Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nick-probieren

0 bejegyzést írt és 241 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fotók: National Geographic „Nem tudom, miért, de ösztönösen úgy éreztem: ha Picasso, akkor nekünk Antonio Banderas kell. Azt persze tudtam, hogy Antonio is Málagán született, ahogy Picasso is, de azt már nem, hogy ezért világ életében rengeteget is foglalkozott Picassóval, és mindig is el szerette…..
nick-probieren 2018.04.10 12:48:18
@encir: hát igen, külsőre jobb lett volna az biztos... static.keptelenseg.hu/p/9e563fd86e0e512019391a9bbfd70ed1.jpg
Volt tegnap egy Demcsák-Szanyi beszélgetés az ATV reggeli műsorában, ez itt: Nehéz nem észrevenni, hogy a műsorvezető izé, nem túl összeszedett, összevissza beszél, a kérdéseket nem tudja feltenni, a súgógépről sem tud olvasni, a hangja galuskás, bizonytalan.  Az ATV vezetőségének sem tetszett,…..
A hazai strandok megnyitásával ismét felmerül az állandó kérdés: vajon milyen fertőzésektől kell tartanunk a strandokon? Vajon megfertőződhetünk-e nemi betegségekkel úszás közben? Posztunkban ezekre a kérdésekre adunk választ. Köztudott tény, hogy a strandokon, uszodákban…..
Ha Alex Gansa producer valamit kitalál az amerikai elnöki hivatallal kapcsolatban, arra érdemes odafigyelni. 2001-ben, amikor a 24-et készítette éppen, megjósolta, hogy fekete demokrata elnökjelöltje lesz az USA-nak - akkor, amikor Obama még csak egy szenátor volt Illinois-ból. Később a demokrata…..
nick-probieren 2016.06.11 10:51:33
Emberek! A MARS 76 KILOMÉTERRE LESZ A FÖLDTŐL! Mind meghalunk, tessék elővenni a bakancslistát, és rohamléptekben kipipálni mindent, a bungee jumpingtól a vegán étkezésig! A bakit Paeonia vette észre a Facebookon, ahol a Chemtrail-csoportba (hova máshova) posztolták. A legjobb a bemondó feje, ahogy…..
Az ötödik, berlini kanyar után hazaköltözik a Homeland, pontosabban New Yorkba, és az elnökválasztás alatt játszódó történettel hozza majd a frászt sokakra ősszel. Az évad, nyilatkozta Alex Gansa, a sorozat showrunnerje a választás és a beiktatás napja között játszódik, egy olyan érdekfeszítő…..
Halle Berry sci-fi-sorozata a TV2 kábelcsatornájára jön március 1-jén. Ez az a sorozat, amiben Berry egy 13 hónapos űrbéli küldetésből terhesen jön haza a férjéhez, aki egy robotgyereket nevelget. Mert ez egy ilyen sci-fi lesz. Vannak jó pillanatai, de világmegváltást ne tessék…..
nick-probieren 2016.02.17 12:29:44
A Novák Előd által nyilvánosságra hozott Alaptörvény-módosítás valóban elég szélesre szabná azon esetek körét, amikor a Kormány terrorvészhelyzetet vezethet be...
nick-probieren 2016.02.10 16:28:02
Bizony, az AMC a comment:comnak adta csak oda ezt az immáron magyarul is beszélő extra tartalmat, egy Flight 426 című websorozatot amit a The Walking Dead epizódjai alatt sugároztak eddig és sugároznak jövő héttől tovább (mármint az USA-ban) , és egy repülőn játszódik, a zombijárvány kitörésekor. A…..
Igen, a magyar sajtóban azt hiszem egyedülálló módon így kommentálta a TV2 programigazgatójának kirúgását a Faktor.hu, az az online lap amit javarészt egykori TV2-s alkalmazottak gründoltak, és az György Bence az ügyvezetője (nem a főszerkesztője), aki a most kirúgott Shadia Nugud előtt volt a…..
Pénzátadások hiúsultak meg, találkozók maradtak el, behavazott államtitkárokat kevertek össze. Akár 710 milliárd forintnyi vidékfejlesztési támogatás sorsa is veszélybe kerülhet, mivel a váratlanul lecsapó havazás miatt jónéhány, a források elosztását befolyásoló…..
nick-probieren 2016.01.05 09:17:04
Véget ért a hosszú várakozás: itt a vadonatúj Marvel-univerzum! Ugyan a Secret Wars még javában zajlik, az új világ (nem Újvilág, sajnos…) megszületése nem várhatott tovább, így már el is indult pár azokból a teljesen új vagy újrainduló sorozatokból, amelyeknek a címeit folyamatosan fedik fel…..
Olvasónknak abban nincs igaza, hogy a Miskolc Pláza az egyetlen bevásárlóközpont, ahol fizetni kell a mosdó használatáért, mert rögtön ott van pl. a fehérvári Alba Pláza is, de valóban nem gyakori. Hogy jogszerű vagy nem pénzt kérni a pisiért ilyen helyen, azt nem tudjuk.…..
Kedves barátaim az Úrban,  tombol a nyár és az uborkaszezon, úgyhogy eget rengető újdonságokról nem tudok beszámolni. Szerencsére azért az ekönyvesboltokat nem érinti a vasárnapi zárvatartás, sőt igyekszenek néminemű akciózással életben tartani az üzletmenetet. Kicsit…..
comment:com Megint lesz Kacsamesék 2015.02.26 16:19:37
A Netflix jobban szeretne nyitni a fiatalabb nézői felé, ennek köszönhetően olyan klasszikus animációs sorozatok kapnak rebootot, mint az Inspector Gadget, a Care Bears, Danger Mouse, a Magic Shool Bus és a Popples, ráadásul exkluzív szerződést kaptak a DreamWorks animációs…..
Szokásosan vicces promó, Vályi Pista, macskák lassított felvételben - engem megvettek. Kilóra.  (Kénytelen vagyok javítani, mert ösmerem a kommentelőket, szóval) - nekem kurvára bejön. Az első adás holnap lesz 16:00-tól a Spektrumon.  ..
nick-probieren 2014.11.28 13:54:03
Mindannyian szerettük a Black Sails első évadát (Sixx pilotkritikája itt, a mi évadkritikánk meg itt), ezért is annyira örömteli hír, hogy januárt 10-től Fekete vitorlák címmel itthon is látható lesz a Paramount csatornán. A Starz kalózsorozatát annyira jól nézték az év…..
Mottó: „Gazdagságot zabált, most aztán kihányja, testéből az Isten újra kihajtja. Vipera mérge volt, mit magába szívott, és ami megöli, kígyó fullánkja lesz. Nem nézhet vidáman olajpatakokra, sem a tejjel-mézzel tele folyamokra. Visszaadja, amit nyert, nincsen örömére, s mit…..
nick-probieren 2014.11.21 14:16:13
@konyvKodR: vagy ugyanaz az ebook-tördelő cég...
Hosszú hétvége van, belefér. ..
Óriás hír hozta lázba a Lost-rajongókat a széria indulásának 10. évfordulóján: Carlton Cuse showrunner szerint a folytatás (vagy legalábbis valami Lost-közeli tévésorozat) elkészítése elkerülhetetlen, mivel a jelenlegi jogtulajdonos, a Disney nagyon szereti a pénzt, amit…..
Na igen, van, aki a könyv alapján így képzelte el Cersei Lannister régenskirálynőt... ..
nick-probieren 2014.10.02 19:50:41
Szervusztok pajtások, hamarosan kezdődik az iskola. Régi téma, hogy milyen nehéz az iskolatáska, meg hogy mennyivel egyszerűbb, olcsóbb lenne legalább a kötelező olvasmányokhoz elektronikusan hozzájutni. Kérem tisztelettel, az ipubs.hu hallgatott az idők szavára, és leporolta és…..
nick-probieren 2014.09.04 11:45:31
@Dworkyll: butább lesz, aki online ír cikket? ;)
Bombajó médiahekk volt egy kamu légitársaságról, ami Mátészalkán is fog irodát nyitni, csak sajnos kamu. A mai Metropolban megjelent cikknek egyetlen szerepe van, hogy a köztévé új szitkomját reklámozza. Beszoptuk mi is, beszopta más is. Annak ellenére, hogy a cikkben ilyenek…..
Félrefordítások The parkautomata 2014.08.11 21:48:50
Zsolt csak ennyit írt beküldése elé: Siófoki hajókikötő melletti parkoló, 2014. július Tényleg nem is kell ide több szöveg: ..
nick-probieren 2014.08.13 09:57:46
@leaping cat: igen, én is igyekeztem értelmezni, de mintha az állítmány hiányozna belőle.