Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kikefelmeg

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Kövér: ide köpjetek! 2012.04.22 05:20:00
Ki gondolta volna, hogy a SkiccPali ügy ekkora lenyelhetetlen békát jelent a nemzeti együttműködőknek. Küszködnek vele, mint apóka a szalonnabőrrel, a feje még kint van, ám a lábujjaival már a hánytatópontot birizgálja a ner nyelőcsövében. Csoda, ha az inger hatására…..
Subba Gratulálunk Alma! 2011.06.10 12:17:00
Hihetetlen, de igaz: Alma lebabázott! Ha gonosz akarnék lenni (és miért ne akarnék?) azt is mondanám, hogy ha még mindig menne a Szomszédok, akkor teljesen hitelesen bele lehetne írni a sztoriba a terhességet, hisz senkinek se tűnne fel, hogy lassan húsz éve vannak együtt Erdész…..
Varga Ádám, köszönjük! "volt szerencsem megalazni a kovetkezo pontokat - ausztria kulkepviselete (pornos lany eppen onnan tavozik amikor hirtelen szopni kezd a nyilt utcan de vegul raveszik, hogy inkabb egy andrasi uti hotelben dugjak meg) - sandor palota ( a sarkon ment a bugyiban…..
kikefelmeg 2011.06.11 12:19:35
Az elmúlt időszak legsikeresebb kereskedelmi tévés produkciója a Való Világ című valóságshow volt. A nézettségi csúcsot hozó reality ugyanakkor Alekosz győzelme után, visszamenőleges hatállyal mégis ráfizetéses lehet: a beérkezett nézői panaszok és a proaktív…..
Subba Twitter: Best of Kovi 2010.09.29 08:30:00
Rég volt válogatás a Mester legjobb tweetjeiből, ideje pótolni a hiányosságot.Forgatáson: Gyönyörűek a melleid. Mellbedughatlak? - Igen, csak ne spriccelj a szemembe.Forgatáson: Ezt még nem tapasztaltam. A puncid szűkebb, mint a feneked. - Igen, sokat análozom. Ugyanis imádom a…..