Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vegzetur0327

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nos, hát elérkeztünk a III. epizódhoz is, amely érdekes módon most másodjára megnézve jobban tetszett, mint anno a moziban.Emlékszem akkor a film elején nagyon felhúztam magam, mert az első kb 20 percben olyan szintű CGI-überbuzulás látható, hogy ez nekem sok volt. Egy pillanatig…..
vegzetur0327 2011.11.10 14:39:29
@algi: nem egészen ez a lényeg, a gúnyolódás pedig fölösleges.
A film szar jeleneteit képzeld el máshogy és kicsit hosszabban.Nem így volt ez eredetileg összerakva.
És ezek által igenis úgy ment mint matekban az összeadás.
És bár összevágva tényleg kijött volna egy másik film is, nem volt alternatív.
Ja, és én a film végéről beszéltem.
 A februári búcsú időszakában még megígértem egy egyszeri, nyári visszatérést, ahol a szintén játékokat bemutató Lalee-val közösen elkészítünk egy videót. A Youtube 15 perces időhatára miatt 3 részre kellett vágnom, indavideón majd egyben lesz.   Tekintettel arra,…..
vegzetur0327 2011.11.05 20:30:58
@freddyD: Én is (mint sokan mások) már kezdettől néztem a sorozatot, és bár tényleg voltak ingadozások (jobb/rosszabb kiadás) szerettem nézni, mert szórakoztató volt, amire "borúsabb" napokon szükség is volt. Nem igazán az számít hogy milyenek a videók (de persze az is) hanem, hogy a nézőkért képes voltál időt szánni erre, szenvedtél ezzel X időt.Nekünk.
Mostanában is sokszor nézem vissza a sorozat részeit, és minden videó végénél egy kevés bánat "száll" belém, mivel tudom, több ilyen már nem nagyon lesz.
Remélem azért, hogy ha esetleg az idő múlásával kedvet kapsz hozzá, valami hasonlót még alkotsz erre a blogra.Véglegesen ne zárd le.
...................................
@-=RockerLaLee=-: Bár kevés videódat láttam (mennyi van?) te is jó stand up-os jellem vagy, a kritikák ellenére
..........................
A gonoszabb kommentekhez: Belegondoltatok már abba, hogy tévedtek/rosszul látjátok/túl nagyok az elvárásaitok?
Nem hiszem hogy ilyen mesterművet bármelyikőtök képes lenne összerakni.Ennél a 3 videónál az eszmei érték az ami igazán számít.
Rossz PC Játékok Sorozat 2007 április 16 - 2011 február 16 Ezzel az összeállítással búcsúzik ez a sorozat. A videók továbbra is elérhetőek itt A Youtube csatornámon fenn vannak a legutolsó videóim és egyéb kiegészítők, trailerek. Ide továbbra is fel fogok tölteni…..
Úgytűnik, hogy a nagy misztikumnak még nincs vége, hiszen nem mással találkozhatunk majd a következő részben, mint Qui-Gonn Jin-nel... legalább is csak a szellemével. Jó kérdés persze, hogy mégis hogyan találkozhat Obi-Wan a mesterével, amikor a Sithek Bosszújában Yoda az, aki…..
Az Éjnővérek a múltkori részben egy igen csak kemény szörnyeteget formáltak Savage-ból, azonban Dooku maximalizmusának még ő sem tud minden egyes pillanatban megfelelni, mint azt mutatja is az alant levő videó.Elég város a rész, ne feledje senki, premier pénteken... ami nálunk…..
Akárcsak tavaly, ismét eljött ez a várva-várt pillanat, mikor elindult az évad. Tavaly egy remek indítást kaptunk, és idén sem lehet mást mondani: a Clone Cadets egy remek rész lett! De lássuk, miért is! Kiképzés a Kaminon A rész kezdetekor épp a Domino osztag tesztje folyik…..