Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Felhősaláta (törölt)

0 bejegyzést írt és 91 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyilvánvalónak kellene lennie, hogy semmi, de abszolút semmi nem fontosabb a társadalom számára, mint a család tekintélye és struktúrája. Legalább az emberek fele, fiatalok vagy idősek, állandóan függ a családtól, és mindenki függ a családtól legalább élete egy szakaszában.…..
Felhősaláta (törölt) 2012.10.04 03:14:50
@sárospataki lány: Látom kinyílt a koronacsakrád :)
Kérlek szálljál le rólam és TE ne oktass nekem semmit netes próféta. Rendben?

Pl semmi közöm az általad gyanúsnak említett emberhez. Ezt is te erőltetted rám. S én vagyok az agresszív ? Akit leszektázol. Nem járok semmiféle szektába. Köszi. :)
Elmondanám neked viszont azt, hogy:
A fa-Buddhák nem jutnak át a tűzön. A fém-Buddhák nem jutnak át az olvasztókemencén. Az agyag-Buddhák nem jutnak át a vízen.

Tehát ne küszködjél tovább, teljesen felesleges. :)
Felhősaláta (törölt) 2012.10.04 16:03:17
@sárospataki lány:
Én befejeztem egy ilyen bokáig érő emberrel való eszmecserét, aki ilyen szinten sérteget :
"sötét izgalommal tölt el egy ilyen egyszerű, de sokkal többnek látszani akaró lélek anatómiája." :)
Gondoltam, hogy a sötétség a te világod, valódi izgalommal töltsed fel az életed azt tanácsolom.
" ehe ehe ehe " - Ezzel meg mit kezdjek? Már sokadjára repül légy a torkodba :D Ez minden leveled végén a butaságot jelképező sorminta :)
@benoke77:
A környezetemben normális, a gyereküket nevelő szerető családok között nőttem fel. De ennek ellenkezőt is rengeteget láttam. Szenvedést, borzalmat, fájdalmat. Csak az iskolába kellett bemenni ahol már voltak más variációk is.

S te a hozzászólóval gúnyolódsz, hogy nagyon sajnálod őt, ha bántalmazott volt , biztosan az az oka ha ilyet ír.
NEM az a szenvedés egyetlen megtapasztása ha neked fáj. Ha másnak fáj. De minek beszélek egy olyan embernek akinek valami vagy fehér vagy fekete. S magán kívül nem törődik senkivel ? S faszozik érvelésként ?

Oh és még te buzdítasz olvasásra, művelődésedre, az igénytelen stílusoddal ?
Neked nem csak szövegértelmezési nehézségekkel kell megküzdened, de az élet is tartogat még meglepetéseket.
Felhősaláta (törölt) 2012.10.05 15:39:31
@sárospataki lány: Látom a sötét izgalmad, amire oly büszkén hivatkoztál, végleg elöntötte az elméd is. :)
Itt küszködsz még mindig, minek ? Örülök, hogy meggyógyult a torkod s elhagytad az igen kínos ehe ehe ehe sormintát a leveled végéről.
Bosszú? Ez sem bennem fogalmazódott meg :)))))
Véleményem nekem is lehet, TE estél nekem és most pl gúnyolódsz azon a tanítón akihez semmi közöm de te jobban ismered úgy tűnik !
A személyeskedést TE kezdted ! :)
@benoke77:
Nem érdekel mi vagyok a te világodban tucatember vagy akárki érted ?
Mint ahogy a kisnovellád sem amit olyan szépen idehímeztél.
Az Artisjus most második alkalommal készítette el negyedéves jelentését (ami ugye most egybeesik a nyári időszakkal) a legnézettebb magyar zenei Youtube videóinak a 30-as listáját, amelyből kiderül, hogy továbbra is Majka Belehalok című klipje a legnépszerűbb a hazai netezők…..
Felhősaláta (törölt) 2012.09.21 18:11:18
@satch:
S még Gyurcsány is csak úgy meghívja kávézni :P
Azok a születésnapok az elején mit szimbolizálnak ? :) A PMassiv meg egy instagram álomlufi LOL a semmiről nekik is olyan sokat lehet dumálni...milyen hitelesen hangzik tőlük : "Tudod a munka nemesít " :))
Az utóbbi egy év egyik leginkább sztárolt énekesnője, Lana Del Rey múlt héten adta elő Sydneyben a Heart-Shaped Box című Nirvana-klasszikust, amihez természetesen Kurt Cobain özvegyének, Courtney Love-nak is volt egy-két szava a Twitteren. Bejegyzésében, amit később töröltek,…..
Felhősaláta (törölt) 2012.08.01 19:06:29
@blah:
Unatkozol ? Get a life man.
De képzeld kitiltottak már valahonnan, ahová vissza sem mentem. De nem fabrikáltam magamnak 5 álnevet. Aztán meg oda írsz ahová akarsz.
Jogodban áll, csak legyen tartalma, értelme, lényege. Különben minek is ?
Szerintem neked szövegértelmezési nehézségeid vannak ha idáig fajult a dolog.
Se a cikket nem érted se amit én írtam.
Cinkes szóljál a barátodnak :D
A filmrendezőkről írott portrék sajnos meglehetősen ritka madarak a honi könyvesboltok polcain. Az Osiris Kiadó egyetemes és magyar portrékönyveinek kiadása óta csupán elvétve lehetett találkozni rendezői pályákat bemutató írásokkal (ide tartoznak az Európa Könyvkiadó Fellini…..
Felhősaláta (törölt) 2012.07.19 19:39:03
@kaamir: Igazad van, bár én csak beleolvastam a híres szerzők könyvbe, de mennyire irritált a stílus és a hibák. Hatásvadászat igénytelenséggel kombinálva, ahogy jellemezte a híres írókat.
Kukadíj szerintem ennek is.
Akarod, hogy a faszbúkos e-mail címed legyen az alapértelmezett a közösségi oldalon? Nem? Basznak rá arra, hogy te mit akarsz, elvégre nyavajás kis user vagy és ingyé használod az oldalt... Két új változást is bevezetett a népszerű közösségi oldal, amelyről nem tájékoztatta…..
Felhősaláta (törölt) 2012.06.27 03:55:11
@énisfélek: TÖKÉLETES VÉGSZÓ ! :)

"Ennél már csak azok a blogok röhejesebbek, amelyeket csak fészbukon át lehet kommentelni - na ott tényleg be van kapcsolva a kultúra-filter :))) " Bizony a lényeg, fészbukon szójjjá hozzá az irományhoz....kultúra-filter!!!! ez nagyon jó :D
A Spiegel Online június 16-án közölt egy cikket ami görög bankpánikról tudósított. A beszámoló érdekessége, hogy az unalomig ismételt,- ma éppen hány millió eurót vettek ki a görög betétesek - mantra helyett, a hétköznapi emberek szemszögéből enged bepillantást a…..
Felhősaláta (törölt) 2012.06.20 00:09:16
Az egyre melegebb időben, nyári hétvégéken sokan választják a természetjárást, kirándulást időtöltésként, ami tényleg kiváló szórakozás, ugyanakkor veszélyeket is rejthet. A kullancsról mindenki hallott már, sokaknak közelről is volt alkalmuk megismerkedni vele. Lássuk…..
Felhősaláta (törölt) 2012.06.11 02:02:49
@Butch Cassidy:
Azért ha nem haraxol "zargatom" az orvosokat, ha egy ilyen dög van bennem. Engem nem érdekel ki mekkora hero.
Le a kalapom mindenki előtt de tényleg.
Viszont ez egy veszélyes dög nem tudtam mit tenni vele, logikus, hogy az orvoshoz fordulok, nem a babonához, aztán tolószékben végzem. Éns hallottam sok jól sikerült sztorit, meg sok borzasztót. Amennyit én járok orvoshoz s a TB-ből, ennyit tehetnének értem. :)
Én az állatomat is elvinném orvoshoz ez van na ? Lehet utálni :) bár ő inkább indoor. Viszont a cseppek kellenek még így is ! Mert a cipőddel is behozhatsz mindenfélét a lakásba sajnos.
Felhősaláta (törölt) 2012.06.11 15:41:46
@Butch Cassidy:
Szerintem, szerencsére nem vagy orvos !
Az emberek egy szót sem szóltak rám, mert hallottak mindent amit mondtam az ápolónőnek. Valószínűleg ők is tartanak a kullancsoktól. Peace !
Bár még június sincs, újabb divatház, a Gucci is nyilvánosságra hozta a Pre-Fall kollekcióhoz készített divatfotókat. Modellek: Abbey Lee Kershaw, Carmen Pedaru, Jacquelyn Jablonski; Fotósok: Mert Alas & Marcus Piggott ..
"Sziasztok, lelkes cukiság rajongóként szeretném Nektek bemutatni Carment, a brit rövidszörű bluepoint cicánkat. Párizsi születésű révén, mondanom sem kell, hogy a cicus maga a megtestesült elegancia és hűvösség, amelyet a jégkék szemek csak még jobban kihangsúlyoznak.…..
Felhősaláta (törölt) 2012.05.25 20:10:12
@hijarna:
Annyira nem horror :) biztosan minden rendben lesz, csak oda kell figyelni a mamára is azért !
Egy barátnőm cicája 6-t ellett, és egy idő után észrevették, hogy az egyik picivel baj van, lefogyott, nem eszik.
Aztán kiderült, hogy eltört a vékony farkincája, talán a mami vagy a társai elnyomták és elroppant. :( pár hetesek voltak még.
Állatorvos után, pár nap múlva behozta a lemaradását, meggyógyult, és ő lett az első cicám,16 évig élt RIP. :)
  Az egyszerű vidéki lány szerepének eljátszásához bizonyos szempontból pontosan olyan skillek szükségesek, mint a köztársasági elnöki pozíció betöltéséhez. Érdemes őszintének lenni. Ez persze nem mindig sikerül és talán pont ezért lehet az elmúlt fél-háromnegyed…..
A tollak, üvegkészletek, csokoládék és kólásüvegek után a legendás tervező, Karl Lagerfeld ismét valami újba vágta fejészéjét, ezúttal ugyanis bélyeget tervezett.Lagerfeld egy monacó-i, időseket segítő jótékonysági szervezet, az Oeuvre de Soeur Marie számára tervezte a 60…..
Egy kép: havas táj, zúzmarás fák, kék égbolt… és a fán egy madár, élénkvörös színű tollakkal! Ugye, milyen hihetetlen kép? Pedig ez a valóságban létezik! Most olyan madarakról lesz szó, melyek élénk tollazatukkal virítanak a fagyos télben.1. éves vörösbegyA…..
  Szőke haj, telt ajkak és dús keblek. Nagyjából így jellemeznénk külsőleg az '50-es évek kultikus szexszimbólumát, Marilyn Monroe-t. (Ő most ugye újra előtérbe került, hisz fut a róla szóló film is.) De a jellemzés abszolút illik a 19 éves Kate Uptonra is.…..
Kedd este kiosztották Londonban a BRIT Awards díjait (BRIT = British Record Industry Trust), ahol a legnagyobb nyertes természetesen Adele lett, a legnagyobb esemény pedig a Blur ötszámos minikoncertje volt. Az énekesnő lett a legjobb női szólelőadó, illetve az év lemeze díjat is…..
Ghostwriter Csak a bunkóság 2012.02.18 11:22:00
Mostanság egyre többször van részünk abban az örömben, hogy magyar filmesekre figyel fel a világ. Tegnap óta Fliegauf Bence van soron: Csak a szél című, a 2008-2009-es romagyilkosságok által ihletett mozija a berlini filmfesztivál egyik esélyese. Lenne? Lett volna? Történt ugyanis,…..
 Egy heroinista naplója (Ben: A Heroin Addict's Diary) from buzase on Vimeo.Ben Rogers egy tipikus középosztálybeli családban nőtt föl. Iskolás korában kórista volt, szerette a családi nyaralásokat, és imádott krikettezni. Ez az idill szép lassan rémálommá változott, ahogyan…..
Megteltek a fővárosi hajléktalanszállók, már csak mintegy harminc férőhely maradt; valószínűleg nappali melegedőket is megnyitnak éjjelre – tájékoztatta a Menhely Alapítvány pénteken az MTI-t. A mindenki számára elérhető éjjeli menedékhelyek 1721 ágya közül…..
Felhősaláta (törölt) 2012.02.04 18:23:26
Titokjolán és a többiek xarok a japán turistákra meg akárkire. Ez nem Dubai :P
Ez a helyzet. Mindenhol vannak hajléktalanok !!!
Ha nem tudják merre hány méter éppen, azonnal készségesen útba igazítok bármilyen külföldit, még kérniük sem kell.

De az kivételesen undorító ahogy ez a féreg kormány bánik a fedél nélkül élni próbálókkal. S azon emberek többsége is akik ostobaságuk miatt képtelenek a problémát átlátni és fröcsögnek halált rájuk kb.

Minden emberi méltóságtól megfosztják őket, s végül a nyomor és kilátástalanság ördögi kerekébe szorulva elhullanak. Persze ebben az országban, ahol a többség elfordítja a fejét, s a "szarokrá" attitűd az elfogadott mire számítsanak ők ?

Minden lehetséges fórumon ezt pofázom, hogy ingatlanhasznosítás!
Lehetne még hajléktalanszállókká alakítani épületeket amelyek önkormányzatok tulajdonában állva szétrohadnak üresen, mert sokkal több az ember mint a hely. Igen van rá pénz. Ez nem milliárdos téma.

Miről ugat Viktor ? Hová menjenek ? Nincs ELÉG HELY VAZZEG !
A Nyugati aluljáróban kitett menedékhely tábla-címekkel, egy vicc !!!!
Bár annyi hátrányos sorsú ember lenne, amennyi a férőhely.

A sok károgó baromarcúnak meg kívánom legyen az életében egy pillanat amikor kétségessé válhat bármi ami biztonságot nyújt, és ráérez milyen kirekesztettnek lenni.

Gamma Leonis egyetértek veled maximálisan !