Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rye

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi években örvendetesen megnőtt a mama hotelekben élők helyzetével és az úgynevezett Pán Péter jelenséggel foglalkozó tudományos és közéleti írások száma. Ez annak a jele, hogy egyre többen ismerik fel, hogy maga a jelenség egyre elterjedtebb nyugaton, de Magyarországon is, és káros mind a…..
Rye 2016.09.30 13:54:22
@zZz: Vidéken....
Legújabb szerzeményem. Kedves Fikusz veterán hobbi társ jóvoltából. A képek magukért beszélnek...
Rye's Lair Orkok 3. - Grot Tanks 2016.09.19 16:38:52
Mire is jó egy Grot által épített tank? (Vagy egyáltalán bármi amit egy grot építeni tud....)   Akár csak a többi ork figurám esetén, a grot tankok is első látásra megtetszettek. A forgeworld Imperial Armour 8. kötetében láttak napvilágot eme érdekes járművek. Statjaik átnézése után nem tűnnek…..
Kommandos??   Újra itt vagyok és mint az előző bejegyzésben említettem ork kommandos egyésget fogok "konvertálni".  Ez a szívderítő társaság nem a vérgőzös ork harcosok táborát erősíti, inkább a brutálisan rafinált jelző illik rájuk. Lényegében egy beszivárgó főleg közelharcos egység. Az ork…..
Miért pont orkok ? Teszem fel magamnak ezt a kérdést, ülve ragasztóval, szikével a kezemben. A sci-fi témában mindig is a modern lekerekített finom vonalas dolgok fogtak meg, például a Tau. Erre itt ülök vidáman és ragasztgatom a nemrég beszerzett orkjaim egyik osztagát. Az osztag nem más mint a…..
            Sötét éjszaka. Még az ajtót is direkt nyitva hagytam, hiszen tudtam hogy követ engem. Hónapokon keresztül kutattam nyomait és most végre felfigyelt rám. A zuhany alatt állva tűnődöm vajon milyen arcot fog vágni mikor rájön nem ő a vadász. A forró víz kellemesen bizsergeti bőrömet, ezzel…..