Regisztráció Blogot indítok
Adatok
veniko

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az újszülött a nap nagy részét átalussza, képesek 18-20 órát is durmolni naponta. Csak az evéshez ébrednek fel, azt is képesek félálomban abszolválni. Mikor nagyobbak lesznek, akkor már kevesebbet alszanak, többet lesznek ébren, lehet velük sokat játszani. Ágy Az alvás…..
Mire a kisbabát már hazavisszük a kórházból, akkorra már nagyon sok tárgyat megvásároltunk. Ezeknek listája folyamatosan bővül, ahogy a baba nő. Mivel nagyon sok ajándékot hoznak majd a rokonok, ismerősök, ne szégyelljük megmondani, mire van szükségünk: nem megyünk semmire a…..
Nem pont erről szerettem volna írni ma, de ha már így alakultak az események, jobb ha leírom ide is. Legyen nyoma. Történt, hogy meghívtak a Mobile Developers Day-re, a Kinnarps Ház-ba (szeretném hangsúlyozni, hogy a következő sztori bárhol megtörténhetett volna, és nem a…..
veniko 2010.12.09 14:24:14
www.lopottlaptop.hu tedd fel a biztonsag kedveert ide is a geped...
Mi kell a babának? A pocaklakónak 2011.01.10 11:19:57
A pocaklakónak ténylegesen és röviden szeretet, odafigyelés és törődés kell. Ebben a korban még nem nagyon nyúlkál pénztárcánkba, még nem változtatja meg radikálisan életünket. Csak attól látjuk, hogy változunk, hogy egyre nagyobb lesz a pocak, egyre nehezebben mozgunk, egyre…..
Szeretet. Szeretet. És jó sok tárgy.Mi a célom? Felkészíteni az anyukákat, apucikat arra, hogy milyen tárgyak, milyen eszközök teszik könnyebbé életünket, akkor, amikor egy csöppség érkezik a házba. A boltokban rengeteg babának szánt tárgy megvásárolható. A baba életének…..