Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kopaszállat vagyok

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Heti merítés 2013.03.31 10:16:59
Nekem tökéletesen megfelel Egy 1.6 XLi-t (japán gyártású) néhány hónapig használtam, amit aztán nem vettem meg, főleg, mert szarul rakták össze törés után és a csomagtartójában gyermekmedencét találtam minden eső után (a pótkerék alatt van a gumidugó, azzal le is tudtam…..
A feleségem kapott egy SMS-t a Belügyminisztériumtól ezzel a szöveggel: Segítünk! Ne hagyja el a gépjárművét! Ha elfogy az üzemanyaga, üljön át egy másik autóba! Belügyminisztérium Nos, az asszonyka jelenleg – teljes szerető pereputtyunkkal – a jólfűtött, barátságos…..
Belsőség Türhők a busz előtt 2013.02.17 14:05:42
A könyökén jönnek ki az orosz, meg kínai belsőkamerás videók? Azt hiszi, hogy mi már bunkókból sem tudjuk a nemzetközi átlagot hozni? Egy budapesti buszsofőr helyrebillenti a nemzeti büszkeségünket: mi is tudunk legalább olyan ökröket mutatni, mint a keleti…..
"A középiskolások véleményére összpontosítottam elsősorban (amikor megoldottam a fölsőoktatás problémáját, kiegészítés tőlem, Poldi), az egyetemistákat ugyanis nem érintik az átalakulások. Értem én, hogy mit mondanak, mit szeretnének, ezt majd a miniszter megfelelő szakmai…..
kopaszállat vagyok 2012.12.21 07:38:10
@MetroGoldwinMayer:

Te csak nyalogasd a fideszesek seggét és élj ??? inkább nyomorogj itt ,megérdemled ! Én majd süttetem magam a Canarian Island-on és csinos nőkkel masszíroztatom magamat :D ...igazi kecseg vagy :DDD
Ennyi baromságot gondolom külön a narancsakadémián sajátítottad el .

Ne azt fújd amit vezéred bmeg ,gondolkozz is !

Bukásotok után 1-2 ilyen nagypofájúnak kiosztok 1-2 pofont pluszba és a sarokba küldöm .
Alternatíva A kormány bajban van 2012.12.19 18:06:49
Az, hogy most, miközben ezeket a sorokat írom, a középiskolások és egyetemisták, tanárok és szülők ezrei újra az utcán vannak, azt bizonyítja, hogy van remény. Nem lehetett leszerelni ezeket a polgárokat a felsőoktatás ingyenességének populista ígéretével. A kormány bajban…..
kopaszállat vagyok 2012.12.20 08:00:19
@midnight coder:
Igen, van benne igazság, de ! ne felejtsd el hogy tele zsebbel qvára nem érdekli őket hogy elmész vagy maradsz mint a mostani munkahelyek zöme.Nem tetszik? lesz@rják hogy 10 éve csúcs munkaerő vagy ,kitesznek minden lelkiismeret nélkül....1 nap alatt. Van 20 másik jelentkező kevesebb pénzért .
Nincs megfizetve a munkaerő ,ennyi az egész ! Tessék rendes fizetést adni minden szférának és kevesebbet lopni talicskával és hidd el senki nem akarna UK vagy Német-ó -ba elmenni ,max nyaralni.
De mit látunk? felesleges pénzpazarlás,tek 20 milliárt? ehhh, mi a tökömnek ? annyira veszélyeztetettek lennénk?
több milla prémiumok ? Vitézy D .szegényke, 8 milla mert olyan jól dolgozik ? Röhögnöm kell .....a BKV buszok meg szétesnek ,4-es metró lopásokon kívül még sehol nem tart és sorolhatnám.Na ezeket meg kell szüntetni és akkor az emberektől is elvárni hogy maradjanak egy igazságos rendszerben .
És félreértések nélkül , nem érdekelne a Dávidka 8 milla prémiuma ha kapnék olyan bért amiből tisztességesen megélhetnék ..és ugye tudnám fizetni gyerekeim tandíját! De amíg ezek az állapotok vannak ellenzem.
kopaszállat vagyok 2012.12.20 08:09:50
@Rendíthetetlen Álamkatona:

Vagy nem lóg a nappaliban OV portréja :D

Shit.....most látom ,majdnem narancs színe van a függönyömnek ....najó csak majdnem ... leszedem :D
Véget ért a harmadik X-Faktor, és nem tört meg az RTL-átok: a kertévé tehetségkutatóiban nő nem nyerhet. Oláh Gergő győzelmét nemcsak a trend miatt nem lehet meglepetésnek nevezni (az ilyen műsorokban általában nők szavaznak, faszikra), hanem azért sem, mert teljesen megérdemelt…..
A 2008-as szociális népszavazás plakátjai előtt terjesztett egyik Fidesz-szórólap. A képek magukért beszélnek, hála az égnek, hogy a Miniszterelnök úr még sosem hazudott, és ezt az internet segítségével minden nap be is lehet bizonyítani ... ..
Belsőség Heti merítés 2012.12.02 10:27:17
Acél-vaddisznó Hazudhatnám, hogy órákig tudnék mesélni a kocsi stílusos formavilágáról és hihetetlen technikai megoldásairól, de nem teszem. Aki tervezte az minden bizonnyal egész sanyarú gyermekkorában csak építőkockákkal tudott játszani és ez rányomta bélyegét a…..
kopaszállat vagyok 2012.12.03 08:57:24
@Liquid_Night:

Jól írod, én 4 évig jártam be egész Mo-őt 2 évig naponta Bp-Gyöngyös,Bp-Békéscsaba és egy Hiace 2.5 d volt a munkaezköz.Meg kell tanulni előzni ,ennyi a titok.
Persze jó érzés volt amikor egy crx-el lazán 2-es padló és sima ügy az előzés :) de ez más kategória .

Csak egy kérdésem lenne, Üllői út ,körút és Europark között f@szért megy minden k@csög belsőben 35-el :DDDDD persze a külsőben meg parkolnak szintén a k@csögök mintha sivatagba lennének !
A telefon ismét megszólalt, és ekkor a vonalban lévő illető kicsit határozottabban, de ugyanígy kezdte. Tényleg ő volt Orbán Viktor. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
kopaszállat vagyok 2012.08.08 19:46:04
@D4D: Igen kapj 2 millás bírságot, miért szabálytalankodsz! Elviszed mosatni főnök s8-át tessék azzal is szabályosan menni.Megkapnád a 2 millás bírságot ,legközelebb biztosan szépen is tudnál menni nem villogva záróvonalon át mert szaros s8 van a segged alatt és villogni szottyant kedved !
Témához:

Indokolatlanul lassan haladókat /figyelmeztetni ,ha arra hivatkozik hogy bizonytalan ,pótvizsgáztatni! Tessék stradkorlátkék bkv-ra felülni és nem kell fosni a közlekedésbe.

2.Mobiltelefon használata vezetés közben ,azonnal 100e ft ,azonnal,lassan toporog belsőben ,feltartja a forgalmat, sávot vált úgy hogy nem figyel,gyorshajtókra,szlalomozó,jonnyknak 50 db ütés nádpálcával a talpára ,kocsit lezár,gyalogolj,1 hétig nem hogy a gázpedált nem tudja nyomni de még gyalogolni se :D
kopaszállat vagyok 2012.08.09 07:45:56
@D4D: A bringást vagy az s8-at? :))))))))) hehe, egyébként nem ezt írtad elsőre.Annyi volt hogy záróvonalon nyomultál... peace!
Jót, erőset, pergőset tudunk civakodni egy-egy halott felett. Sajnos, meglehetősen sok a brutális gyilkosság Magyarországon (egy is sok), és némelyik a többinél nagyobb figyelmet kap. Miért? Egyrészt: mert valójában az egyik embert értékesebbnek tartjuk a másiknál. A szépnek…..
kopaszállat vagyok 2012.07.18 08:46:06
kopaszállat vagyok 2012.07.18 08:50:05
@glattfelder: Nem a szemét ,hanem odaadnám a lány családjának csináljanak amit akarnak vele ! Van elképzelésem mit kapna a retkes cigány !
Igazi hétköznapi nagyvállalati mélysuttyósággal találkozott Balázs a T-mobile-nál, amikor ellopott telefonja után eredt. Első körben a számok letiltásán kívül nem segítettek, de az igazi horror akkor jött, amikor csodával határos módon megtalálta a telefonját a józsefvárosi…..
kopaszállat vagyok 2012.06.20 08:16:16
@szanalmas:
Mikrofon cser 15 perc??? ennél a típusnál? látszik hogy foggalmad sincs eszik vagy isszák! Bírom az ilyen okosokat.

A poszthoz meg, ismerős körökben keressél egy értelmes szervizest megoldja neked .
Már postán vannak a negyedik nemzeti konzultáció kérdőívei, hamarosan mindenki megkapja a borítékot a kérdésekkel.A korábbi konzultációkon az íveken egy egyedi kód volt található, amely össze volt kapcsolva a címzettel, így ha visszaküldted, akkor bekerülél a Nagy…..
Belsőség Heti merítés 2012.05.27 09:08:00
Álom autó (Rémálom) Autó látszólag hibátlan, jobb oldali tükör nem hajlik fel automatikusan és később kiderült hogy a tempomat sem működik. A sötét erő Az elején elmesélném,hogy miért is vettem meg a Bravomat... Nem tudom... Nem vagyok normális Pár embernek ismerős lehet…..
Azt már megszoktuk, hogy a női versenyzőket nagy többségében kurvának öltözteti fel az RTL klub, de ezúttal a műsorvezetőknek sem kegyelmezett a csatorna. Ördög Nóra - talán melltartó nélkül és - átlátszó aljú ruhában, olykor-olykor bugyit villantva (ha nevezhetjük…..
kopaszállat vagyok 2012.05.28 07:36:16
Május 9-én különösebb visszhang nélkül közleményt adott az MTVA a labdarúgó EB és az olimpia közvetítésével kapcsolatban: "A Labdarúgó EB 2012 és a 30. Nyári Olimpiai Játékok London 2012 olyan kiemelt sportesemények, melyek bármely, Magyarország területén történő…..
Nagyfokú pofátlanság egy rendőrautó mögé záróvonalon át megérkezni úgy, hogy közben RCH a robogójával akkorát kénytelen fékezni, hogy az akár veszélyes is lehetne. De mivel nem sikerült elsőre felborítani, a taxis azért rápróbálkozott mégegyszer. Tegnap történt velem…..
kopaszállat vagyok 2010.09.20 20:00:57
@jaafar:

Pontosan, leszarják a rendőrök ,mintha bmeg félnek a taxisoktól ???!!!
Múltkor úgy kijött elém hogy satúfék a robin .,elsőkerékre álltam ,épp hogy megálltam.Lámpánál mellémegyek,mondom,nem figyelsz ?? más is közlekedik, csak a vállát huzogatta,mondtam húzzad csak mindjárt kihúzlak a kocsiból :D,nem szólt semmit ,persze utasa volt ...
Köcsök a 90% a taxisnak tisztelet a kivételnek
kopaszállat vagyok 2010.09.20 21:32:20
@kijafaxom:
OK, értelek én is ,de azoknak az autósoknak akik esernyőnek használják a 4 kereküt ,olyan párás az ablaka bmeg amikor melléérek ,ki se lát, bunkofonál bmeg ,a 2 kereke a felezőn töri a talpát,nem a sáv közepén megy ,persze bunkofonnak a fülén nem tud figyelni.Néha bekiabálok,halló ,megijednek :D Nyárok kifejezetten vicces, melléállok azt bekiabálok, halló halló ,nincs headszetem de ülök puccos vasba ,egyenesen nem tudok menni ,vezetni pláne de semmi gond :D

Biztos eddig nem volt szerencséd , néha meglepően pont 1-1 béjemvés meg ódis enged el, ,figyeli a tükröt ,ha lehet lehúzodik,a hülyepicsa telesminkelve bunkofonálva,vihogva meg nem lát nem hal,megy ahogy tud.Kihagytam vkit? Ja még a nagyon öreg taták,új astra ??! fábia ,szemüveges kalapos, na az életveszélyes,inkább megvárom mig elmegy vagy másik sávba megyek mert kiszámithatatlan a következő manőverük !
1 hónapja ,a Blahától a Rákoczi térnél kicsit kanyarodik a krt, járdasziget van,papa teliverte elöttem a járdaszigetet,átugratott az új suzukival,nagy durranás,durrdefekt, kereke is kitört,mindez szombaton délelött alig forgalomba...
kopaszállat vagyok 2010.09.20 21:48:53
@áramfogyasztó:

Egyetértek Veled!

Rendszám robira,jöhet, nekem nincs félnivalóm, még egy koccolást se csináltam senki tükrén.Figyelek,követési távolságot is betartom,de leírtam sokat autóztam !autóban ülve legalább a tükröt figyelni kéne, jön a motoros hadd menjen basszameg,ne fájjon az nekem ha ő mehet én meg rohadok a dugóba, néha azt olvasom autóstársaim arcáról,na ha én rohadok te se haladj, de ez mindennel így van a magyar ember,önző,irigy .....pfááá,dögöljön meg a szomszéd tehene is .
Biztositásom van, év elején befizetem az egész évit !
Irányjelző, na arra én is pipa vagyok, használom motoron is ! Volt hogy olyan dügös voltam némely autósra hogy magamba mondtam ,most kiszállok lámpánál és letöröm indexkarját ,kezébe adom ,mert ugyse kell neki,nem használja, na jó béjemvén,mercin,delux terepjárokon,fuxos strici kocsikon eleve nincs szerelve indexkar,ott nem várom el ezt az apró megterhelő mozdulatot. Büntetném mint állat, helyszinen 30-50 ezer, a 10-ik után lehet megtanulná hol és mire való az a kis kar ott balra !

Kézből telefonálás ,ne is mond, 10-ből 8 mai napig úgy telefonál, látom ahogy haladok a kocsik között, leszarják mai napig hogy nem szabad, nem büntetik,igaz kicsoda ??? a sünök fotózásra vannak beállva.10 ből 5 nincs bekötve, najó a nagy béjemvé x5,mercédes,terepjáró biztonságos oda nem kell
:D

A kerékpárosok megint külön állatfajok, még a motorosokat is simán leverik pimaszságukkal.Biciklisnek nincs se lámpa se tábla se semmi,nekik nincs KRESZ, bmeg, mennek ahogy akarnak,piroson át ,kész öngyilkos jelöltek némelyik.