Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TerrorBlade

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Íme az ígért lista, amiben a tíz legijesztőbb után a tíz legfélelmetesebb jelenetet állítottam össze! Sajnos néhány jelenet youtube-ról van, ezek minősége nem valami jó, ezért elnézést kérek. Jó szórakozás! ..
Íme a videó, amit már sokan vártatok egy ideje: a válaszom az első rész utáni kritikákra, és egy végső összesítés, hogy mit gondolok a filmről. Néhány dologban igazatok volt, de a végső értékelésem nem változott. Ez a film még mindig borzasztó. ..
Bizony, ma lett három éves a blog!Mindenekelőtt hatalmas köszönet mindenkinek, aki követi a blogot, aki kommentben leírja a véleményét, aki filmeket ajánl és mindenkinek, aki egyéb módon támogatja a munkánkat! Hiszen mi azért csináljuk ezt az egészet, hogy Ti, nézők jól…..
Hosszú hercehurca után végre elkészültem Jason Friedberg és Aaron Seltzer legújabb paródiájának bemutatójával. A Vámpíros film példaértékű a rendezők korábbi filmjeihez képest, de önmagában még így is egy rakás sz*r. Emellett egy új linket is kitettem a linkblogba: A Humoristák nevű oldalon…..
Benyavsbende linkelte be az előző bejegyzés kommentjeibe ezt a trailert, mely nem más, mint egy történelmi fordulópont a magyar film történetében: az első MAGYAR ZOMBIFILM!!!javítva: nem az első magyar zombifilm, az alkotók már készítettek egyet. Aki kíváncsi, ITT megnézheti…..
Másodszorra is összeültünk freddyD-vel, hogy megbeszéljük az idei Oscar fontosabb kategóriáit; ki kit remél, ki kinek szurkol, ki kire fogadna stb.     Letölteni INNEN vagy INNEN tudjátok..
...Justin Bieber is megérkezett! A fiatal pop-icon (...böeee...) számára az elődeihez hasonlóan megalkottak egy 3D-s koncertfilmként reklámozott másfél órás önajnározást. Hogy mennyire lehet ez jó film, azt remekül példázza, hogy az Imdb-n több, mint ötezer szavazatból 1.2…..
Tegnap este került volna fel a videó, de bizonyos internet-problémák miatt ma reggel lett belőle. Az Asylum stúdió annyiszor került már előtérbe, hogy lassan külön kategóriaként lehetne kezelni (és lesz is még néhány asylum-bemutató). Joggal gondolhatná bárki, hogy unalmassá vált már mostanra ez az…..
TerrorBlade 2011.02.02 13:01:51
Ezúttal egy igazi ínyencfalat, Lars Von Trier egyik korai filmje kerül terítékre, aki azóta hál'Istennek megtanulta, hogyan kell filmet készíteni...
TerrorBlade 2011.01.23 18:15:38
Csak sikerült Karácsonyra is összehozni egy videót! A halottak légióját már ajánlottátok páran, és az igazat megvallva cseppet sem csodálkozom rajta. Még ha helyenként úgy is tűnik, hogy az alkotók próbálkoztak, összegészében csak kínlódó nyögvenyelés az egész. Jó szórakozást!..
TerrorBlade 2010.12.27 21:23:33
Sikerült górcső alá vennünk a Fűrész széria legújabb - és remélhetőleg utolsó - részét. Jó szórakozást! /p>..
Mivel már nagyon sokan kértétek, elkészítettem a Wachowsky-testvérek forradalmian látványos filmjének kritikáját. Elnézést a hosszú kimaradásért, de a vártnál sokkal több időt és energiát kellett belefektetnem ebbe  a videóba, ezért tartott ilyen sokáig elkészíteni. Remélem, valamennyire látszódik…..
TerrorBlade 2010.11.30 16:46:04
Mivel ez a két élménybeszámoló szinte egymás után készült el, úgy gondoltuk, egy bejegyzésben rakjuk fel őket. Videófronton a következő a helyzet: Blacksheep: Holnap jön egy Gyöngyszem, és nem sokra rá egy Baaad Movies bemutató is. Sorter: A jövő hét közepe felé tervezek egy…..
TerrorBlade 2010.11.29 17:50:31
Baaad Movies Elhunyt Leslie Nielsen 2010.11.29 10:29:25
Minden idők egyik legnagyobb komikusa, az örök Drebin felügyelő, Leslie Nielsen tegnap tüdőgyulladásban elhunyt Floridában. 84 éves volt.Igazi filmlegenda távozott közülünk, aki ugyan néha belenyúlt a rosszba (Szuperhero Movie, 2001: Space Travestry), de mindig megbocsátottuk,…..
A videó a Maximum Games tulajdona! LINK:  http://www.youtube.com/watch?v=y7kUZC9naD8&feature=sub  ..
TerrorBlade 2010.11.12 15:30:31
TerrorBlade 2010.11.12 16:57:42
Íme a befejező része minden idők egyik legrosszabb filmjének.  ..
TerrorBlade 2010.11.07 14:30:00
Egy remekbe szabott horror-vígjáték Elvis Presley-vel, Kennedyvel és egy múmiával...
TerrorBlade 2010.11.05 19:49:34
Tegnap valamelyik szupermarket reklámújságában láttam a következőt és azt hittem rosszul látok... Kérem szépen, most már Bungee Jumping szimulátor is van. Hogy valaki kukásautót, traktort (stb) akarna otthon kipróbálni, azt még úgy ahogy megértem. De hogy a túróba lehet…..
TerrorBlade 2010.11.02 21:49:13
Mangekyo kérésére rakom ki ezt a videót, melyben kicsit összegzi, hogy hogyan és miért kurvult el az egykor legnagyobbak közé tartozó youtube.com. A videóval kapcsolatban annyit, hogy már megint zavarba jöttünk a dícséretektől, de amikor ilyen lelkesedést látunk, akkor döbbenünk…..
Ismét egy érdekes darab, mely nem más, mint Jim Carrey első filmje. Ezek után azonban kész csoda, hogy egyáltalán kapott bármilyen szerepet. ..
TerrorBlade 2010.10.29 17:30:35
Végre megkezdtük az ötödik évadot! Első alanyként rögtön egy anti-mérföldkő követezik. A filmért köszönet Terror Dzsoninak! ..
Különös kegyetlenséggel verik a lábujjait. Nem csoda, hogy nem bír semmit csinálni  UI: Remélem senki sem érti úgy a bejegyzést, hogy szidnám a Prehistoric-ot... Jelentem, a második részével pont nagy küzdelmeket folytatok. Retro forever..
TerrorBlade 2010.10.25 16:39:06
Nem másról van szó, mint a Drive Angry-ről, mely első látásra egy agyatlan marhaságnak tűnik. Nicholas Cage - ha lehet - még lehetetlenebbül néz ki, mint eddig bármikor, és úgy néz ki, sem a sztori, sem az akciók, sem bármi más nem lesz valami ütős ebben a filmben. Valamiért…..
A negyedik évad zárásának apropóján visszatekintettünk a múltba, és összeszedtük azt a tíz filmet, ami a legnagyobb hatást gyakorolta ránk. Jó szórakozást! ..
TerrorBlade 2010.10.22 19:27:08
Folytatódik ez a filmtörténeti antiklasszikus, ezúttal kicsit részletesebben kitérek a "színészekre", a "zenére", a "kúl" beszólásokra és egyéb finomságokra. De a lényegen mindez nem változhat: ez a film egy igazi legenda a rossz filmek…..