Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ermi50

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nézegetem ennek a Balázs Józsefnek a parlamenti adatlapját. Önálló indítványok száma: 0. Felszólalások száma: 3. Kemény ... Végzettség: jogi szakokleveles közgazda, ELTE, Jogi Továbbképző Intézet. Nyelvvizsgák száma: 0. Nagyréde polgármestere, Gyöngyös…..
Néha szükséges közszolgálati szerepet is ellátnunk, tessék: "A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium felügyelete alá tartozó Hungarofest Nonprofit Kft. a megyei és fővárosi kormányhivatalokkal közösen, a megyék közti együttműködés jegyében, a Kormányablakok…..
Bodoky Tamás újságíró, a Magyar Narancs és az Index volt szerkesztő-újságírója, jelenleg az  Átlátszó Oknyomozó Újságíró Központ főszerkesztője. A 2006-os rendőri túlkapásokról szóló cikksorozata elnyerte a Gőbölyös Soma-díjat. Az MVM-től offshore…..
Több "botrányhőst" és "fenegyereket" elpicsáztak vasárnap, de a szívünknek legkedvesebb az volt, ahogy Meggyes "pajszer" Tomival felmosták (64%-36%) az esztergomi városházát. Ráadásul egy nő ... akire nem vár egy kellemes légkör az önkormányzatban,…..
Archiregnum Az államfő 2010.08.06 20:22:00
  Hivatalba lépett Magyarország negyedik köztársasági elnöke, Schmitt Pál. Az államfő beiktatása meglehetősen kétszínű képet mutat. Egyrészt minden közhely nélkül mondható, ez tényleg a magyar államiság ünnepe: egy magyar államférfi magyar államfőként az…..
Csak sikerült ezeknek a szerencsétleneknek elnevezniük az Orbán-kormányt (van bőr!), és újra előszedték az überkínos szuperhősös sajtótájékoztató kellékeit. És Török Zsoltit még a rendőrök is igazoltatták!!! Diktatúra!!!   Az MSZP az Orbán-kabinet becenevének a…..
Groó Diána rendezőnő idáig két nagyjátékfilmet forgatott, 2004-ben a Csoda Krakkóbant, és idén a Vespát. Jó mókának tűnik ez a rendezősdi. Leszívjuk  nagyrészt az állami csecst, forgatunk valamit, ha bűnrossz, akkor rámondjuk, hogy "művészfilm", azt úgysem…..
Egy nagyon érdekes MTI-hír született meg pénteken, melyről nem olvashattunk az Index-en, az Origon, vagy éppen Magyar Nemzet Online-on. Pintér Sándor belügyminiszter pénteken meglátogatta a Teleki téri piacot (melyről szép hosszú riport készült), majd részt vett a a Szolgálati…..
Milyen könnyen kipukkadt a fanok naivitásbuborékja, hogy dr. Nagy Róza biztos nem lesz államtitkár, biztos nem vállal a Fidesz egy ilyen arcot. Feljelentés sikkasztás miatt, és Célpont-riportok a hozzá tartozó hévízi gyógyfürdő ügyeiről....á, vállalhatatlan. Mondták páran.…..
Kedden tudtuk meg az LMP jóvoltából, hogy milyen két csodás szerződést kötött Budapest 2006-ban. Tartalmat és értéket tekintve olyan igazi ballib stílusúakat (=sok közpénz kb semmiért), de ezt nem egyedül csinálta az MSZP-SZDSZ koalíció. Erős a fideszes vonal a…..
Vastagbőr Betöltöttük a hármat 2010.09.21 14:31:00
2007-ben ezen a napon, ezzel a próbaposttal Eric és Zero elindította a Vastagbőr-blogot, és nem sokkal az első szülinap után én is csatlakoztam hozzájuk. Jó csapatba kerültem! :-) Az idő pedig tovább szaladt, volt második, és ma már bizony a harmadik szülinapot ünnepeljük.…..
Demszky elárulta, mivel szeretne a jövőben foglalkozni.Wait for it ...Szegénységkutató lenne.Kész, ez már tényleg überelhetetlen, ennyi.Demszky Gábor szegénységkutató, budakesziről és a horvátországi villából.(Azt hiszem ez a legrövidebb, de az egyik legerősebb vastagbőr…..