Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bamba Barack

0 bejegyzést írt és 158 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zsombibácsi szegény valahogy teljes aszinkronban van kiszemelt szolgáltatójával, a UPC-vel: bármit is állít határozottan, a cég makacsul ragaszkodik az ellenkezőjét. A fura felállásból fakadóan például csak modemet vittek neki, hiába jelezte, hogy először madzag kéne, mert nála ugyan nincs kiépítve…..
Bamba Barack 2017.06.24 15:09:30
Olvasónk szerint túlélésre hajt, és a folyamatos túlóráztatás és a nyugdíjasok visszahívásának ellenére is erősen vesztésre áll a kézbesítési feladatokkal való küzdelemben a Posta a IV. kerületben. Kedves Homár! Budapest IV. kerületében, Káposztásmegyeren arra figyeltünk fel, hogy hetek óta…..
1994 decemberében születtem, így szerencsére még most sem vagyok öreg, de azért azt már kis túlzással ki lehet jelenteni, hogy úgy-ahogy felnőttem. A gyerekkoromat legalábbis már mindenképpen magam mögött hagytam. Tudjátok, vannak azok a filmélmények, amelyek gyakorlatilag egyidősek az…..
Subba Czukor: Dr. Professzer Cicus 2015.07.12 10:30:52
A macskák mindenre jók B) ..
Bamba Barack 2015.07.12 20:05:22
Azt mondják, egy ártatlan kis piercinggel indul, aztán az embert könnyen elkapja a gépszíj, és jönnek a tetoválások is. Van aki a sebészeti beavatkozásoktól sem retten vissza, és különböző implantátumokat helyeztet el arcbőre alá...
Gyulát igen komoly akadálypályán hajtotta végig  a Telekom azért, hogy visszaszerezze a régi telefonszámát. Aztán az út végén tudjátok mi várta? Ühüm, egy nagy fityisz.  Kedves Homár! Szeretném közkincsé tenni a T-Mobillal esett kalandomat. Különösebben nagy…..
Az ember azt gondolná, hogy egy állatmenhely boldog, ha örökbefogadási szándékkal tér be hozzájuk valaki, ha meg még 6 kiló kutyakaját is cígöl magával, akkor egyenesen az Örömódát tolja le neki a teljes személyzet két szólamban - de nem. Azért reméljük végül minden…..
Én ilyen szomorú bakancsfotót még nem láttam. Pláne, hogy a kis hülye fogpiszkálóval kitámasztott talp egy Vibram, ami a világ első, kifejezetten hegymászásra kifejlesztett vulkanizált talpa a megbízhatóság és a hosszú élettartam ígéretével. Persze, lehet, hogy ez a…..
Subba Ezalatt Bécsben 2014.10.23 11:53:19
:( Köszi Tincsi úr!..
Bamba Barack 2014.10.23 12:31:46
Kihasználva az utolsó őszi napsugarak langyos melegét Baróti Sanyika kiment az erdőbe sportolni   ..
Bamba Barack 2014.10.05 08:33:41
@Benedek_Úr: no meg kb 5 fekvőtámasz után .... :)))
Hány Medusa logo van a lakásban? ..
Ismét egy eladó mesél arról, hogy milyen a kassza vagy épp a pult mögött állni. Ha nincs is mindenben igaza, - hiszen arról aztán egyáltalán nem a vevő tehet, ha őt az első napján lehetetlen küldetésként beteszik kasszázni -, de elég szemléletes képet fest a néha varacskos…..
Bamba Barack 2014.09.19 20:43:10
@amsz: jó lenne erről a hülye szövegről leszokni....attól ,hogy a pénzét a vásárlóktól kapja még nem jogosítja fel a vevőt arra ,hogy úgy kezelje az eladót mint egy szardarabot....rendkívül utálom ezt a hozzáállást...a váltópénzről meg annyit ,hogy elég degenerált dolog nagy címlettel fizetni kisebb tételt.én mindig felmérem ,hogy hova megyek vásárolni és igyekszem ahhoz mérten a pénzt adni = nem fizetek 200 forintos tételt 20 ezressel.....aki meg jön a váltópénzes dologgal ,tutira ő fizeti ki a 69 forintos müzli szeletet 20 ezressel,csak mert ő a vevő,a császár akinek a seggét is ki kell nyalni...biztos sosem lennék eladó,nem bírnám a sok idiótát.
A minap egy amerikai oldalon találkoztam egy ehhez hasonló egészséges muffin recepttel, amihez alig kell liszt, semmi tojás, és a háromnegyede gyümölcsből van. Teljesen fellelkesültem, mert imádom az édességet, de az ember azért ott spórol a kalóriákon, ahol tud, ugye.Pár órával később,…..
Kertkonyha Gombás rétes 2014.09.02 06:00:00
Ropogós kívül, puha belül, mindehhez egy isteni ízvilág...Mondja valaki ezután, hogy csak az almás meg a túrós rétes a rétes! :)Szervírozzuk ezt az ünnepi fogást salátával, savanyúsággal, és a siker garantált!  Hozzávalók két rúdhoz: 500 g gomba 1 hagyma ½ + ½…..
Ha már az elején kitalálják, hogy felveszik a kórházba, lévén a 230/110-es vérnyomását is le kell szorítani, akkor felvihették volna délelőtt az osztályra, ahol nem kell 50 beteg között, kint a folyosón feküdni, megalázva, mint egy rongycsomó! Tisztelt Praxis Blog!   A…..
Bamba Barack 2014.08.23 23:22:14
@dani27bpbp: Fene tudja én mint újpesti lakos ( bm-es honvédos családtag hiányában) örültem ,hogy pár éve odakerültem mikor eltört a bokám.Egyébként Állami egészségügyi központ a kórház neve ha jól tudom,így nem csak honvédségi dolgozók illetve családtagjaik jogosultak oda menni.
  János valószínűleg Tescóban dolgozik, vagy valami ilyesmiben. Ő a frusztrált eladó a sorok között, aki már pályamódosításon töri a fejét a civilizálatlan és vandál vevők hada miatt. János, a barátságos, udvarias vevők nevében kérlek, tarts ki! Ne engedd, hogy pár…..
Bamba Barack 2014.08.08 11:12:11
@ColT: jó de azért ne essünk már át a ló túlsó oldalára csak mert a vevőből él...ilyen alapon akkor a vevő bármit megtehetne? ugyanmár..eladó biztos nem lennék, a sok degenerált vevő miatt.
Omega. Remélem hamar fent lesz valahol a felkészítő táborban felvett anyag is, nagyon zsibbaszt B) ..
Subba Napod: Sonkás poff 2014.05.05 14:19:46
Petitől szeretettel. ..
Véletlenül letrollozta a Homár kommentelőit a Cink, amikor ezt az összefirkált plakátot így vezette fel: Tökre a szemem előtt van az átlagos T. Homár kommentelő, akinél éppen megint elment a hipernet, vöröslő fejjel lemegy kiszellőztetni a fejét, és meglátja a fenti…..
Remélhetőleg idén már nem lesz több hőségriadó, de ha mégis, akkor tudják, hogy biztos nem a peronon osztják pályaudvarokon az ingyenvizet: Szeretném megosztani veletek ma reggeli tapasztalatomat, amit a miskolci Tiszai pu-n szereztem. Hőségriadó okán a MÁV gondoskodik ingyen…..