Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fnevi

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A novemberi klub az őszi szünet miatt november második csütörtökén, azaz november 10-én, 10 órától lesz! Kérjük az októberben kikölcsönzött hordozókat 10.15-ig visszahozni, és ne felejtkezzetek el (pótoljátok, aki elfelejtette :))a hordozóról készített fényképes…..
Vége a III. Babahordozó Napoknak. Köszönöm mindenkinek aki eljött a felvonulásra vasárnap, és a hétfő-keddi programjainkra, a rossz idővel dacolva.Remélem jól éreztétek magatokat!! Kérjük a szeptemberben kikölcsönzött hordozókat 10.15-ig visszahozni, és ne felejtkezzetek…..
Hurcibaba Klub Júliusi foglalások 2011.06.02 15:06:00
 Kérünk minden kedves új tagot, hogy a Klub szabályairól tájékozódjék itt a blogon, vagy kérdezzen bátran!Továbbá, aki úgy érzi, hogy nála maradt egy májusra kölcsönzött Pitypang Bambi, kérem, hogy azonnal jelentkezzen!! Kérjük a júniusban kikölcsönzött hordozókat…..
Következő klub február 3-án csütörtökön, a klub szabályait lásd itt! Kérjük a januárban kikölcsönzött hordozókat 10.15-ig visszahozni, és ne felejtkezzetek el (pótoljátok, aki elfelejtette :))a hordozóról készített fényképes beszámoló elküldéséről sem a…..
Hurcibaba Klub Januári foglalások 2010.12.02 21:36:00
MEI TAI-ok 1.  Liliputi Török MT (2. generációs)                                          enciph…..