Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dinaberlin

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ich bin eine Berlinerin(Mert ugye én Fraunak számítok) Németország fővárosa felé vezető út viszonylag zökkenőmentesre sikerült, azért megemlíteném az autópályán éjszaka cikázó, bólogató sofőröket. 3 órányi alvás után élvezet volt arra kelni, hogy a felkelő nap…..
dinaberlin 2010.10.10 13:49:30
@berlin_mount: 12683 az irányítószámom! A víz sajnos a suliban sem jobb. Egyik nap a kiszáradás határán voltunk, amikor rávettük magunkat a csapból való utántöltésre. Nos, lehet, hogy tényleg finnyás vagyok, de Óbudán inkább Evian-ízű volt a csapvíz. Emlékszem, amikor kislány koromban megnyaltam egy kulcsot, hát amikor az itteni vizet iszom az emlék túlságosan is valósággá válik. :D hhehehe
Ma hivatalosan is beengedtem a napfényt az életembe. Kezdetben csak az átlátszó függönyöm két oldalán talált magának utat, de később behívtam a szobámba teljes egészében. Ez az állapot a mai napra tartósnak ígérkezik, kár, hogy a négy fal között kell eltöltenem e pompás…..
Ich bin eine Berlinerin 2010.10.01 08:57:00
A vágyakozás kora (Stílszerűen „Berlin Sans” betűtípust választottam a cím megadásához, remélem ez a blogomban is átjön) Istenem, adj nekem napi 12 óra alvást! Hiába van az embernek kukázott függönye, ha nem tudja felszerelni. Az extrém belmagasság átka. Az…..
I’ts a new dawn, I’ts a new day, I’ts a new life for me, and I’m feeling good! Stílszerűen Nina Simon népszerű slágerével indítom beszámolómat, hiszen a mai hajnal a függetlenséget hozta el számomra. Egyedülállóként ébredtem. 4 kemény hónap alatt sikerült…..