Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Seira

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A rider's Diary ? 2011.01.08 17:45:00
Ez a blogírás nekem mostanában lassan megy.Bár a betűket most sem látom élesem, szóval nem tudom meddig bírom cérnával.December 28-án végre megműtötték a szemem. A Margit-szigeti Danubius Hotelben laktunk anyuval 3 napig. Maga a műtét nem volt vészes, semmit nem éreztem, bár…..
JerryJames épp a blog csinosításán fáradozik...Alakul, mint valami élő anyag...amíg végül elnyeri végleges kiteljesedett formáját...Végre minden rozsda lepereg, egyediek leszünk...
 Nem kedvelem, amikor 'kiadják' a méhemet. Pontosabban, amikor azért állítanak pellengére, mert fel merem tenni a kérdést, hogy "Hova szüljek gyereket?"Természetesen, mint a lányok többsége, én is szeretnék szülni. Tinédzser koromban még sok lurkóról álmodoztam.…..
 Ha engedélyeznék az azonos neműek házasságát, én esküszöm megkérném a kozmetikusom kezét.De tuti nemet mondana...
Ma petit vie elhatároztam 2010.09.25 00:32:10
ma elhatározom, hogy ezentúl minden nap olvasok, nem fogok msnezni, sem facebookozni.annyit. és órák között olvasni fogok vagy aludni, vagy főzni. Ki fogom tökéletesíteni a gasztronómiámat. fogok járni futni, úgy, hogy elmegyek biciklivel a károly-kilátóhoz és onnan futok, ha…..
OurFashion Láncra verve 2010.09.23 15:06:09
Miért is viselnénk csak a megszokott helyeken az ékszereinket, ha megtehetjük ezt sokkal feltűnőbben is? Cornelia Webb alkotásai az egész testet körbeölelik, az emberi alak összes lehetőségét kihasználva öltenek formát. Magyarországon nem csak a fémdetektorok, hanem a…..
Seira 2010.09.24 07:15:36