Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gabor970 (törölt)

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Az interneten olvasva jutottam el az Önök honlapjára. Ez adta számomra talán az utolsó esélyt a segítség kérésre.2004-ben vettünk fel ingatlanfedezetű lakáshitelt, amikor házat vásároltunk gyerekemnek, de sajnos a hitelt csak úgy adta meg a bank, hogy a megvásárolandó és…..
  Na jó, nem mindenki, de én például igen. Egyébként nem vettem volna egy erősen durva válságévben egy olyan autót, amire praktikus szemszögből nézve az égvilágon semmi szükségem nincs. Mercedes–Benz 280 SLC, 1975. Noooormális? Vélemények azonos című…..
Tabáni István lett Magyarország második Csillaga, így nagybetűvel, mert ugye a tehetségkutatót, amin elindult így hívják. A 31 éves budapesti teremőr (a Hopp Ferenc Kelet-Ázsiai Múzeumban dolgozik) annak ellenére (vagy éppen azért, ki tudja) végzett az első helyet, hogy a…..
Családunkban régi hagyomány a halottak napi dunántúli turné. A közvetlen ősök meglátogatása a Győr-Szombathely tengely mentén esedékes, a hosszú útra általában tesztautót viszek, mert egyébként igen ritkán járok országot, és így legalább lesz fogalmam a kicsit hosszabb…..
 Megint itt az ideje, hogy vegyek valami vackot kétszázért. Épp ki se hevertük a Subarus bukót - ott 800 ezerbe került az autó eladása - amit egyébként az új tulajdonos totálkárra tört azóta. Ő köszöni jól van. Így néz ki, tessék, ha ilyet akarnak csinálni, a sztrádán…..
Nem hiszek a hibátlan 400 000 kilométert futott autóban. Sőt, nem hiszek a 200 ezresben sem. Szinte minden – saját autóinkkal foglalkozó blogposzt – kommentelői között feltűnnek a most vettem olaszban egy kilenc éves 320d-t, hibátlan és a kilenc éves B Vectrával járok…..
Gabor970 (törölt) 2009.10.11 19:05:26
@Köcsögnepper: fiatal házasok, két kisgyerekkel jöttek megvenni. Nem valószínű, hogy csak egy hétre bérautó helyett kellene nekik. Jött nepper is a kocsiért, neki rögtön mondtam, hogy csak magánszemélynek adom a garanciát. A többi részletet a nepperrel kapcsolatban inkább nem mondom.....
Gabor970 (törölt) 2009.10.11 22:20:54
@Ratnet: elárulom, ismerek ilyent :-) Testvérem a 10 éves, 200.000-et futott switjét ma is casco mellett használja, és ha nem is szakszervízbe, de a város legjobb privát szervízébe viszi. Neki nagyon fontos a rendelkezésre állás, és nem fog új autót venni, amíg a jelenlegi ésszerű költségek mellett karbantartható. Egy 1.3-as swifthez filléres az alkatrész, és a szervízköltségek sem magasak, hiszen egyszerű a szervízelés.
Emlékeznek még tán, nem is olyan régen történt, hogy ellopták Robertó Honda CR-V-jét a házuk előtt, korán reggel, a térfigyelő kamera alól. Nincs is ebben semmi különös, Budapesten reggelente többen is ébrednek úgy, hogy aznap nem autóval indulnak a munkahelyükre, bár ekkor…..
Totalbike hírek Honda csillagmotor 2009.03.17 14:03:00
Russell Sutton nem megy a hülyeségért a szomszédba: kilenc darab Honda XR600 blokkot alapul véve épít csillagmotort. A blokk 7893 köbcentis, a hathengeres Holden Commodore dugattyúit használja fel, a furat és löket aránya 96,5 x 120 milliméter. Nissan olajpumpa biztosítja a kenőanyag…..
Gabor970 (törölt) 2009.03.18 19:50:47
Na ki mondta ezt a hülyeséget? Hát persze, hogy a Peta, a már-már teljesen nevetségessé váló állatvédő szervezet, amelynek egyre elmebajosabb megmozdulásai és kampányai miatt lassan már maguk az állatok kénytelenek elnézést kérni. A kampányaiban a hollywoodi sztárokat szép…..
Azzal mindenki tisztában volt a Kiválasztott nevű szórakoztató gagyiműsor bemutatója előtt, hogy azért az egész országot nem lehet ezzel a kanálhajlítgatós trükkel haknizó faszival megvezetni. Éppen ezért reméljük, hogy aki mégis leült a képernyők elé (és volt belőle…..
Világrekord! Nem sűrűn mondhatunk ilyent, de látatlanban biztos, hogy a badacsonyi Kapri Ház házinénijén kívül még soha senki nem akart szálláspénzt fizettetni egy meg nem született, ötödik hónapban lévő magzattal. B. prenatálisan borzongató levele alant. Olaszországi…..