Regisztráció Blogot indítok
Adatok
s3r14L

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kínai kulturális forradalom időszakában a kis brit koronagyarmat baloldali érzelmű lakosai több ízben is megpróbálták megzavarni a városállam nyugalmát. A legnagyobb ezek közül az 1967 májusában kirobbant felkelés volt. A tüntetők többször is összecsaptak a rendőrökkel...
s3r14L 2015.05.08 19:19:26
@DISGORGE: @Rideg Jézus: @Pisztáciai Petricsészés Penetralita: Én is kérni szeretném - annak ellenére, hogy váladékotok hízelgő áramlatként folyt reá mezítelen testemre - , hogy véleményeiteket a hozzászólásommal - amelynek színvonala kielégítő, mitöbb felejthetetlen és élményekkel gazdagító - kapcsolatban "ne erőltessétek".
Ha a hozzászólásotok nem irányul másik commentelő, vagy a szerkesztő ellen, és nem szít gyűlöletet egy harmadik fél irányában sem, akkor is tartsátok magatokat a konformista irányelvekhez, ugyanis ezek teszik lehetővé, hogy az internet biztonságos, kellemesen átizzadt fehér ing és nyakkendő jellege, fennmaradhasson. Attól, hogy a képek láttán elméitekbe áramló gondolatok nem sértenek másokat, még nem vagyunk rájuk kiváncsiak, csak akkor ha a mi gondolatainkkal valamiféle kapcsolatba hozhatóak a következő irányelvek mentén : pénz és magántulajdon, politika, erkölcs (etika), történelem (és kitalált történetek, mesék, novellák, versek), gyűjtőszenvedély (magántulajdon, mohóság, felhalmozás), szőrszálhasogatás (statisztikák), bevándorlás (rasszizmus), esetleg filozófia stb.
Ha gondolataitok nem hasonló mentális objektumok körül csoportosulnak, úgy nem is számítanak többé gondolatnak, sem pedig véleménynek. Válaszadási jogaitokat megvonom !

Köszönettel : A TÖBBSÉG
A Török Birodalomban élő örmény közösség jelentős részét az első világháború során a török kormány utasítására kiirtották. Ez volt az első modernkori népirtás. Amikor 1915-ben megérkeztek az első hírek a mészárlásról, a világsajtó és a nemzetközi közvélemény rengeteget foglalkozott az üggyel...
s3r14L 2015.05.06 20:49:04
Forrás: Europress-AFP Andrey Stenin Egyszerűen hihetetlen, ami ukrajnában történik. Nagyon durván elszabadultak az indulatok, a tüntetésnek már több halálos áldozata is van, valamint többszáz sérültje, mindkét oldalon. Összeszedtem a netről némi képanyagot, hogy érezzétek a…..
Csordogál a Playoff a kétnapos szünet után is. A Heat megverte a Bulls-t, a Spurs pedig visszavágott a Warriors-nak.  Azt sokan tudják, hogy ki a legmagasabb játékos az NBA történetében, azt viszont már kevesebben, hogy ki a legkövérebb. Haladjunk sorjában: 5: Robert…..
s3r14L 2013.05.17 21:36:04
@nyisziati: naná h. az volt *facepalm*

@victor vacendak:
Szerintem is keveri a fogalmakat !
Javítsa ki !
Mert így, ebben a formában, az egy bizonyos értelmi színvonal alatti olvasók fennakadhatnak a nyelvtanon és nem jutnak el a jelentésig.
Szomorú, hogy így a szerző rögtön elveszíti a közönsége felét és be kell érnie azzal a selejtes maradékkal, amit azok képeznek akik azt nézik mit írsz és nem azt, hogy hogyan. Fújj. Szégyen gyalázat !
s3r14L 2013.05.17 21:43:34
@Dusan: az
-l- ditti -l- blogja: Dead 2011.10.09 16:17:09
 Nos, most egy olyan emberről fogok írni, aki rám nagyon nagy hatással volt már a kezdetektől fogva (na jó, csak 5 éve...), és inspirálóan hatott rám. Engedjétek meg, hogy bemutassam Dead-et, a Mayhem egykori énekesét. . . Most az ilyen együttesbeli…..
s3r14L 2012.11.15 17:54:06
Nagyon rövid írás, a fellelhető infók töredékével csupán.
Én azt mindenképpen beleírtam volna szószerint amit Euronymus nyilatkozott Dead haláláról a Kerrangnak abban az ominózus 93-as számban.

Amúgy furcsa az érzés, az üzenet amit a true norvég black áraszt. Mindenki csak magának akarja... én ezt vettem észre. A készítők sajnálják, hogy trend lett, underground mozgalmat akartak inkább, a nálam idősebb metál arcok, az újhullámhoz tartozó utánozós majomnak tartottak mindenkit aki fiatalabb volt náluk és ilyen stílusú volt. Most én is ugyanezt érzem mikor rátok fiatalokra nézek, meg az ilyen cikkeitekre. Az igazi black metal érzés (akármilyen közhelyesen is hangzik) valami olyasmi lehet mint a megvilágosodás. Ha egyszer igazán megérted/érzed, őszinte magányodban, ami nem szereplésről, pózolásról, megfelelési kényszerről szól, akkor utána már nem kérkedsz vele és megutálod azokat akik igen. Csak magadnak akarod, és roppantul irritálni kezd, hogy minden sarkon áll egy bakancsos faszfej aki kurvára black metal rajongónak tartja magát. Önzővé tesz ez az egész mint a lottóötös. Szerintem lehet abban valami amit Euronymus írt arról, hogy Dead-nek elege lett, hogy ez mindenkinek csak egy divat, csak egy pózolási lehetőség és közük sincsen ahhoz, amiről valóban szó van. Ha elfogadjuk ezt az értelmezést Dead a rajongók, tehát - átvitt értelemben - miattunk végzett magával :)
nmb Letöltés: 4:3 16:9   pdave Letöltés: 4:3 16:9   hunszabi Letöltés: 4:3 16:9   balmos Letöltés: 4:3 16:9   krémusz Letöltés: 4:3 16:9   barbiii Letöltés: 4:3 16:9   balp Letöltés: 4:3 16:9   csuf Letöltés: 4:3…..
Subba ÚR! 2012.07.21 21:28:00
..
s3r14L 2012.07.26 01:08:12
6yuf4 Vaccak szisza, MAFKA! 2011.03.18 20:53:00
             Macskám épp nyugalmi állapotban van, de inkább tigris, most békés jószág, de mint tudjuk ezt a macsekok maguk választják meg mikor dorombolnak és mikor vadásznak.Ha a körmét érzed reggel a talpadban, akkor…..
s3r14L 2011.03.27 12:22:28
Kedves olvasó! Biztosan emlékszel a múlt hét péntekjén megjelent, és A mormon-összeesküvés címet viselő posztra itt, a konteóblogon; nos, annak a legvégén ezt írtam: "Nagyon tudnám értékelni, ha a bennfentesek (vagyis mormon vallású felebarátaink) közül is nyilatkozna…..
s3r14L 2010.09.24 17:04:42
@Mezőbándi: Én úgy értettem, hogy a hívőnek/követőnek (jelen esetben Neked) lenne bűntudata, ha nem állna ki érvekkel vallásának ügye mellett. Hát milyen hívő az aki hagyja hogy egyházát gúnyolják ... erre gondoltam. :)
s3r14L 2010.09.24 17:15:39
@Bobby Newmark: Ja és mégvalami. A zeitgeist azon részének ami i.e.2000 ben leírt messiásokról szól (több mint 40 percen keresztül), mégis mi az isten köze van a mai neokommunistákhoz... már ha léteznek egyáltalán ilyenek :D

Meg, azt írod, hogy ezek a neokommunisták próbálják ám elrejteni hogy ők azok amik..
Namost ezt így elképzeltem, hogy kitervelik hogy jól beszipkáznak támogatókat a filmjükkel, és majd ha elérnek a sok támogató révén valami nagyot, akkor lerántják a leplet és aztmondják , HAHAHA átverés volt, kommunisták vagyunk ! Mindezt olyan vívmányok közepette mint internet.
Na de most komolyan ... azért ez vicc.
s3r14L 2010.09.28 20:36:22
@Bobby Newmark: Jól sejtettem :/
Semmi forrás, csak a filmben vagy az egyesület weblapján olvasottak alapján hoztad őket kapcsolatba egy "neokommunisták" nevű szervezettel (ami valószínűleg nem is létezik).

Durva azért a saját véleményedet tényként tálalni. Ha lesz forrásod ami bármi ilyet alá is támaszt (kapcsolat bármilyen kommunista szervezettel stb), engem érdekel, linkeld bátran :)

A végére csak egy idézetet tűznék : " A mai világra azok a legveszélyesebb emberek, akik nem fogják fel, hogy a most következő kor alapjaiban különbözik a múlttól"

"Egyébként elég vicces látni, hogy te csak azt veszed észre, amit a szádba rágnak... Ha nem írják oda, hogy kommunizmus, akkor az nem az, mi?" -

Erre csak az előző idézetet tudom felhozni válaszként.
Azért a között, hogy tényleg emlékeztetnek a komcsikra, meg aközött, hogy "egyenlőek az amerikai neokommunistákkal, őket képviselik" igen nagy a különbség.

Amúgy a zeitgeist mozgalom féle megoldással nem értek egyet, véleményem szerint esélytelen a venus project féle okosság. A helyzetértékelésük hellyel közzel megállja a helyét, bár ebben inkább a From the wilderness / Collapse vonalat tartom reálisnak. De mamár minden második szakértő ilyeneket írogat (lásd Hetesi Zsolt fizikusunk Felélt jövő című tanulmánya), szóval az sejthető volt már 2 éve is, hogy most nemcsak szokásos világvége őrület van. Függetlenül attól, hogy a zeitgeist féle dolgot nem tartom megvalósíthatónak, minden tiszteletem az övék mert a hozzád hasonló emberek ellenére ki mertek állni és bedobni egy ötletet a kalapba.

Nah ha lesz forrás is a két mozgalom kapcsolatáról akkor linkeld légyszives, előre is köszi.