Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zalka.szilvi

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Hat évvel ezelőtt jártam először Barcelonában, ami akkori felületes és idealista elképzeléseim szerint még Londonnál is élhetőbb város volt, de Budapestnél mindenképpen. Ezt továbbra is tartom, de mára sokkal árnyaltabb a dolog: nemrég újra eljutottam a katalán fővárosba,…..
  Belerondítottak a beteg, tömeggyilkos norvég fiatalember tervébe: egy német turista, Marcel Gleffe bérelt csónakjával többször is fordulva, szó nélkül mentette az Utoya szigetéről a vízbe menekült fiatalokat.  Marcel Gleffe éppen családjával készült kirándulni…..
  Jó pár hónapja ping-pongoznak a sajtóban a nyolcvanas nemzedék témájával, és minden érintett társaságban előkerült már a vitatéma, a „már megint kirúgtak tőlünk két embert” kezdetű blokkhoz kapcsolódva. A nyolcvanas nemzedék tagjai – meg a kicsit…..
Mandiner blog Szomszédok tükre 2011.04.13 07:01:00
  Nemrég hunyt el Komlós Juci, a Nemzet Színésze, akit simán titulálhatnánk az ország Lenke nénijének, hiszen a kiváló színésznő több mint 12 éven keresztül alakította a Szomszédokban a tűzről pattant nagymamát. A sorozatot – ki tudja, hányszori ismétlés…..
 Itt a szezonja az „Ismerd meg hazádat!” típusú túráknak, szóval el is mentünk gyorsan a Bakonyba. Szempont ilyenkor, hogy tíz feletti létszámban is elférjünk a vendégházban, ahol lehet főzni (!), gyalogtúrákra vagy biciklitúrákra alkalmas legyen a környék, és…..
Mandiner blog Férfinap 2011.03.09 15:31:00
  Tegnap, a nárcisz-szagú nemzetközi nőnapon, néhol olvasható volt egy hír, ami a férfiakról szól – baljós hangon. Így most hagyjuk Klara Zetkin találmányát, és vessünk egy pillantást azokra, akik a nárcisz másik oldalán állnak.  Egy friss Eurostat felmérés…..
Mandiner blog Emberkatalógus 2010.11.20 08:01:00
  Miután robbanásszerűen megnőtt az új regisztrálók száma – és az adatvédelem, a magánélet miatt aggódó cikkek, vélemények száma is -, új szolgáltatással bővül a Facebook palettája: nemsokára már e-mailezhetnek is a tagok a fapados belső üzenetküldés helyett.…..
Mandiner blog Ich bin eine Chilenin 2010.10.13 15:01:00
  A dédapámat leültették anno, hogy „papa, nézze már a tévét, jöjjön, mer most szállnak le az amerikaiak a Holdra”. Ő két perc után közölte, hogy ez egy marhaság, amit nem hisz el, és hagyják békén, inkább kimegy etetni. Én is alig hiszem, amit látok –…..
Mandiner blog Gerillaszülés 2010.10.06 11:31:00
  Geréb Ágnes nevét már az is ismeri ebben az országban, akinek köze nem volt még szüléshez, születéshez. A szülész-nőgyógyász emlegetése - számos botránya, legutóbbi felfüggesztése okán is - sokakat kihoz a béketűrésből. Kamikazékat megszégyenítő elszántsággal…..