Regisztráció Blogot indítok
Adatok
G70

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután tavaly a selfie lett az év szava, remélhetőleg idén ez lesz a trend az ingatlanhirdetésekben is. Igaz, a tükörbe belefotózó lakástulajdonosoknak és ingatlanosoknak eddig se volt se szeri, se száma a neten. Már fel se kapom rájuk a fejem, legfeljebb ha valaki meztelenül teszi…..
sorok között A Facebook halott 2013.12.29 05:48:00
A részvények 2013-ban jól teljesítettek, de egy napokban megjelent tanulmány szerint, a Facebook a végét járja. Nem azért amiért gondolnád. Edward Snowden-nek köszönhetően sokan úgy tekintenek a Facebook-ra mint egy óriási adatgyűjtő monstrumra, ami nagyvállalatoknak,…..
A kormány 17 ezer laptopot kíván eljuttatni a rászorulókhoz. A 17 ezer laptopból 16 ezer darab a megadott célcsoportból pályázó magánszemélyekhez, a többi pedig meghívásos tender révén hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű tanulók oktatását célzó intézményekhez,…..
Nem morogtak vagy zsörtölődtek,Nem éreztem rajtuk sem fásultságot,sem azt,hogy nyűg lennék nekik. Kedves Mindenki! Szeretnék veletek megosztani valamit.amit eddig bárkinek meséltem,óriási csodálkozással fogadta,pedig természetes kellene legyen,ami velem megesett. Harmadik…..
Mandiner blog Magyar Hajnal hasad 2013.09.16 10:01:00
A forradalom és a politikai radikalizmus nem állhat meg soha. Aki lassítana, az könnyen megalkuvóvá, majd árulóvá lesz a többiek szemében. A 2010-ben parlamentbe került Jobbikot is feszíti ez az ellentét: a pártból tavaly, még a Szegedi Csanád körüli ügyek miatt…..
Praxis Pénz beszél, kórház ugat 2013.09.06 08:43:31
Sokan vannak, akik a szülésznőnek szánt 40-50 ezer forintot ki tudják gazdálkodni, de az orvos és  a szülésznő költségei együtt már bőven 250 ezer forintra rúgnak, és még ha tervez is az ember előre a gyerekvállalással, azért annak a 200 ezer forintnak van jobb helye, mint…..
G70 2013.09.06 23:25:31
@Csincsike80:
Hát te ügyes voltál...
Mi tavaly év végén "szültünk" a Jánosban,jó 200 ezret KELLETT fizetni
összesen az orvosnak,ő ezért a 9.hónap végén vette észre,h a gyerek
bő 1 kilóval könnyebb,mint kéne lennie...
Azt eddig is tudtuk, hogy egy kihelyezett kormányülés nagyon vicces dolgokat hozhat ki magából, de a mai székesfehérvári talán a legjobb a három éve történők közül. Történt ugyanis, hogy Vezérlő Elnökünk egy szívből jövő, fájdalmas "áuáuáu"-val reagált arra, hogy…..
G70 2013.08.20 20:59:45
@monddazigazatmar:
A te stílusodban írom,h értsd!
1.Világszínvonalú volt a magyar foci,amíg
szar grundokon tanulták meg.Van,ahol még mindig ott tanulják,pl.Brazília.
2."Orbán semmit nem vesz a pénzén"...
igen,ezzel hülyíti a barmokat 20 éve...
neki nincs semmije,csak a nejének x kft,szőlő,stb...
a családjának fasz tudja mennyi bányája,
földje,stb...csak Ő ilyen nincstelen...
3.Sok mestert ismerek,a magánembereknél
végzett munkáknál SOHA nem adnak számlát,ahogy még én sem kaptam más szakiktól.
Igen, mélyen tisztelt polgártársak, ez az egész ügy undorító és mocskos. Ahhoz is nehezen szoktunk hozzá, hogy bizony a politika az adóforintokat és a közvagyont időnként sajátjaként kezeli. De a Fidesz új fejezetet nyitott. Ha ennek a történetnek nem szakad 2014-ben vége, a…..
G70 2013.07.03 00:57:52
@Blogger Géza: "Ha hiányzik egy kötelező elem a csomagból"...
Ez hiányzott:Nevem:Fityma Béla,apám:Fityma Géza polgármester...
Amúgy,ez valóban más kategória,mint a tocsik,cuslág...elmondhatatlanul
GUSZTUSTALANABB...
Nyilvánosságra hozta a Tárki friss pártpreferencia-kutatását. Ebből az derül ki, hogy májushoz képest csak a kormánypártok és az MSZP tudta érdemben növelni szavazó táborát. Úgy tűnik, hogy az ellenzéki összefogás első lépései végre aktivizálták a szavazókat, elkezdett…..
Eszem megáll Kurva anyád!!! 2012.09.09 09:09:00
Jó dolog a sokadik Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál.Rengeteg embert megmozgat, éjszaka még a budapesti Belváros is tele volt talpas borospoharat szorongató, jókedvű fazonokkal. Jó dolog a BKV gyönyörűen felújított cabrió busza is. 200 Ft-ért bárki mehet egy nosztalgia kört a…..
Tisztelt Praxis blog!   Először is engedje meg, hogy gratuláljak a blogjukhoz, rendszeresen olvasom, abszolút hiánypótló kezdeményezés!   Eddig abban a hitben voltam, hogy soha nem jön el az idő, hogy önöknek írjak, de a közelmúltban történtek arra sarkalltak, hogy…..
Sziasztok! Recepciósként dolgozom egy olyan helyen ami tulajdonképpen egy családi vállalkozás. Egyetlenegy váltótársam van a főnök icipici unokája aki egész nap a kisujját sem mozdítja tehát gyakorlatilag mondhatjuk h nincs váltótársam m az ő munkáját is én végzem.…..