Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bakszakáll

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Örülünk, Vincent? Deja vu 2011.12.23 18:02:00
bakszakáll 2011.12.25 09:00:47
@remiz: Tudomásom szerint Putyin haverja Gyurcsány volt, aki most együtt tüntetett az LMP-vel. Hiába, összenő, ami összetartozik!
bakszakáll 2011.12.25 10:41:28
@Kettes: De bizony, erre én is emlékszem. Most akkor adott utasítást, vagy nem? A tüntetők meg saját magukat verték?
bakszakáll 2011.12.25 13:50:50
@remiz: LMP+Gyurcsány+MSZP=ezek nőnek össze, mert összetartoznak, azonosak a gyökerek. Fogadjunk?
bakszakáll 2011.12.18 08:30:12
@Bob_: Nem számoltam ki, mert azt a hulladékmenyiséget, ha nem ide, máshova kell szállítani. A hulladék márcsak ilyen, nem megy magától a helyére.

A 14 millió köbméter vörösiszap elszállítása máshova (szóval arrébb rúgnánk a dögöt mások területére?) az bizony plusz környezetszennyezéssel járna, nem beszélva arról, hogy a tározók helyén keletkezett óriási lyukakat is be kellene tömni újabb 14 millió köbméter anyaggal, amit ugye szintén szállítani kellene. És, hát meggyengülnének a gátak, amit most sajna, de így van, a vörösiszap támaszt meg.
bakszakáll 2011.12.18 08:38:16
@vorikiraly: a filmben két rákos megbetegedésről beszéltek, amelynek okát azonban nem tudjuk. Lehet genetikai, életmódbeli és természeteen lehet környezeti oka is. Lehet, de nem tudjuk, és amíg nem tudjuk, bizony tisztességtelen dolog ilyen állításokat tenni.

A filmben említett tüdőrákos megbetegedést okozhatta a dohányzás is. Mégsem állítanék ilyet, mert nem tudom.
bakszakáll 2011.12.16 06:09:32
@vorikiraly: Van Magyarországon olyan utaca, ahol ne lenne 1-2 rákos beteg? Sajnos nincs! Ilyesmivel riogatni, félelemeket generálni pusztán feltételezések alapján tisztességtelen és nagyon ártalmas dolog. Pláne ha mögötte még rejtett, önző szándékok is lapulnak.

A másik megjegyzéssel egyetértek. Kiszámolta már valamelyik GP-s főokos, mekkora környezeti pusztítással járna ilyen örületes mennyiségű szilárd vörösiszap elszállítása?
  Tegnap este, miközben zajlott a köcsögmédiatörvényről is tárgyaló parlamenti ülés, a közelben, konkrétan a Szabadság téri Hütte kávézónál - más néven Lipót Garázs - 3-400 ember tüntetett a sajtószabadság védelmében (az Index 1500 résztvevőről írt, de ők…..
bakszakáll 2010.12.21 09:53:41
@tölgy: Legalább kísérletet tesz a rendteremtésre. Például védeni akarja a fiatalkorúakat, a nemzeti kultúrát (magyar filmek, zenék aránya), és végre a kisebbségek mellett a többség érdekeit is. Probléma viszont a szabályozás gumijellege, éppen ez utóbbi esetben.
  Hétfőtől eltűnnek Tölgyessy Péter elemzései a Kossuth Rádió 180 perc című reggeli adásából, írja a Hírszerző. Az adó új vezetése azután döntött Tölgyessy műsorának megszüntetéséről, hogy ő nem fogadta el, hogy a továbbiakban (a Hírszerző által…..
bakszakáll 2010.12.20 07:06:02
@fakopács: Szövegértési problémáid vannak. A műsor hitbizomány jellegét akarják megszüntetni, és nem a műsort! Még Tölgyessyt sem akarják elküldeni, csak vitára kényszeríteni! Ennyi szabasága talán lehet egy műsorszerkesztőnek!
bakszakáll 2010.12.20 07:38:51
@Világszám:
Joga van-e egy szerkesztőnek megváltoztatni a műsor szerkezetét? - Igen.
Joga van-e egy rádióvezetőnek az adó jellegét, profilját meghatározni? Igen.
Orákulum-e Tölgyessy? Nem.
Joga van-e a "világszámnak" Tölgyessy one man showjának és hitbizományának megszünte miatt busongani? Igen.
  Híradóikban legfeljebb az adásidő 20 százalékát tölthetik majd ki bűnügyi témájú hírekkel a jelentős befolyásoló erővel rendelkező médiaszolgáltatók (praktikusan a két legnagyobb kereskedelmi televízió és rádió), miután az Országgyűlés megszavazta Novák…..
Aki napi szinten érdeklődik a politika iránt, az bizony hetek óta várt a tegnapi napra. A két nagy rivális, a jobb- és a baloldal legfőbb magyarországi helytartója, mint Rocky Balboa és Apollo Creed csapott össze (verbálisan) tegnap a Parlamentben. (Igaz, ami igaz, egy sztárboxnak…..
bakszakáll 2010.11.30 10:33:17
@is: Furcsány esetében tökéletesen ül az ősi igazság, miszerint az beszél gyakran a szarásról, akinek vastagbélgyulladása van.
  Hol Polt, hol nem Polt, szombaton nagygyűlésre utaztatta tagságát a szocialista párt. Az Orbán-kormány eddigi összes intézkedése, vagy ahogyan a szocik mondják: ámokfutása elleni Bajban van Magyarország – Itt a helyed! fantázianevű óriásdemonstrációt már egy…..
A Fidesz kevés konkrét választási ígéreteinek egyike volt, hogy a nők 40 évnyi munkaviszony után nyugdíjba vonulhassanak. "A Fidesz egyik első lépése lesz, ha kormányra kerül, hogy újragondolja a nyugdíjrendszert. Mielőbb az új parlament elé terjesztik majd, hogy a nők 40…..
A képviselők most délelőtt szavaztak Lázár János beadványáról, vagyis az AB jogkörének szűkítéséről. De a javaslat csak 257 igen szavazatot kapott, viszont a kétharmadhoz 258 szavazat kellett volna. A szavazás alatt több fideszes képviselő jelezte, köztük Jakab István, hogy…..
bakszakáll 2010.11.10 17:58:38
@Horizont: Nerm erről van szó öreg. Hanem arról, hogy az ország házában a szocik kórusban hazudtak, és ezt már megint sokan bevették. Ez bizony többszörösen égő!
Egyre elképesztőbb fordulatokat vet a vörösiszap-katasztrófa ... A Magyar Tudományos Akadémia tagjai megállapították, hogy a vörösiszap nem mérgező. Azt írják, maga az iszap nem mérgező (gondolom csak vörös) a gond a vízzel van, mert az durván lúgos, és harmadfokú égési…..
Mandiner blog Kritikus a tömeg 2010.09.23 14:01:00
  Autóteszt oldalunk szerzője kritikus a tegnapi Critical Mass rendőrségi bánásmódjával szemben.    „A Critical Mass rendezői az alapvető játékszabályok betartását kérik mindenkitől. Ezekkel teljes mértékben egyet is értek, hiszen a kerékpárosra is…..
Szőcs úr, a kultúráért felelős államtitkár szerintem a kormány leggyengébb láncszeme, fogalmunk sincs, hogy mit csinál, de össze-vissza beszél mindenféle hülyeséget (giccsadó, pornóadó, finnugor-elmélet és a genetika stb). Egy szép nagy portré az államtitkár úrról itt.…..