Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GoVegan (törölt)

0 bejegyzést írt és 426 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Grant úr! Mi, Magyarország kormánya, a magyar emberek nevében roppant sajnálatosnak tartjuk, hogy a minap egy brüsszeli fórumon megalapozatlanul, de remélhetőleg csak a tájékozatlanságából kifolyólag kritikával illette a magyar médiahelyzetet. Szeretnénk…..
GoVegan (törölt) 2012.07.09 12:31:41
@MACISAJT: @Kettes: es ha ezt valaszolja?: "And since bullies only respond to strength, from now onward, I will be prepared to be much stronger. And the President should be prepared for that." - idezet Hugh Grant egyik alakitasabol, az Igazabol Szerelembol.
GoVegan (törölt) 2012.07.09 13:18:20
@Lasombra: amen

vagy:

Sracok,

Kisebb gondom is nagyobb annal, hogy ezzel foglalkozzak, amikor Lajos itt veri az asztalt az irodamban. :\ Azt meg tudjatok milyen, ha mar szemelyesen jon audienciat se kerve.

Majd okoskodunk, szoval az ugart csak bereljetek, masnem a lengyelekre raverjuk a balhet.

udv,
V
Alig múlt este 6 óra, de Buenos Airesben már sötét van és hideg: elvégre a déli féltekén most tél van. Több százan gyűltek a bíróság épülete elé, hogy a kivetítőn élőben kövessék nyomon egy régóta várt ítélet kihirdetését. Sokan zászlókat lengetnek és…..
GoVegan (törölt) 2012.07.06 13:30:50
@Mohamed: mindig tanul az ember. ket zseblampa, tobb arnyek. kosz. persze errol a palfordulasrol szivesen olvasnek bovebben.
GoVegan (törölt) 2012.07.06 13:36:01
@Mohamed: a goggle az en baratom is es amit palforudlasnak irtal -javits ki ha tevedek- az a semmisegi torvenyjavaslatrol tartott allaspontja, azaz: "Emlékeztetünk arra, hogy a TASZ a 2006 őszén több ügyben látott el jogi képviseletet, és nem egyszer jeleztük a nyilvánosság felé is az eljárásokkal kapcsolatos aggályainkat. Akkor szerzett tapasztalataink ellenére elfogadhatatlannak és kirívóan alkotmányellenesnek tartjuk a benyújtott Javaslatot, amely szöges ellentétben áll a jogállamiság és a jogbiztonság követelményével, és elfogadása súlyosan sértené az igazságszolgáltatás függetlenségét. Elfogadhatatlannak tartjuk azt is, hogy politikai okokból azt sugallják, hogy minden olyan esetben, amikor a cselekmény elkövetését csak rendőr tanúk vallomása támasztotta alá, akkor a rendőr hamisan vádolta az eljárás alá vont személyt. A törvényjavaslat nem visszaadná, hanem aláásná a hivatali apparátusba és az igazságszolgáltatás tisztaságába vetett társadalmi bizalmat." – ami szerintem korrekt es nem all szemben a korabbi vedelmukkel.
GoVegan (törölt) 2012.07.06 15:07:01
@Trompf: akkor elmondom, hogy en hogy latom ezt a liberalis vs. konzervativ dolgot. adva van egy nagy kerites. ami a keritesen belul van, az a jogallamisag, szocialis normak, es tarsaik. ezeket mi emberek kepviseljuk a keritesen belul, de mivel kulonbozoek vagyunk, ezert valahol pozicionaljuk magunkat a hatarokon belul. igen am, de van, hogy ugy gondoljak egyes tagok, csoportok, hogy ez a kerites mar tul szuk es csak az eletterunket korlatozza, ezert szepen kijjebb helyezik a keritest, aminek persze ok orulnek (termeszetesnek veszik), am lesznek olyanok, akik viszont nem. errol elkezdenek parbeszedet folytatni, es egyik fel elmondja a velemnyet, mig a masik a sajtjat. az ervelesi modszereknel ritkan van osszhang, de attol meg meghallgattatik mindket fel. na, most az esetek jelentos reszeben, a liberalisok olyan kerites elemeket probalnak megmozgatni, amik szerintuk nincsennek negativ hatassal a csoport tobbi tagjara, csupan mindenkinek nagyobb elettere lesz. a konzervativok ezzel ellentetben ugy gondoljak, hogy nekik nem kell nagyobb eletter es a kerites mozgatasaval serulekenyebnek velik a mar kialakitott rendszert (rendet). jobb esetben konszenzus jon letre, es a keritest egy kicsit visszabb hozzak. nagyobb problemak akkor szoktak lenni, amikor a bebetonozott keriteshez probalnak nyulni es ezt eszrevetelem szerint, viszont a konzervativ gondolkodasuak cselekszik gyakrabban. gondolok itt olyan elemekre, mint a szabadsag, –elethez valo jog. ezek az elemek a hosszu evek soran mar ugymond megszilardultak es sok-sok parbeszed kovetkezmenyekent bennunk elnek. a liberalisok (lsd tasz, mint jogvedo szervezet) viszont nem nezik jo szemmel, ha a mar ilyen elemeket mozgatni akarjak, mert a mozgatas jelen esetben szukitest eredmenyez raadasul olyan elemnel, ami nagy kihatassal van tagokra. a fenti hasonlatbol kiindulva nem ertem, hogy miert nincsen (vagy csak nem tudok rola es nem hallottam feloluk) konzervativ jogvedo szervezet, hisz nekik is vannak erdekeik. ezert folottebb visszasnak tartom, hogy azon logika menten erveljenek a konzevativ tagok a liberalis tagokkal es a jogvedo szervezetekkel szemben, hogy a keritesen belul talalhato tagokat, ok csoportokra osztjak es az egyen cselekedetet kivetitik a csoport egeszere.

szoval reszemrol hianyolom ezen oldal erdekervenyesito kezdemenyezeseit es epito (a tagok jelentos szazalekara pozitiv hatassal biro) keritesmozgatasait.

szemelyes velemenyem, hogy a tortenelmet a kerites mozgatok irjak, es mivel meg elunk es mondhatni folyamatosan fejlodunk, nem igazan csinaltak eddig rosszul.
Hende Csaba honvédelmi miniszter április 7-én személyesen indította útnak Várpalotáról a skandináv portyára induló, onnan a tervek szerint decemberben visszaérkező, két főt: - Csepin Pétert, a Bakonyi Poroszkálók elnökét, önkéntes tartalékos katonát, hagyományőrző…..
Több hete történt - nem írtam róla azonnal, vártam, hogy kiderüljenek részletek - hogy egy Rudy Eugene nevű ember az utcán meztelenül őrjöngött, és rátámadott egy Ronald Poppo nevű emberre, akinek egészen elképesztő módon lerágta a fél arcát. Poppo túlélte az esetet, de…..
GoVegan (törölt) 2012.06.22 13:13:17
@Brendel Mátyás: ahogy az altalad taglalt esemeny is, amihez tegyuk hozza, ismeretlen hogy volt-e Eugenek barmilyen pszichozisa.
GoVegan (törölt) 2012.06.27 13:44:04
@acidrain: raadasul ha jol tudom, meg nem fejezodott be az analizis.
A brit NME zenei lap idén lett 60 éves, amit egy olyan listával ünnepelnek, ahol összeszedték az újság indulásától készült legjobb dalokat. A 20-as listán mindössze két zenekar szerepel egynél több számmal, ők pedig a nyáron Budapestre is ellátogató Stone Roses illetve a Beach…..
GoVegan (törölt) 2012.06.24 17:29:33
@sysy: meg jo, hogy ezek a kutyautok megcsinaltak anno a zenejuket es jo par zeneszt inspiralhattak vele.

@sétatér: a valasz a lista 'furcsasagaira', hianyossagaira
GoVegan (törölt) 2012.06.25 15:31:25
@Drago Brutic: Europa Kiado, Sexepil? volt az, csak nem boltokban.
Bár gyógypedagógusként dolgozik Szedlák Bernadett, a fideszes országgyűlési képviselő Szedlák Attila felesége most Balatonvilágoson nyert földet írta meg a Blikk. A lapnak válaszolva a képviselő közölte: nem veszik el a földet a helyiek elől, de majd őket fogják ott…..
Az EMPAMO rendszeres időközönként előáll valamilyen nagyszabású javaslatcsomaggal, hogy az utcákon megvédje a különféle közlekedő csoportok okozta fenyegető veszélytől az autósokat. A szervezet megint akcióba lépett, és az Autósok Szövetségével javaslatokat adott be a…..
GoVegan (törölt) 2012.06.20 17:23:06
@v.putin: teljesen igazat adok neked. nem, csak vicceltem. vicces fiu vagy.
GoVegan (törölt) 2012.06.20 17:39:55
@u4hgn: huu te is zombinak nezed a ket labon jarokat? kene eggy ilyen mi?: www.egmcartech.com/wp-content/uploads/2012/06/hyundaithewalkingdead-02-627x326.jpg

komolyan, es ha egyenkent 10 kg-os szatyorral a kezemben setalok haza, akkor is en adjak elsobbseget a zebranal?

azert jo erzes a kornyezetvedelemmel takarozni? az olyan globalis, olyan, hogy is mondjam mar-mar elterjedt akutt problema, amit nem szeretnel tovabb fokozni, ezert termeszetesen az utad alatt egyszer se szabad megallnod az benzines meghajtasu gepjarmuveddel. egy hos vagy.
GoVegan (törölt) 2012.06.20 18:08:04
@Hakkar: a bator apa, aki elutotte Marika nenit a mai napon megmentette csaladja eletet. Egy erkolcsosult vilag egyik utolso bastyaja ez az APA.

update: Marika neni APA anyukaja volt.

ugy szeretek kozhelyes lenni! :D
Kiosztották a tévékritikusok egyik csoportjának díjait, amiről korábban itt írtunk. Nem önfaszszopás, de egészen jól megtippeltük a nyerteseket, bár a legjobb sorozatokat nem sikerült eltalálni. A Homeland sikerét a meglehetősen kemény mezőnyben meglepőnek tartja az amerikai…..
Természetes, hogy minden népszerű scifi franchise elképesztő mennyiségű csatolt árút hoz magával, a megszállott rajongói bázisokra alapozva. Ám nem is sejtettük, miféle örült termékek várnak megvételre a geekre szakosodott internetes boltok katalógusainak mélyén.…..
A srácok kicsit benézték a sorsára hagyott műsuncit. Azt hitték, egy jókora húsos, lukas, ajakos gombára akadtak. Végül is...  Nyami.  ..
GoVegan (törölt) 2012.06.20 15:31:14
@Zka: mindenki rohog.
Börtönbüntetésre ítélt a bíróság egy embert Magyarországon 2012. június 13-án azért, mert nyilvánosan tagadott egy történeti tényt, a holokauszt megtörténtét. Az ügynek csak a jogi oldalát veszem szemügyre, a rossz szabályt és az első alkalmazását. 1. A büntető…..
GoVegan (törölt) 2012.06.20 00:37:27
Teljsen OFF, viszont kivancsi vagyok a velemenyre:

Adva van ez a jogos vedelem tervezet (ennyit olvastam csak rola
index.hu/belfold/2012/06/19/leloheted_ha_bemaszik_a_keriteseden/ ).

A cikk alapjan, ha jol ertem, innentol ha keresek egy 'gyilkos hajlammal' es fegyvertartasi engedellyel megaldott gazfickot, majd kimegyek ejjel (az jogilag mikortol kezdodik? 22–, 23 ora? ) egy olyan kornyekre, ahol nagy esellyel talalkozok felfegyverkezett, verbalisan konnyen befolyasolhato emberekkel (mondjuk egy kocsma kornyeke), majd higgadtan kiprovokalom a tamadast, tudvan, hogy villamkezu pszichopatam eppen arra setal haza a logyakorlatrol, akkor o pikk-pakk lelohet akar 2 embert is? netan egy vadasz ismerossel ugyanezt el lehet jatszani egy molotov-koktelozas kozben megzavart fiatalokkal, akikeket felszolitok, hogy legyenek szivesek elhagyni az utcat, mert zavarjaka ejjeli nyugalmamat, majd egy ablakbol bumm, hisz o csak a torvenyben eloritak szerint megvedett? ha ez igy van, akkor durva vadaszideny kezdodik :(

es megegyszer bocs az offert, csak valoban kivancsi vagyok

ON
Melyik grafikus, vagy „Photoshopper” ne ismerné a Helvetica betűtipust?! A megannyi szórólapon, plakáton és egyéb grafikákon használt egyszerű vonalvezetésű betűket méltán emlegetik a világ legismertebb és leghasználhatóbbjai között. Ryan Myers amerikai alkotóművész most…..
GoVegan (törölt) 2012.06.18 23:57:12
Derülök itt csöndben a pártállami egyházak inkább önbecsapó mint naiv hiszékenységén. A vágyvezérelte gondolkodás olyan nevetséges téveszmék egészen mély befogadására készteti őket, mint például ez a legutóbbi is, mely szerint az, aki úri gusztusa szerint tömi őket…..
GoVegan (törölt) 2012.06.16 13:37:48
@EMU: ne felejtsuk el, hogy mar apaink, apaink apainak az apai, es… is mar olyanok voltak, hogy huuu, most jol meg mutatjuk nekik. csoportban? persze! aztan jeee pillango, milyen szepen ropkod, mindjart jovok sracok, de ezt most meg kell neznem.

a pillangokat meg fentrol eregetik, ahogy mondtad es neha harangoznak hozza egyet.
Kedvenc hírportálomról, blogomról van szó, ahol kötetlen stílusban, őszintén írhatott mindig a fiatal nemzeti konzervatív/jobboldali szerzőgárda. Vannak radiálisabbak, vannak nemzeti keresztények, nemzeti liberálisok, vannak univerzális fideszesek. Fenntartva, hogy véleményem…..
GoVegan (törölt) 2012.06.15 00:09:13
@OrangeOrder: kerdesem alapvetoen provokativ cellal irom, ami nem osszekeverendo a szemelyeskedessel.

szoval, miert orulsz annak, ha vannak emberek, akik kifejtik csalodottsagukat, 'part fuggetlenseguket', politikai ideologia tervesztesuket es mindezt sokan, (kommentekbol kiindulva) a romlo gazdasagi mutatok miatt?

amennyiben felreertettem a hivatkozott kommented elso bekezdesenek szarkazmusat, akkor bocs.
Ha már úgyis minden filmrajongó fel van izgulva a Prometheustól, arra gondoltam, összeszedem a filmtörténelem legfontosabb természettudományos fikcióit, melyek valamilyen módon hozzájárultak a műfaj fejlődéséhez, és fontos építőelemnek számítanak a sci-fi templomában. A…..
GoVegan (törölt) 2012.06.11 23:21:02
@GoVegan: A medúza pillantása :\ ruhes memoria!
GoVegan (törölt) 2012.06.11 23:37:27
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: ezekben a filemkben azt szeretem, hogy akkor minden olyan kellemesen lassu volt. meg egy reggeli kave is belefert mielott a szorny lecsapott. :)
GoVegan (törölt) 2012.06.12 10:22:12
@trollhunter89: akkor mar az Omega Man
A találmányok olykor megölik feltalálójukat. Marie Curie története jól ismert, a sugárzó anyagokkal kísérletező tudósnő rákban halt meg. A Huffington Post összegyűjtötte a történelem 10 legérdekesebb olyan találmányát, amely megölte feltalálóját. Íme, ebből…..
GoVegan (törölt) 2012.06.06 07:50:56
Fizimiska árfolyamot rögzített volna, amikor váratlanul kiderült a bankban, hogy lakására a Magyar Telekom végrehajtási joga került, még 2007 októberében. Történt ez annak ellenére, hogy akkor már több mint fél éve az övé volt az ingatlan, a tartozás pedig az előző tulajé…..
GoVegan (törölt) 2012.06.05 17:23:03
Egy videó, amit nem érdemes hosszan kommentálni. Ezt végig kell nézni. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnöke saját beosztottjaival és két diákújságíróval csap össze az MTV Maradj talpon! című vetélkedőjének stúdiójában. A felvételt csak a 19. Országos…..
Mi az érdekes ebben? Ha egyszer valaki felteszi önöknek ezt a kérdést, akkor ne is próbálják meg elmagyarázni neki. Csak ültessék le a gép elé, vagy koppintsanak okostelefonjuk képernyőjén erre a videóra és hagyják, nézze csak végig. Elhihetik, megérti. Mert a versenysport -…..
Elment az ÁngyánJózsi irattárba, csuhajla. Tanulmányt írt a lapjára, csuhajla.  Tanulmányban sava-borsa,  Most leszünk mink' beszopatva, csuhajla!   Tartozom én a parasztnak, csuhajla. Ezer hektár fődárával, csuhajla!  Jaj Viktorom, hogy adjam meg,  hogy a közvélemény…..
GoVegan (törölt) 2012.06.02 16:07:48
@miva?: pont ez az. most is ez megy. az EU lakoi szepen adjak a lovet nekunk integralodasra, 'mi' meg a sajt szajizunk szerint ertelmezzuk az integralodast. utana meg jon a csodalkozas, hogy valahogy a ketto elmegy egymas mellett es mar megint nem sikerult kozelebb kerulni.
GoVegan (törölt) 2012.06.02 16:31:10
@miva?: persze hogy megy rovid tavon mindenkinek, viszont hosszutavon… aaa inkabb sziesztazok.

hogy az EU-s kepviselok mire vannak? hogy tartsak a hatukat, utana meg a markukat.
Proszektúra Abszurd komédia 2012.05.28 09:59:00
Mostanság nagy volt a nyüzsgés, tisztelgés, emlékezés-fronton mifelénk. Az egyik nagy államférfiúnk (akinek érdemei a szélsőjobb szerint csak Szent Istvánéhoz hasonlíthatók) egész alakos faszobrot kapott, a másik nagy államférfiúnk (akinek érdemei a szélsőbal szerint csak…..
Filmdroid TOP 10 mozis űrhajók 2012.05.26 12:00:00
    ”Prometheus Has Landed”. Alig két hét és a mozikba kerül a nyár egyik legjobban várt alkotása, az Alien előzményfilmje amelyben az emberek egy Prometheus nevű hajóval jutnak el az LV-416-os bolygóra. Ma újra a sci-fi világába teszünk kirándulást, jöjjön…..
Valamiért minden évben úgy alakul, hogy Anyák Napja környékén előkerül ez a csöppet sem vidám téma. Tavalyelőtt tiniabortuszok, tavaly plakátkampány, idén abortusztabletta. Szombaton olvastam, először az MNO-n, majd az Indexen, hogy "az Országos Gyógyszerészeti Intézet…..
GoVegan (törölt) 2012.05.24 20:59:07
@73. Vladys-Vonajugend tiszt, FIDESZ meg baloldali: mondjuk azert, mert minden amit emberinek nevezuk, majd szuletese utan fog megtanulni. tabula rasa parti vagyok, viszont a Bodies kiallitason azert egy 8 hetes babszem meretu sejtcsoportot, meg nem tekintenek embernek.
GoVegan (törölt) 2012.05.24 21:09:38
@tollborzfű: nyilvan nem lenne kotelezo, csupan egy ujabb valasztasi lehetoseg, amihez forumot lehetne teremteni.
GoVegan (törölt) 2012.05.24 22:00:30
@tollborzfű: utolso mondatodra, akkor jo. :) mellesleg jo eszrevetel, a tenyeszallatnak tekintes, mert benne rejlik a kesobbi esetleges kikenyszerites problemaja.

amit meg a mostani felvilagositasokrol hallottam (4 tortenet osszesen) az sajnos egyik se volt pozitiv. persze ebbol kiindulni es altalanositani elegge hibas lenne reszemrol.
Be kell vallanom így utólag - miután ma II. fokon is megnyertem a pert - álmaimban sem mertem volna gondolni, hogy valóban megnyerhetem ezt a pert. Mindvégig tudtam hogy nekem van igazam, de nem hittem hogy engedik hogy nyerjek... Bár az egész ügy - ideértve magát a móri nyomozástis -…..
GoVegan (törölt) 2012.05.24 02:52:25