág

14 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reviczky4 Hírmondó Guru 2011.03.08 15:28:00
"Óriási szendvics és salátaválasztékunkon felül, bővített étlappal várunk szeretettel új üzletünkben. A mindig friss és hatalmas adag ételeket jó zene mellett, laza hangulatú, igazán trendi helyen fogyaszthatjátok el nálunk. Régi vendégeink körében már ismert…..
 A hétvégén a 18-as villamost vettem igénybe és egészen a Savoya Parkig utaztam vele. Amikor felszálltam rengeteg szütyővel megpakolva, azt reméltem, hogy nyugodtan pihenhetek a szemet szúróan sárgára festett szerelvényen. Hiú reményeket tápláltam, mert a villamos 5 perces…..
A Károli Gáspár Református Egyetem végzős kommunikáció szakos, sajtó-média szakirányon tanuló diákjainak egy része Tóth Szabolcs Töhötöm Politikai újságírás órája után úgy döntött, hogy beül valahova egy jót beszélgetni és iszogatni.A közösségi program apropója az…..
2011.február.13.-án , a Campona bevásárlóközpont színpadán a Megasztár-széria 5.részének nyertese, Tolvai Renáta és a második helyet- és egyben az év férfi hangja címet- bezsebelt Kökény Attila lépett fel.A koncert apropója pedig nem más, mint a kis hazánkban is elterjedt…..
 „Férfi és nő, hogyan is érthetnék meg egymást amikor mind a kettő mást akar; a férfi a nőt, a nő a férfit.”   Karinthy Frigyes Melyik a finomabb az instant leves, vagy a házi tyúkhúsleves? Ezernyi elméletet, útmutatást, példát hallunk,…..
Reviczky4 Hírmondó Pár kapcsolat 2010.11.29 18:13:00
Manapság nem divat a hűség. Ugyan, minek is az, nemde?! Hiszen ma már senki sem hű semmihez ( no meg pláne senkihez ) ebben a szutykos kis országban. Persze, akinek nem inge..., tisztelet a kivételnek...satöbbi. Az átlagos tendencia azonban enyhén szólva silány. Tavaly, -vagy azelőtt-…..
Elképzelted valaha, hogy milyen lehet teljesen vaknak lenni? Tapogatózni a korom sötétben? Botorkálni a járdán és átmenni a zebrán? Zötyögni az agyontömött buszon és lyukasztani? Venni egy kiló kenyeret a boltban úgy, hogy nem tudod, egy ötezerest vagy éppen csak egy ötszázast…..
8 óra munka, 8 óra pihenés, 8 óra szórakozás...Bezony, már a Beatrice is megmondta, hogy mi a tuti, vagyis, hogyan jó beosztani a napunkat. Az egyetlen apró-cseprő kis bökkenő az, hogy a mai világban sajnos nem megvalósítható ez a projekt. Pedig, milyen jó is lenne a 8 órás…..
Reviczky4 Hírmondó Facebook:NEM! 2010.11.07 17:37:00
Hosszasan regélhetnék a facebook hátrányairól, ám most inkább csak egyet említek meg: kapcsolat romboló hatását. Egyesekkel ellentétben én azon az állásponton vagyok, hogy a legnépszerűbb közösségi oldal címet is elnyert site nem építi a kapcsolatokat, hanem rontja és bontja.…..
A minap egy kellemes délutánt töltöttem el Budapest egyik gyógyfürdőjében, a Lukácsban. Írhatnám, hogy mindennel meg voltam elégedve, hiszen összesen 10 különböző medencében és 4 féle szaunában élvezhettem a lubickolás és az egészséges életmód(és csak azért sem a…..
" Angelina Jolie-Összefuthat vele bárhol!"-Ilyen és ehhez hasonló címeket olvashatunk különböző újságok hasábjain. A szerzők hosszasan taglalják, hogy mért is tartózkodik kis hazánkban a színésznő, hol hajtja nyugovóra a fejét, mit eszik nap közben, satöbbi. Jó,…..
Arab sejk, orosz pék, amerikai hivatalnok és magyar kőműves... Mindegyik számára mást jelent az a szó, hogy feleség. Az arabnak egy rész az egészből, azaz egy feleség a sokból     ( vagyis négyből), akinek hallgatnia arany és megmutatnia akár csak a…..
Minél közelebb kerültünk a választás napjához, annál inkább eluralkodott rajtam a határozatlanság. Nehezen tudtam eldönteni, hogy mely’ pártra tegyem le a voksom. Laikus lévén gondot okozott számomra a parlamenti események, politikai stiklik, offshore ügy(/z?)letek közti…..
Vannak események, amelyek egyszeriek és megismételhetetlenek az ember életében. Igaz ugyan, hogy eléggé közhelyesnek tetszhet az olvasó számára ez az állítás, de jelentős igazságnak számít.  Az én esetemben pedig, többek között e nyitó mondat tartalma vett rá arra, hogy…..
Szeptember 18.-a estjéig azt hittem, hogy talán egy minimális fokú színvonalat tud még csempészni a kereskedelmi média önnön bugyrába. Pontosítsunk: nem hittem, hanem reménykedtem - mert az hal meg utoljára... 22 órára azonban az a feltételezés, mi szerint innen lejjebb már nem…..