Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SaskiA

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Couchsurfing Inc. néhány hónapja újradizájnolta a couchsurfing.org oldalt, azért, hogy még használhatóbbá és szebbé tegyék az oldalt. Egy szolgáltatás esetében egy honlap újraépítése, funkciók törlése vagy újak alkotása azért születik meg, hogy a felhasználóknak legyen…..
A hazai lakáspiac helyzetét már régóta a megosztottság jellemzi. Budapest egyes részein, a nagyobb, munkával kecsegtető városokban és környékükön már egy ideje éledezik, sőt élénkül is a piac, mind az árak, mind az adásvételek számát tekintve, az ország bizonyos részei…..
SaskiA 2014.07.03 17:25:51
@Ruzsik Dezső: Igen sok túlzás van ebbe a szövegbe például : "Marina Part is jó célpont lehet a pénzes oroszok számára. Körös körül csak új házak, tornyok mindenütt." Épp egy hete sincs hogy voltam ott és nagyon jól belehet gyalogolni a Dunapláza mellett de ami jobb olalon van az lepukkadt csónakház kritikán aluli. Az tény Buda drágább volt mindig is mint Pest ,de kiadni Pestet lehet minden ott van. Buda inkább lakni jó ha valaki meg bírja fizetni . Na meg ahogy ön is mondja ki is kell jó áron szállni az sem egyszerű na meg mennyi idő alatt ? Meg nehéz hogy kitermelje a bérleti díjat. Szerintem Pest a legjobb kiadni és Nagykörúton belül legyen. Az a határ....