Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Angéla

0 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homár a fenti szóróanyag láttán rögtön saját levébe főtt, pedig akkor még nem is olvasta, az azóta már Norbi oldalán világító: Ugyan, vega, ne légy már bús, Update lett a HUNÍZ halhús! büntetőrímet. A klasszikus mélymagyar pandacsöki szófordulatok és a termékek…..
Örök humorforrás, mint a pornolizer, vagy a Dallas-hangalámondás, de a vaterás ingatlanhirdetések szövegét tényleg sosem lehet megunni. Itt egy kis ízelítő, aztán ugorjanak az Aranylinkre, amit Csaba küldött, áldott legyen a neve érte. "A kerités mögött van a Csömöri…..
Örök Homár-téma a horvát turistaipar vicces álmagyarsága, ezúttal Marci zsákmányát közöljük Medulinból, levél alant. Sziasztok, Ezt legutóbbi Horvátországi nyaralásunkon lőttem Medulin városában. A heleysírása kiscit vicces... de az angolok is szerintem legalább olyan jót…..
Igazi horror: olvasónk nagyszülei hangsúlyozottan nem rendeltek meg egy szolgáltatást a telefoncégtől, erre nem elég, hogy elkezdték kapni a számlákat, de egy idő múlva behajtó cégnél landolt az ügy, jóllehet a Tele2 is elismeri, hogy ez jogtalan lépés volt. A bizarr cég azt…..
Haász kolléga says: Az ember élete csupa derű, ha négyhónapos gyereke van. Különösen, ha rendszeresen a Tescóban próbálja beszerezni az utód létfenntartásához és szórakoztatásához szükséges kellékeket. Bár ebben az esetben valószínűleg nem a forgalmazó, hanem a csalafinta…..
Angéla 2007.09.11 15:21:22
Kedves Sorstársak,   Folytatást írok a Kitoláshoz, ahhoz a könyvemhez, ami reményt, sőt nevetést, és gyakorlati túlélési ismereteket próbált csöpögtetni azoknak a fiatal apáknak az életébe, akik egy nap döbbenten vették észre, hogy a csajuk terhes, vagy még…..
Angéla 2007.09.09 09:17:23
:)
Nagy örömünkre szolgál, hogy lassan mindenkinek lesz homárolvasó ismerőse, úgyhogy emailfordultával meg is kaptuk a Mustang Lovasclub reakcióját Rékáék tegnapi panaszos levelére: Elöljáróban néhány dolgot szeretnénk pontosítani, ha megengeditek: 1. A képen melyet…..
A Homárnak eddig egy meglepően gyors lefolyású pozitív kalandja volt csak a MÁV Biztosítóval, de Szücsi példája a korábban dokumentált rémhíreket erősíti. Most végre kiderül, mi történik akkor, ha mávosba ütközik mávos. Fejetlenség, káosz, havonta egy, a…..
Múltkori lovastáboros történetünk lópikula ahhoz képest, amit Rékáék tapasztaltak. Miután gyermeke két nap után közölte, hogy fél napot unatkozva kóvályognak a Mustang Lovasclub táborában, és ezt anyuka sérelmezte, hadsereget megszégyenítő megszégyenítésben lett része:…..
Angéla 2007.09.07 19:08:16
Én sem tudom mi az igazság, de a válaszlevél nem győzött meg túlságosan.
Számomra a lényeg nem az, hogy kell-e ápolni a lovat (persze hogy kell) meg más munkát is kell végezni, és a kétszer fél óra lovaglás is lehet hogy elég, de ha jól értettem itt egyáltalán nem is ezt kifogásolta a szülő. Az sem hat meg (sőt lényegtelen) hogy milyen bajnok került ki onnan, ismerjük már az élsport hátrányait is jól.

Croc-cal értek egyet, ha valaki vállalja hogy gyerekekre vigyáz/foglalkoztatja őket, akkor vállalja az esetleges nehezebb eseteket is. Ha nem tud valamit megtanulni a gyerek olyan gyorsan ahogy ő gondolja, a hibát elmondhatja mások előtt is de rohadtul nem mindegy hogy hogyan. Normális lelkületű ember ösztönösen nem szégyeniti meg a gyereket a társai előtt, hanem - miközben a hibát is elmondja - valami másért amit egyébként jól csinál a lurkó, meg is dicséri. Ne mondja senki, hogy azért mert lovakkal foglalkoznak mindjárt hótbunkónak is kell lennie az oktatónak. Ha meg végképp úgy látja hogy a gyerek egyáltalán nem ide való, akkor neki kell ezt a szülővel közölnie és kezdeményeznie hogy vigyék el a gyereket.

Sajnos úgy látom, hogy néhány vidéki hozzászóló (én sem vagyok pesti amúgy) tök mindegy hogy miről van szó, vagy kinek van igaza, azonnal elkezd fröcsögni a városi, elkényeztetett, számitógép előtt élő gyerekekről és szüleikről, holott fogalmunk sincs róla hogy az itt emlitett gyerkőc milyen nevelést kapott.

Az apuka türelmét én is csodálom, ha igaz amit irtak, én a fejét rúgtam volna le a tulajdonosnak/oktatónak ha igy gúnyolódik, ha meg túl magas ehhez akkor csak a szemét kapartam volna ki.

Eszembe jut erről egy másik téma, amikor arról volt szó, hogy hogyan lehet elkerülni, segiteni a gyerekkori rémálmokon. Néhány "kemény" szülő azzal példálózott, hogy nem nagy ügy, neki is voltak rémálmai, azok mégis elmúltak és ő mégis felnőtt. Nos, gratulálok az együttérző lelkükhöz, sem az ő helyükben nem szeretnék lenni, sem a gyerekeikében.
Igazi egész hétvégén kitartó topikra talált holdfénytolvaj egy erdélyi falusiturizmus-prospektusban: Anna leveléről jutott eszembe, hogy nemrégiben kaptam egy képet, melyen tisztán kivehető, hogy a Homár kommentezői csak csipájukat nyitogató egyszerű kezdők az ősi szokások…..
Editnél pénteken telt be a pohár, ezért két történetet is küldött, amiből mi most csak az elsőt sütjük el, amelyikben kimenekítette gyermekét egy lovastáborból: A fiamat kellett "kimenteni" egy csömöri lovastáborból, ahol heti 25000 Ft-ért a gyerekek napi négy…..
A Homár már tudja, hogy semmit nem jelent, ha teljesen más névre jön egy felszólítás. Ha a cím egyezik (márpedig azt riktábban bénázza el a posta), akkor ott végre fognak hajtani valamit. Babajaga pont emiatt aggódik, ő ugyanis az Intrumtól kapott egy kedves levelet, pedig nem ő a…..
Kaptunk egy levelet Annától, amiben arra kéri a T. kommentezőket, tanúsítsanak önmérsékletet a nemzeti-vallási-nemi viccelődésben. Konkrétabban az "ősi román szokás" frázisba szeretné, ha vmi távolabbi nemzetet behelyettesítenének. Köszönjük. Eloször is, hadd…..
Maratoni étteremtesztet pöndörített Balázs az Öreghegy Fogadóban tapasztalt drámai állapotokról: Amennyiben érdekel valakit, hogy mit főznek erdésznéből, hogy mi a különbség a bors és a paprika között, hogy miért "faszszopó geci" az, akinek nem felel meg a…..
László mobiltelefonon óhajtott sztrádamatricát vásárolni, és nem számolt azzal, ha a bank sms-ben értesíti, hogy levette a pénzt a számláról, még nem jelenti feltétlenül azt, hogy matricája is van:Szeretném megosztani megszívatásom történetét a tisztelt nagyérdeművel,…..
Baláék Görögországba utaztak az Aeolussal, az iroda azonban sem azért nem tartja magát felelősnek, mert a túlfoglalt apartman helyett egy szarabb helyre küldte őket, sem azért, mert egy nappal hamarabb el kellett indulniuk:Az Aeolusnál idén nyáron befizettünk egy görögországi…..
Angéla 2007.08.28 00:08:49
"Ezt gondolom a BKV azoknak az utasainak szanta, akik az ajtobezarodasuk utan inkabb bekusznak a jarmube, ami ugyebar mar egy masodik utazasnak szamit, es igy komfortosabb jegyet lyukasztani torott/terdig kopott labakkal" - írja Darwin Díj. Ezt bevallom nem értem, az eszköz amúgy…..
Úgy látszik a sutyerákságnak nincs határa, Tibor legalábbis igencsak felkapta a vizet, hogy az őt spammoló telemarketinges még a beszélgetést is rögzítette: Egy vidéki kisvállalkozás középvezetőjeként számtalanszor vagyok kénytelen néha udvariasan, néha  pedig …..