Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Senseye

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr Nincs gyereked? Fizess! 2010.09.20 10:15:00
Megkongatták az elmúlt hetekben a vészharangot, mert  Magyarország lakosságának száma  10 millió alá esett. Boross Péter volt miniszterelnök úgy érezte, hogy meg kell szólalnia ez ügyben. Kár volt. Ugyanis azt nyilatkozta, hogy a gyermeket nevelőknek nyújtott…..
Senseye 2010.09.20 18:53:58
Had gratuláljak ennek a Boross Péter úrnak!

Miközben az Emberiség a túlnépesedés határához érkezett ő azt javasolja, hogy vezessünk be különadót azoknak akik nem szaporodnak!!

Komolyan az a legnagyobb gond hogy nincs elég Magyar? Mert mi Magyarok olyan nagyon harmóniában élünk a természettel, hogy nyugodtan szaporodhatunk?
A tengerek túlhalászása, a jégsapkák olvadása, vagy a tengereken úszó szemét-szigetek - az hál’ istennek nem számít, mert az messze van. Inkább szidjuk a Kínaiakat, hogy ők sokan vannak ők tehetnek róla, meg nekünk amúgy sincsen tengerünk. Szaporodjunk csak nyugodtan mert akkor majd nagyobb biztonságban leszünk.

Probléma az hogy túl sok a Cigány? Szaporodnak mert anyagilag megéri nekik?
Megvan a megoldás: Tegyük anyagilag vonzóvá a Magyaroknak is a gyereknemzést, vállaljanak gyereket ők is azért mert megéri! És ha ez megvan akkor majd olyan nagyon-nagyon fogunk különbözni attól amit most elítélünk.

10-12 éve volt egy egészen jó film a mozikban. Tök jó akció jelenetek voltak benne: futott a főhős a falon, meg lassítva körbefordult körülötte a kamera miközben a levegőbe felugorva egyszerre 12 embert rúgott le. A film címe az volt hogy Mátrix. Ha a kedves néző nem csak a látványért nézte meg, hanem a sztori is érdekelte, akkor ott egészen érdekes gondolatokat halhatott: Az emberiség olyan mint egy vírus. Letelepszik valahova ELSZAPORODIK (!!), feléli a készleteket majd tovább áll. Az emberiség olyan mint a rákos betegség.
Bocs hogy nem szó szerint idéztem, akit érdekel itt meglesheti:
www.youtube.com/watch?v=-Na9-jV_OJI -felirat nélkül a lényeg
www.youtube.com/watch?v=eHiX0FZcjkA -angol felirattal picit hosszabban.

Ezt a filmet szeretném ajánlani a T. politikus úrnak! Tudom, tudom nem olyan vicces mint az Indul a bakterház, vagy a Tanú de azért 2 órát megér az ember életéből.

Visszatérve a gyerekvállalásra: Kedves fórumozók, nekem édes mindegy hogy melyikőtök vállal gyereket melyikőtök nem. De egy egyességet kössünk:
Én vállalom hogy öreg koromra engem nem kell eltartani, Ti pedig légy szíves úgy neveljétek majd a gyerekeiteket hogy az én vizemet ne igyák meg, a kajámat ne egyék meg és az oxigénemet ne szívják el! Menni fog?