Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alex2000

0 bejegyzést írt és 179 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az RTL elkezdte előkészíteni Stohl András visszatérését. A jelenleg börtönbüntetését töltő színész-műsorvezető valószínűleg nemcsak anyacsatornájánál kap majd fontos feladatot, hanem az új csatornának, az RTL2-nek is az arca lehet, írja a Bors. A jó magaviselet esetén…..
Folytatódik a világváros egy nap alatt sorozatunk. London, Dublin, München, Amszterdam és Lisszabon után most Párizst nézzük meg.Az egyik legjobb város. Amíg nem jártam New Yorkban, el sem tudtam képzelni, hogy lehet valami Párizsnál lenyűgözőbb, vagy szerethetőbb. Azóta persze…..
Időnként kapunk olyan posztot, amiben szerepel kisebb-nagyobb erőszak és ledöbbenek, hogy milyen primitív emberek vannak és még autót is vezetnek. Sajnos az ilyenek általában úgy gondolják (és sokszor jól), hogy elég pénzük meg kapcsolatrendszerük van, így mindent szabad,…..
Alex2000 2011.08.26 10:28:45
Lassan visszaáll a régi rend, visszatértem a nyaralásból. Amiről még fogok majd írni, mert megint jártam egy olyan, nálunk fejlettebb országban, ahol a közlekedési morál hasonlóan rossz vagy helyenként rosszabb, mint nálunk. Az Alikam által megírt szituáció ott is előfordult,…..
Alex2000 2011.08.26 10:25:03
  Amióta forgó jégcsapokat vizionáltam a Nyugati tér lekedveltebb találkapontjára, különösen szíven viselem sorsát. Ezért is hökkentem meg Városjáró bloggerkolléga levelén és képein:   Az elmút hetekben lecsupaszították a Nyugati téri forgóórát. Megposztolnád?…..
autózz! Ez nem parkolóhely! 2011.08.04 08:06:00
Viszonylag gyakran fordulok meg én is ebben a kispesti bevásárlóközpontban és tanúsítom, hogy nem egyedi a posztban szereplő eset. Nemcsak a jobbkéz-szabályt felejtik itt el, hanem parkolásnál is produkálnak érdekes dolgokat. Láttam már a csíkozott gyalogúton és a Jabba által…..
Alex2000 2011.08.11 15:59:53
autózz! Duda, satu, idegbaj 2011.08.06 15:02:00
A mostani posztban szereplő helyszín tényleg elég problémás, mind a közúti, mind a sűrű vasúti forgalom kinőtte ezt az átjárót. A történet nem is teljesen erről szól, de ezek az állapotok hozzájárulnak, hogy a környéken nagy a káosz. Még az is érthető, hogy ettől…..
Alex2000 2011.08.11 15:58:02
Időről-időre kapunk motorosoktól levelet, melyekben leírják, hogy egyes autósok sokszor nem figyelnek oda, nem veszik észre őket. És persze közhely, de egy motorosra nézve egy ilyen helyzet sokkal veszélyesebb. Sokszor a rutinjuknak köszönhetik, hogy nem történik baj, amikor valaki…..
Ilyen, amikor megindul az egymásra mutogatás. Bendegúz meg el kell döntse, fizet vagy nem fizet büntetést, hisz pillanatokon belül megnő a bírság összege, ha túl sokat agyal rajta. Tudja-e bizonyítani vajon, hogy jóhiszeműen járt el és ha tudja is, ér ez valamit egyáltalán vagy…..
Alex2000 2011.07.25 15:15:39
Egy egy olyan összefoglaló, ahol a riporter lányokat csókol meg és embereket beszéltet arról, hogy milyen is ez az elektronikus zenei fesztivál Zamárdiban. Tessék megnézni, tele van vicces jelenetekkel. Egyre jobban és többen nézitek a riportjainak, nagyon köszönjük, jövő héten…..
Alex2000 2011.07.11 14:41:35
Pár napja is Szeged szerepelt, megvallom, egyik kedvencem. Azon túl, hogy kedves, szép város, nekem élhetőbbnek tűnik Budapestnél. A fővároshoz képest sokkal jobban fejlesztik a tömegközlekedést. Kerékpárút is aránylag jóval több áll rendelkezésre és tényleg sokan járnak…..
nejlon A legnagyobb faépítmény 2011.05.18 08:15:00
A spanyoloknál, Sevillában épült ez a világ legnagyobb fából készült építménye. Az ára is nagy volt kb. 90 millió euró. Nagyobb mint Noé bárkája volt...                              ..
Hosszú leírás helyett videós bemutató következik, "hogyan kell sávot váltani" témában. Zsolt nem fűzött hozzá sokat, jól látszik a lényeg. A figyelmetlenség kategóriáját jócskán kimeríti a furgonos, tényleg jó reflexei lehettek a Skodásnak. Az már más…..
Lisa Edelstein, a House-ban Cuddy-t alakító színésznő alaposan megfontolta a sorozatot gyártó Universal új ajánlatát, aminek nagyjából az volt a lényege, hogy az eddigi 175 000 dollár per epizódos fizetését csökkentik, ráadásul kevesebb időt is fog a képernyőn tölteni (ha…..
Sokkolva vagyunk így kedd reggel: átvágja a testvérpár Alekoszt, írja a Blikk. A villa két szőke menyasszonyjelöltjének esze ágában sincs hozzámenni az okostojáshoz, csupán a hírnév kedvéért vállalkoztak arra, hogy beköltöznek a luxusbörtönbe. Ráadásul Beatrix még…..
Alex2000 2011.05.17 15:01:38
autózz! Műszaki vizsga fóliával 2011.05.13 08:16:00
A nyárias napok beköszöntével én is elgondolkodtam, hogy fóliáztatom autóm hátsó üvegeit (csak legálisan:)). Viszont elbizonytalanít, hogy a hatósági emberek, a rendőrök és az autószerelők vajon kellően tudják-e, mi legális és mi nem az. Azt tudom, hogy műbizonylat kell…..
Sziasztok!  Sokszor van szó a hálapénzről itt a blogon is. Én a magam részéről nem igazán érzem kötelességemnek, hogy minden egyes orvoslátogatás alkalmával adjak. Igazából akkor szoktam, ha tényleg meg vagyok elégedve az orvossal, azaz a hálámat szeretném…..
  Kajtár Bernadett, művésznevén Bonnie Singer azért adta a fejét a pornózásra, mert nem jött be neki az X-faktor, de énekes akar lenni. Úgy gondolja ha a felnőtt filmekben ismertté válik, egy idő után zenei pályája is beindul. Pierre Woodman avatta pornóssá, Bernadett…..
 Az NMHH ma délután egykor sajtótájékoztatón jelenti be, hogy milyen eredménnyel zárult a Való világ 4 elleni vizsgálat, ami azért meglepő, mert úgy tudjuk, hogy az esetleges bírságokról az RTL Klub is csak a sajtóból értesül majd. Merthogy őket nem értesítették.Úgy…..
Zerko a tegnapi bilincses biciklis posztra reagálva írta le saját történetét. Csak remélhetjük, hogy üres fenyegetőzésről van szó, de amióta az eset történt, a barátnője és ő sem tud nyugodtan aludni. Én futár vagyok (furgonnal). Voltam már motoros futár és biomechanikusan…..
Alex2000 2011.05.10 11:00:24
Az alábbi kedves történetet Pál a postoló nevű rendszeres kommentelőnk küldte, aki összeakadt egy eszetlen bringással. Szerencsére vér nem folyt sokak bánatára, de azért egy jó anyázás és zsidózás található a párbeszédben. Előrebocsátom, nem szeretem a hangulatkeltő…..
Már többször olvashattatok itt olyat, amikor a lerobbant autót a többiek hangos ordibálással és dudaszóval próbáltak eltávolítani az útról, sikertelenül. Gábor segíteni próbált egy szerencsétlenül járt autóstársának, de egy ismerős arc tulajdonosa még azért is beszólt…..
Alex2000 2011.05.09 10:30:25
@Kulics: a magad nevedben beszéljél. Soha nem viselkedtem, és nem viselkednék így ilyen helyzetben. De legalább tudjuk, hogy te igen. Aki vetkőzik - akármilyen színésznő - a szememben egy feltűnésre vágyó ribanc. Ennyi.
Az ultraortodox haszid zsidók New York-i lapja, a Brooklynban szerkesztett Der Tzitung (más átírásban: Der Zeitung) című napilap addig kozmetikázta az Oszama-hadműveletet élőben követő Obama-kabinet elhíresült fehér házi fotóját, hogy Hillary Clinton külügyminiszter, valamint az…..
Alex2000 2011.05.09 10:24:51
Lelkileg se nagyon tudtam felkészülve: az ebéd utáni kajakómában kaptunk egy telefont az Autóvadász munkatársától, Vezda Lacitól, hogy a BRFK GBEO nyomozói és az NNI munkatársai autótolvajokat fogtak a Népszigeten, ott egy csomó lopott autó, meg a műhely, meg akarjuk-e nézni.…..
Alex2000 2011.05.06 11:54:53