Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Göndör

0 bejegyzést írt és 88 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Morvai Krisztina egy, a pestisracok.hu-n megjelent cikkben ment neki A mi kis falunk című sorozat forgatásának, és hát nem is nagyon szarakodott, menten buldózerre ült, és tövig nyomta a gázt. A cikkben rendkívül plasztikus képekben tárják elénk a sorozat helyszínéül szolgáló, 300 lakosú…..
Göndör 2018.08.23 14:44:48
@Bafana: Próbálj meg a préri kozepén, kūlteleken, építési engedélyt szerezni, akár csak egy kutyaólra is, nem hogy egy patyomkin falura, aztán beszéljūk meg ezt a dolgot mégegyszer.
Az Orbán kormányról nem igazán az a kép él, hogy melegbarát lenne, sőt. A család fogalmának alkotmányos szűkítésével, a kormányfő és más kormánypártiak számtalan megszólalásával és jó néhány intézkedéssel mintha visszafele haladnának az időben. Épp ezért meglepő, hogy maga Orbán - miközben a szavak…..
Göndör 2018.01.09 11:25:46
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Itt szerintem az okozza a zavart a fejedben, hogy alapból mindenkit lelibsiztek aki nem ért egyet veletek, olyanokat is, akik sosem voltak liberálisok, nem is állították magukról, sōt gyakran a lehetō legtávolabb vannak tōle. Szóval igen, akiket te liberálisnak képzelsz, azoknak a nagy része gyakorlatilag "álliberális", mert sosem volt liberális, csak ti akasztottátok rá, mintegy szitokszóként.
Az idei X-Faktorban a Wellhellóval haknizó Rapülők láttán kicsit elkeseredtem, és ebben a posztban többek között ezt írtam a produkcióról: A Rapülők, aminek már a neve miatt is kijár a faszkorbács, a magyar popzene egyik legkínosabb és legérthetetlenebb sikertörténete, mindent elmond az ország…..
Barna hajú lányok Ilze 2016.03.26 10:43:44
Egyre szürreálisabb fordulatokat vesz a Juhász Péter Bekussoltatása-hadművelet, a tegnapi napon éppen a tragikomikum volt soron. Kezdődött ugye minden azzal, hogy A Tények riportere, Kunfalvi Nóra igyekezett kicsit tendenciózusra vágott riportjában Juhászra rábizonyítani, hogy lopcsalhazudik -…..
Büszkén jelenti be az MTVA Sajtóosztálya Facebookon, hogy január 4-én a német, az angol, és az orosz híradó után elindult a kínai nyelvű változat is, ugyanabban a műsorsávban, mint az említettek. És tényleg, ott van a Médiaklikken, meg lehet nézni, amennyire én ki tudok…..
Göndör 2016.01.07 09:53:17
Barna hajú lányok Aurika 2015.12.08 04:44:00
Göndör 2015.12.09 14:08:55
Király Viktor ma hajnalban lépett először, és remélhetőleg nem utoljára színpadra a The Voice amerikai kiadásában. Az idei szabályváltoztatásoknak köszönhetően a négy mester 24 énekese küzd majd meg a nézők kegyeiért az élő műsorokban, és az első héten menten 12 ki is…..
Göndör 2015.11.10 10:39:12
Jaja, összehallgattam ennek a Smith gyereknek a múltkori teljesítményét (Set fire to the rain) a mostanival, és tényleg, ez a Beyoncé szám nem annyira jött neki össze. Pár helyen tényleg kicsit megbicsaklott a hangja is, de főleg dinamikailag volt sokkal gyengébb. Érezhetően nem volt annyira otthon a színpadon mint a "knockout" körben. Technikailag nem tűnik egy sokkal nehezebb számnak, úgyhogy arra tudok tippelni, hogy beteg (novemberben nem csodálnám), és pont rosszkor jött, hogy egy olyan számot választottak, amit sokkal jobban neki kellett volna a hangjával elhúznia, és nem segíti ki a háttérzene. Kiesni nem fog, a közönséget már az előző körökben megnyerte, megengedhet magának egy-két megingást. Viszont ha így marad két-három műsoron keresztül, beleszürkülhet a mezőnybe.

Viktor számválasztása többek között ebből a szempontból is sokkal jobb, viszont neki sajnos nincs annyira karakteres hangja mint Jordan Smithnek. Nála pont a múltkor volt roszabb a számválasztása, a lassú R&B-t pont a hang karaktere viszi el a hátán, és Viktor nem egy Ella Fitzgerald, nagyon fehérember hangja van. Frank Sinatra például sokkal jobban ülne neki. Most elég szolidan elénekelte amit kellett, a legelején az első refrénben talán kicsit bizonytalan volt, de gyorsan megtalálta magát. Színpadi mozgás jeles, helyenként Robbie Williams mozdulatait látni rajta. Kíváncsi vagyok mit mutat a továbbiakban, egy-két fordulót még simán túlélhet. Ha jó számokat válogatnak, akkor akár többet is.
Egy ausztrál bár jó ötletnek gondolta, ha meztelen nőkre felpakolt gyümölcsökkel szolgál a nyitóbulin. Ráadásul mindezt büszkén meg is osztotta a közösségi oldalakon, ahol (aligha váratlanul) kitölt a botrány. (fotó: Twitter / Melanie James) Trópusi hangulatot kívánt…..
Aki találkozott már valaha logikai áramkörökkel az életben, annak nem lesz ismeretlen a Logical Element felépítése: különféle kapuk segítségével kell elérni, hogy a piros körök zölddé váljanak. Ezek hol szimplán továbbítják az igen/nem jelet, hol megfordítják, hol…..
Nem mi találtuk ki, egy muszlim teológus mondta a török tévé egyik műsorában, és ha ez nem lett volna elég, előtte azt is kijelentette, hogy az anális szex, illetve a szadista szexuális aktusok váláshoz vezetnek, így hithű muszlimok lesznek szívesek ettől tartózkodni. A…..
Barna hajú lányok Vassanta 2015.07.09 09:40:32
  ..
Göndör 2015.07.09 16:52:53
Megelőző közszolgálati poszt következik, mielőtt a hülyeséghullám kis hazánkat is elérné. Elindult egy kupac vírusvideó mindenki kedvenc sötétkék közösségi oldalán, amelyben a leleplezik a Samsung legsötétebb titkát: az illuminátus gyíkember szabadkőművesek…..
Deres alatt I. Melisandre, a vörös rébék, aki Stannis lányának elemésztésében játszott kulcsszerepe miatt remélhetőleg előbb, mint utóbb lesz kesztyűbáb Ser Davos ujjatlan kezein, arra ébred a jól végzett munka (értsd: ELEVENEN ELÉGETETT EGY KISLÁNYT VALAMI HOMÁLYOS LÁTOMÁS…..
Előre szólok, hogy a) nem ez volt az évad legakciódúsabb epizódja, és b) nem ez lesz a legjobb vagy leghosszabb hogyvolt. Van ez így. Meereen Szürke Féreg nem halt meg! Csak nagyon szarul van, viszont Missandei ott ül mellette és simogatja a kezit, meg nagyon szomorú arcot vág a…..
Nehéz eldönteni, hogy valami Jackass napközis tábor délutáni foglalkozásán vagy pénzes hülyegyerekek elborult házibuliján készültek ezek a GoPro felvételek. Jó ötletnek tűnt pedig, hogy majd a Jeeppel átrepülik a medencét. ..
Subba Elkélt a bátorítás 2013.03.05 12:00:00
Miután a srácok kihintázták magukat a kanyonban az egyik csaja is úgy dötött, hogy tesz egy próbát. Persze be volt fosizva rendesen, de ki ne lett volna. Na ezt unta el a fiúja és galád módon segített neki a helyes döntést meghozni.  ..
Egy hídfoglalás, egy félhídfoglalás, még egy hídfoglalás. A napok óta tartó hallgatói tiltakozások minden formáját mindaddig biztosító rendőrség a Lánchídról előállított három hallgatót. A reakciók? Milla: ViktatúraA KARD: „Orbán diákokat vitet el? Mi van?…..
Göndör 2012.12.20 11:40:53
Simán el tudom képzelni, hogy valamelyikük zsebében volt bicska, nekem is legtöbbször van valamelyik zsebemben egy ilyen ( www.mikov.cz/cz/produkty/mikov-kapesni-zaviraci-noze-z-nerezove-oceli-bez-pojistky/100-NH-5F/mikov-kapesni-zaviraci-nuz.html - csak pirosban). Nem fegyverkezési célzattal, hanem mint szerszám.

Mondjuk az is igaz, hogy ha tüntetni mész, az nem egy normális hétköznap, gondolkozz már előtte, és tegyél ki minden félremagyarázható vagy kompromittáló cuccot a zsebedből.
Subba T.A.T.U. 2012.12.11 23:34:11
A román Voice-ban lépett fel a jó pár éve eltűnt, egyslágeres T.A.T.U. ..
Majdnem kinyírta a fekvőrendőr a motoros rendőrt: még nézni is rossz, ahogy a gép megpattan, majd a hátsó kerék a levegőbe emelkedik. A Mexikó városban felvett videón a kormányőrség alakulata látható: szinte hihetetlen, hogy emeli ki a farát a konvojt vezető gép, majd…..
Göndör 2012.12.06 16:41:15
@copyRight: Mondjuk az a fakabát azért úgy néz ki, h tudja mit csinál...
Már csak pár nap, és lezárul a Green Day albumtrilógiája a ¡Tré! lemez hivatalos megjelenésével, addig viszont a Magyarországon a Lángoló Gitárokon először lehet végighallgatni a sorozatot lezáró nagylemezt - ha csak nem vesszük ide a ¡Quatro! címet kapó dokumentumfilmet.…..
Göndör 2012.12.05 11:49:34
(forrás: kdnp.hu) Remélem, mindenki hallotta, hogy Hoffmann Rózsa most éppen azt találta ki, angol helyett az iskolákban tanítsanak németet, mert az úgyis nehezebb, és különben is bizonyos német kutatások szerint, akik először angolul tanulnak meg anyanyelvükön kívül,…..
Minden forint, amit a sportra fordítunk, a nemzet jövőjének támogatását jelenti. Ezt mondta ma a parlamentben Simicskó István arra a kérdésre, miért is építenek Felcsúton háromszor akkora stadiont, mint ahányan az egész faluban laknak. Később azt is megtudhattuk az újdonsült…..
Göndör 2012.11.05 23:32:20
@P.Freddy: Atyaisten, abból a pár milliárdból igazán megfizethettek volna egy rendes webdesignert. Ennek egy kicsit ilyen "A sógorom öccsének a fia, az ilyen számítógépes gyerek, majd ő megcsinálja." íze van.
Le kellett vennie a netről a No Doubt Looking Hot című dalukhoz készült videóját, mivel rengeteg panasz érkezett hozzájuk, miszerint a képek sértőek az amerikai indiánok számára. A klip egy tipikus vadnyugati hangulatú alkotás, amiben minden indián sztereotípia megjelenik.…..