Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vupo

0 bejegyzést írt és 82 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kezdem unni. Komolyan. Olyan, mint egy iszonyúan silány ponyva, olvassa az ember, mert éppen nincs más, a nyelvezete prezidenciális és a története is átlátható az első három mondat elolvasása után, szóval szellemi izgalom nulla, akkor meg minek? Gyurcsány találta…..
vupo 2011.04.16 19:52:56
@Állományjavító: Ja, Töröcskei István jó elvtársunkat már 2010 április 28-án beválasztották a MOL FB-be :) Hatalmas lenyúlás készül nemzeti érdekre hivatkozva :)
"Nemzeti imádságunk közös éneklése kifejezi, hogy nem felejtjük el: Magyarországot, szeretett hazánkat, a magyar választókat képviseljük, párthovatartozástól függetlenül. Továbbá erőt ad az aznapi munkához és kifejezi alázatunkat a munka és az általunk képviselt…..
vupo 2011.02.12 10:35:00
Örülünk, Vincent? 97% 2011.02.02 16:47:00
vupo 2011.02.02 19:17:40
@Malachi:
ja, én megelégednék egy alkotmányos rend elleni összeesküvés váddal
A Szkeptikus Társaság Közhasznú Egyesület is csatlakozott ahhoz a világméretű akcióhoz, amely a homeopátiáról kívánja lerántani a leplet. A “10:23 Homeopátia - Nincs benne semmi” kampányt a brit Merseyside Szkeptikus Társaság indította útjára 2010-ben. A…..
  Alulírottak, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Pécsi Tudományegyetem Esztétika, valamint a Károli Gáspár Református Egyetem Szabadbölcsészet tanszékeinek vezetői ezúton szeretnénk kifejezni aggodalmunkat és ellenérzésünket a jelentős filozófusokat,…..
vupo 2011.01.20 22:29:33
@mavo:
"ha ez nem fake"
sajnos, jotundertől kitelik :)
- "Te rezső, hagyjátok már békén azt a szegény öregembert" :)
vupo 2011.01.20 22:37:05
@Vitéz Kőbányai Világos:
képletesen értettem, és arra gondoltam, hogy vannak dolgok amiknek megléte fel se tűnik, de hiányuknál kínzó légszomja támad az embernek. Orbán mennél jobban építgeti a sajátos democsokráciáját, annál jobban rádöbbenti az embereket, hogy a demokratikus államberendezkedés a maga sajtószabadságával, vagyon és jogbiztonsággal stb... az egy értékes valami és ennek következtében lesznek új szereplők a politika színpadán, ki nem akarnak fuldokolni, hogy fejezzem képes beszédemn
vupo 2011.01.20 22:54:08
@Vitéz Kőbányai Világos:
ahogy néhai Antall nevű kegyelmes úr mondta: valakinek el kell vinni a balhét, érdekes felállás lenne, ha felelős miniszterelnöknek, esetünkben a capo di tutti capinak nem lenne ahhoz köze, hogy a samesz kápok mit csinálnak.
Abban igazad van, hogy én nem tudhatom, hogy mennyire van köze neki az ad hoc jogalkotáshoz, az 1 tucatnyi csókos lexhez, médiatörvényhez, a kontrollmechanizmusok kiiktatásához stb, de hogy van köze, az tutti :-)
 Au début des années 1950, les populistes sont devenus des alliés du Parti communiste. C’est pourquoi Viktor Orban a dit que lui et le Fidesz étaient « les enfants de parents divorcés », les communistes et les populistes.  "Az ötvenes évek elején a…..
Alulírottak [tetszőleges szám, ameddig el tudunk számolni, a lényeg, hogy ne annyi legyen, mint ahányan aláírták, ha például 34-en írták alá, akkor írjunk 25-öt]-en, mint akik az ország jelenéért és jövőjéért feltétlen felelősséget érzünk, tűrhetetlennek tartjuk, hogy…..
vupo 2011.01.17 16:19:27
@XPS:
vox populi vox dei
"Várjuk a megígért magyar bankot (biztosítót, szolgáltatót)"
Önök követelik, mi elébe megyünk a követelésüknek :)
Ezúton tájékoztatjuk bloggertársainkat, hogy új szolgáltatással bővül az Örülünk, Vincent Zrt. tevékenysége! Nincsenek milliói büntetésre? Szabadon akar blogolni? Nem szereti a Médiatanácsot? Ötös számúnál későbbi a pártkönyve?  Ha olcsó…..
Örülünk, Vincent? Dereng 2011.01.14 13:26:00
-Mester, adj tanácsot, hogyan válhatnék én jó bloggerré?-Jó posztok írásával.-Na igen, de hogyan tehetnék szert a képességre, hogy jó posztokat írjak?-Sok-sok rossz poszt megírásán keresztül.  ..
A Vincent blog köszönti hazánk EU elnökségét, abból az alkalomból, hogy párját ritkító félév előtt állunk!   Az Elnökségbe. Merre?..
vupo 2011.01.04 11:35:42
Attól tartok, hogy Don Vittorio DiMaggionak nagyszerű alkalmat teremt az elnökség, hogy mocskos elképzeléseit átültesse a gyakorlatba. Szvsz a balkáni lótolvaj elnökségével sakkban tartja az Eu.
www.faz.net/s/RubFC06D389EE76479E9E76425072B196C3/Doc~EABD6828F290A4DE7856629570EBAC674~ATpl~Ecommon~Scontent.html
Mondjuk a cikknek vannak kitételei, amik kiakasztanak, de aggódása az elnökség sikeréért elgondolkodtatott.
BTW, oszt ha ez a Herr Hefty megkapja egykor majd a tiszti kiskeresztet, legalább tudni fogom, hogy miért kapta a népek barátsága elmélyitésén kívül :-)
Már megint nem tartom egy ígéretemet: a szaknyelvek ekézését jövő héten folytatom (ha esmég közbe nem jön valami). Most ugyanis új év van, és ha újév, akkor újévi beszéd, amit hagyományosan a köztársasági elnök tart. Tudjuk: nem akármilyen köztársasági elnökünk van,…..
vupo 2011.01.01 14:58:25
vupo 2011.01.01 18:29:02
@Zigomer Trubahin:
határozottan burlesk, I. Plebejus környezetével határozottan el tudja szórakoztatni nemzetét, mert volt ugye elöször ez a változat:
www.168ora.hu/itthon/boduletes-h ... 67140.html

aztán itt van ez a változat, amit érdemes lementeni:
webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:8AaAHqKc6UQJ:www.keh.hu/index.php%3Fsubmenu%3Darticles%26cat%3D22%26id%3D573%26details%3D1+http://www.keh.hu/index.php%3Fsubmenu%3Darticles%26cat%3D22%26id%3D573%26details%3D1&cd=1&hl=hu&ct=clnk&gl=hu&client=firefox-a

Isten, áldd meg a magyart! Jó kedvvel, bőséggel!

és attól tartok, hogy a KEH honlapon szereplő mostani változat se a végleges

Isten, áldd meg a magyart, jó kedvvel, bőséggel!
-Teo bácsi, jajj, de jó, hogy megérkeztetek, már kezdtem aggódni! Már vette is a nagy levegőt a kollégája, de az öreg leintette, haggyad, gyerek még, majd megtanulja. Jó dolog az, ha az ember tizenéves suttyóként (Mi az a kezedben? Borotva??? Minek? Kinyitod az ajtót-ablakot és a…..
A nagyobbik fiam kikéri magának, ha amerikainak titulálom, és sanda szemmel nézi, ahogy az öccse a hirdetéseket bújja, hogy találjon a spanyol tengerparton egy kiskocsmát, amit meg tudna venni. Nem tudja máshol elképzelni az életét, mint itthon. Tizennyolc évesen kapta magát, beadta…..
 "Mindazoknak a „poszt-politikusoknak”, akik a túlélés és az élrekerülés lehetőségét az utolsó percig támogatásban vélik megtalálni, be kell látniuk: ha elszalasztják az időben lépés lehetőségét, sorsuk végletesen összekapcsolódik a ciklus…..
"Az EU nem fogja büntetni Magyarországot a nyugdíjrendszer megváltoztatása miatt" - közölte Matolcsy György, Európa második leggyengébb pénzügyminisztere kedden Brüsszelben.Hogy miért? Matolcsy erre is magyarázattal szolgált:Az EU-országok…..
vupo 2010.12.28 15:22:58
@Wolff:
ja, nagyon úgy tűnik:
www.nepszava.hu/articles/article.php?id=378770&referer_id=ezt_beszelik
és én nagyon remélem, hogy a strasbourgi itélet után
ki a bűnös, megkérdjük, aztán felőlem ültethetünk virágot, hogy szeressük és megértsük az egész világot...
más
Ügyes ez a Peti gyerek, ha rajtam múlna, én biza 2001. IX. 11-től vizsgálnám, hogy miért szaladt el úgy a költségvetés.
Ezt eredetileg hozzászólásnaxántam A Heti Válasz és a krokodilok cikkünk vitájába, csak kezdett túl hosszúra nyúlni, és én még mindig csak írtam... Jó Tündér bukkant erre a hírre: "A Költségvetési Tanács segédkezett az előző kormány csalásaihoz — állítja…..
Édes gyermekük, ők hozták a világra. Nem, nem a kormány terjeszette be, hanem az alábbi képviselők magánidítványa: Dr. Cser-Plakovics András, Fejér megye 1.vk.   Rogán Antal, Budapest 7.vk.   Menczer Erzsébet, Budapest 3.vk.   Hogy ők valójában csak a nevüket…..
Örülünk, Vincent? Nevet? 2010.12.24 01:30:00
A kormány azt tervezi, hogy Liszt Ferenc repülőtérre nevezik át a Ferihegyi repülőteret - értesült az MTV Híradója. A kedd esti Híradóban elhangzott, hogy információik szerint a kabinet már tárgyalt is a kérdésről, de mivel a magyar állam csak kisebbségi tulajdonosa a…..
Viseld magad rendesen, legyél szófogadó, mert ott neked csak jót tanítanak! Ezzel engedett el engem az én négy osztályt végzett, írni-olvasni is alig tudó nagyanyám az iskolába. Tanulatlan volt, de nem buta, ebben is majdnem igaza volt neki, de csak majdnem. Abban a kisvilágban,…..
  Évet értékel szerkesztőségünk. Nem egy közösen megfogalmazott cikkben tesszük ezt (eltérő nézeteink, felfogásunk miatt ez nehezen is menne), hanem együttes posztokban, amelyekben minden évértékelésre kapható szerzőtársunk elmondja a maga véleményét a 2010-es évről,…..
 Orbán: szabadabb lesz az új médiarendszer.  Európai az új médiarendszerről szóló szabályozás - jelentette ki a miniszterelnök Bécsben.A kormányfő elmondta, alaposan tanulmányozta a szabályozást, és szerinte annak nincs egy főbb paragrafusa sem, amely ne szerepelne…..
vupo 2010.12.22 20:54:09
@Q-in-Law:
frászt, minimum idegenszivűgenetikailagdetermináltjudeobolsevistaproliplutokratakompradorbourgeoisie
vupo 2010.12.22 20:58:45
@sajtohuba:
ja, minden hülye részeg az én kezemet tapossa
Szenzációs dokumentumról kapott hírt a Vincent külföldi tudósítója. Alig néhány héttel hazánk soros EU elnöksége előtt, most valamennyi hírportált megelőzve adjuk közre az IDC üléséről kiszivárgott információkat:Fidesz: jogtiprás MagyarországonA magyarországi…..
 Pálinkás József, a Magyar Tudományos Akadémia elnöke beszédet mondott a Parlament felsőházi termében, a Gábor Dénes-díj átadásán. Sehol nem láttam nyomát a magyar sajtóban, az MTA honlapján kívül. Szerintem ez egy fontos beszéd, és szeretném ha többen elolvasnák.…..
vupo 2010.12.18 13:25:26
@jotunder:
Igen. 2007-ben minősíthetetlen módon küldték el nyugdíjba az OITI éléről.
vupo 2010.12.19 14:50:02
@jotunder:
1. Nem, ezt Molnár követte el.
2. Az OITI -ban gyógyítás, oktatás mellett kutatások is folytak, amiknek komolyságát szavatolta Nyáry doktor személyisége. (lásd publikációkat, szakmai életrajzát) Ezt tiporta el a politika, felszámoltak egy műhelyt a sajátos magyar észjárás nagyobb dicsőségére. A politika úgy gondolta, hogy erre nincs szükség és kinevezett az OITI élére egy szülész-nőgyógyász szakorvosi képzettséggel rendelkező -nem zárom ki, hogy esetleg kiváló- kórházi vezetőt:
www.oiti.hu/Orvos.aspx?Azonosito=50&MN=OitiMenu1Almenu3&LN=Hungarian
3. Ja, múlt hónap végefelé olvastam valahol valami olyasmit, hogy a Schrödinger Intézet a Wien Uni kereteiben fog müködni, de az egyetem szűkreszabott költségvetése miatt ezt egyedül nem tudja fedezni és ezért 3 oldalú tárgyalások kezdődtek: egyetem-intézet-minisztérium.