Regisztráció Blogot indítok
Adatok
thomasz012345

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Két pasi meg egy kicsi főszereplője, egyben az amerikai televízió legjobban fizetett színésze megint előbb ivott és kurvázott, és csak utána gondolkodott, ami persze nem is lenne olyan nagy baj, előfordult el már más milliomos seggfejjel is, de Charlie Sheen lassan sportot űz abból, hogyan égesse…..
Hol volt még egyenlő a szabolcsi cigány, a külvárosi melós és a rózsadombi úrifiú? A katonaságban! Jól szervezett hadseregre elsősorban nem azért van szükség, hogy a katonák használják is fegyvereiket. (Fotó: honvedelem.hu) Hende Csaba honvédelmi miniszter szerint felelőtlen…..
thomasz012345 2010.09.22 14:12:46
Felesleges ahogy van, az Amerikaik 1 nap alatt megsemmisítenének mind létfontosságú egységet, amiben ellenállás lenne. Utána csak végig kell menniük az országon. Vacsorára már otthon is lenne minden Amerikai katona és Magyarország úgy gyarmat lenne Amerikának.

Magyarok már annyinak örülhetnének, ha a háború alatt, ami 1 napig tart, 1 tankot kilőnének, de az is csak véletlen volt.

Ha nincs rendes modern fegyverekre keret, akkor felesleges katonaságot felépíteni.
Nem a katona létszám számít, hanem a fegyverek fejlődési szintje. Ott a példa Amerika, hogy mennyi modern automatizált, nagy távolságú fegyverek vannak, és alig pár ember kezeli őket.
Ez a pár ember gomb nyomásra ki készítené Magyarországot.

Ezt nem értem, hogy milyen emberek ülnek fent a vezetésben, mert ezek orrukig nem látnak. Ők azt hiszik hogy ha millió katonánk van, akkor jó a haza védelme. Még akkor is, ha fabottal fegyvereznék fel a katonákat. Tehát a létszám számít. Ezek a vezető emberek, vén dinoszauruszok akik még I. vagy II. világháborúban harcoltak.

Friss felfogás kellene ide, aki átlátja a dolgokat.

Ha pedig ilyen katasztrófa védelem miatt is kellene katonaság, akkor találjanak ki egy nemzet védelmi csapatott, önkéntesekből, rendes fizetéssel, rendes munkaidővel. És ha valami is történik, árvíz, stb. akkor ezek készen állnak.

De ha kényszerből kényszerítenek ilyen dolgokra, akkor tuti nem várják azt hogy helyesen vagy egyáltalán elvégzem a dolgom a katonaságnál. Csak akkor ha én is akarom.

Ez a sorkötelességi dolog, teljesen hasonlít a rabszolga munkákra. Lett egy pár rabszolgánk 1 évre, használjuk ki őket. Ez a sorköteles katonaság!