Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Snappy Ogre

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"A mai napon véglegesen eldöntöttem, hogy követve a családomat, Szerbiában folytatnám a további pályafutásomat" – jelentette be ma délután hivatalosan Douchev-Janics Natasa. A Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnökségének mától számítva egy hónapon belül lehetősége nyílik…..
Poldi bácsi megmondója Alsógatya 2012.08.27 11:17:48
A korszerű tájékoztatás magasiskolájának példáját valósította meg a mostanában egyébként is sok dologban élenjáró hvg.hu hétfőn reggel.Óvatlanul beleklikkeltem a "Martonyi kemény tárgyalásokra számít az IMF-fel" címbe és ez a látvány fogadott:A kormány hagyományosan…..
Snappy Ogre 2012.08.27 22:22:16
Az autóipar válsága, bűnözés, drogok – mindez együttesen és egymásból következve vezetett oda, hogy az egykor virágzó amerikai nagyváros, Detroit mára a káosz szélére került. Egy amerikai fotós elhatározta, megörökíti a (szó szerint) széthulló otthonokat. A…..
Zanzásítva általában elmondható, hogy a magyarországi egyetemek nagy részét irányító rektorok, dékánok, főigazgatók nem menedzser-beállítottságúak, azaz ugyan saját szakterületükön kiváló eredményeket tudnak felmutatni de ugyanakkor fogalmuk sincs arról, hogy miként is…..
Snappy Ogre 2012.08.13 08:55:54
A jó hamburgerrel kapcsolatos elvárásaim egyszerűek, ezeknek próbálok a mostanában végzett kísérletek során megfelelni: a hús legyen jó minőségű, fűszerezése pikáns, de ne túl erőteljes és legyen kellőképp zsíros ahhoz, hogy a sütés során se száradjon ki; a sütés…..
Snappy Ogre 2012.07.24 20:08:27
Az Egyesült Államokban tegnap volt a függetlenség napja, július 4-én ünneplik az egykori kolóniák elszakadását az brit birodalomtól. A függetlenségből azonban az őslakosságnak nem sok jutott, az indiánok asszimilálását, illetve a "civilizálását" célzó politika…..
Egy ideje fut „A sport mindenkié” kampány, tényleg fontos, jó, nagyszerű, kell, drága gyerekek fussatok, szaladjatok, dobjátok a lasztit, kapjátok el a bumerángot, meg felnőttek, ti is fogyjatok, mozogjatok, ne csak a hülye olaszokon keseregjetek, meg egyébként is mindjárt…..
Snappy Ogre 2012.07.03 14:39:34
@dr. Közbiztonság Szilárd:

Szerintem biztos megoldható, de ez nem a mi dolgunk lenne. Pont erre kéne egy kis pénzt költeni, hogy hogyan lehet bizonyítani. A rendszert kéne jól megcsinálni.

Na jó, például:
Most is van sok amatőr bajnokság, verseny. Ha ott megjelenik a neved (nevezési lap, névsor, jelenléti ív), akkor már résztvevő vagy, és tegyük fel az adóbevallásodban 1-2-5%-kal kevesebb adót kéne befizetni. Mondjuk az egészségbiztosítási járulék összegét lehetne vele csökkenteni.
Amit most elköltenek reklámra, meg stadionokra, stb. stb. pénzt lehetne felhasználni arra, hogy egy jól működő, ELLENŐRZÖTT rendszer legyen. Mert ezek szerint pénz az van, csak nem mindenre.
Így még egy kicsit érdekeltek is lennénk, hogy sportoljunk.
Hétfőn mi is beszemléztük, hogy a Borsnak azt állítja a 35 éves Hada Renáta, hogy 12 évig szeretője volt egy közismert tévés celebnek. A sztori persze ma folytatódik a Borsban, Renáta azt még mindig nem mondja meg, hogy ki az illető, de legalább szűkíti a…..
Snappy Ogre 2012.06.06 09:00:37
Serbia Insajd Tesla, a geek-király 2012.05.18 07:00:00
Egy szellemes, képregényszerűen illusztrált blogbejegyzésben tiszteleg Matthew Inman amerikai kultblogger (értsd: sokezer követője van világszerte a 27 éves webdesigner-fejlesztő, online marketinges srácnak) a XIX-XX-századforduló szerb származású feltaláló-géniusza, Nikola Tesla…..
Snappy Ogre 2012.05.18 10:19:44
@online távmunkás: "A milliomosgyerek Jobs csak a marketinghez értett."

Ez azért elé durva túlzás. Miért milliomosgyerek? Miért CSAK a marketinghez értett? Ezt elmagyarázhatnád!
Még hogy a köztévé nem tud vicces lenni! Tessék csak nézni, hogy megtréfálták Huszti Pétert születésnapja alkalmából! ..
A Google nagyon ki van tömve lével. Épít, dekorál, sztártervezőket alkalmaz, költi a pénzt, vagyis éli a jól prosperáló gigamultik napfényes életét. Nehéz lenne azonban azt állítani, hogy mindezt nem céltudatosan teszi. A cég Londonban, a shoreditch-i tech városrészben…..
Ilyen se volt még a blogomon: gasztroposzt következik. Amelyek rendszeres írása egyébként nem is állna olyan messze tőlem, de bármennyire is elmerültem az utóbbi években a sütés rejtelmeiben (kenyérből, kalácsból, süteményből ritkán kerül nálunk bolti az asztalra), azért…..
Snappy Ogre 2012.04.11 13:16:00
@DeMarco: Nem kell a varia? Eleve kerülöd a kísérletező emberek kreálmányait? Ajánlom figyelmedbe az alábbi videót: www.youtube.com/watch?v=oDgqXP_4sSM
Minden találmány, "kreálmány" kísérletező emberek miatt jöhetett csak létre.
Családi okokból viszonylag gyakran utazunk Romániába, egészen pontosan annak Partium nevű szegletébe, Szatmárnémetibe. Előrebocsátom, a napi érintkezés szintjén nekem az égvilágon semmilyen gondom nem volt a románokkal, soha nem büntettek meg, nem szívattak, egyáltalán, rendőr…..
Snappy Ogre 2012.01.06 09:08:13
Az 1937-es Nemzetközi Párizsi Vásáron a Szovjetunió bemutatott egy drágakövekkel és nemesfémekkel teli térképet, megcsillogtatva mérhetetlen gazdagságát. A térkép mára megkopott, ezért a felújítás mellett döntöttek. ..
Az X-Faktor harmadik döntőjének élő közvetítése alatt egy jó szemű olvasónk olyat látott, amilyet utoljára mi is csak a Star Trekben: egy ember a semmiből materializálódott a légtérben, majd testet öltve vonaglott egy jót. Muri Enikő éppen Pink You and Your Hand című…..
Bár keringtek látványtervforgácsok a neten, most itt vannak élvezhető felbontásban is a fenti galériára kattintva: ilyen lesz a Szél Kálmán tér (vagy ahogy egy kedves ismerősöm hívja következetesen az átmenet jegyében, a Moszkva Kálmán tér). Az építészfórumon ugyanis…..
Snappy Ogre 2011.10.19 09:59:41
Anno ez is modern volt:
www.vasutallomasok.hu/kepek/p0030/p0030171.jpg
Nem?
Nehogy 20-30 év múlva erre is így nézzünk majd.

Azt nem mondom, hogy nem tetszik, csak nem értek hozzá, és így a forma "időtállóságát" sem tudom megbecsülni. De azt látom, hogy modern.

Meg az is igaz, hogy a mostani állapotnál már minden csak jobb lehet.
Egyre többen osztják azt a nézetet, hogy az igazi profi prostitúció nem is a szemétégetőnél, a 10-es úton, a lányosházakban vagy akár Dubajon zajlik - hanem civilizált, társadalmilag is támadhatatlan mintacsaládokban: legyen az lakótelepen, polgári lakásban vagy…..
Snappy Ogre 2011.10.18 11:54:00
@El Topo (Sgt. Elias):
Erre gondolsz?
kepfeltoltes.hu/111018/andy_vajna_homeless_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Így is összejött volna neki Dobó Kata?
B-oldal A cseh Gyöngyhajú lány 2010.09.22 07:45:00
Gabina Goldova vystupuje v poradu Souboj hitu 2008, interpretace pisne Divka s perlami ve vlasech. Avagy Gabriela Godova (kicsit Vincze Lilla-hang) megmutatja nekünk, hogy mennyivel jobb a dal csehül, mint az Omega előadásában - angolul...
Snappy Ogre 2010.09.22 12:26:17